Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1η εγκυμοσυνη και ανχοσ μην παει κατιο στραβα

Recommended Posts

καλησπερα πριν απο 10 μερεσ ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυοσ πεταξα απ την χαρα μου γιατι περασαμε 2 χρονια με βιταμινεσ ενδομητριωση και πολλυ στεναχωρια.τωρα που ειμαι δεν μπορω να ηρεμησω γιατι δεν εχουμε παει στο γιατρο ακομα θα παμε την τριτη γαι να δουμε κιολασ μασ ειπε ο γιατροσ.εγω φοβαμαι μην παει κατι στραβα και το χσω το μωρακι μου ολοι μου λενε να ηραμησω αλλα εγω αν δεν το δω δεν θα ηρεμησω.ξερω ειμαι υπερββολικη αλλα ειναι το πρωτο μασ και εχω ριξει πολυ κλαμα απ την απογοητευση μου 2 χρονια τωρα.;);););)συγνωμη αν σασ κουραζω αλλα ψαχνω λιγο κουραγιο

Διαφημίσεις

εμαθα οτι ειμαι εγκυος πριν εναμιση μηνα περιπου...την πρωτη βδομαδα δεν κοιμομου απο το ανχος μην συμβει κατι,μην παθει τιποτα το μωρο,μην το χασω κλπ.καταλαβα ομως οτι οι αρνητικες σκεψεις μονο κακο κανουν.κανε ονειρα για το σπορακι σου,χαλαρωσε,απολαυσε τις φροντιδες του μπαμπα :wink: και να σαι σιγουρη οτι ετσι βοηθας και το μωρακι σου να παραμενει γερο και ηρεμο.θετικη ενεργεια πανω απ ολα που λεει και ο αντρας μου..σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..

mXsYm7.png

καλησπερα πριν απο 10 μερεσ ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυοσ πεταξα απ την χαρα μου γιατι περασαμε 2 χρονια με βιταμινεσ ενδομητριωση και πολλυ στεναχωρια.τωρα που ειμαι δεν μπορω να ηρεμησω γιατι δεν εχουμε παει στο γιατρο ακομα θα παμε την τριτη γαι να δουμε κιολασ μασ ειπε ο γιατροσ.εγω φοβαμαι μην παει κατι στραβα και το χσω το μωρακι μου ολοι μου λενε να ηραμησω αλλα εγω αν δεν το δω δεν θα ηρεμησω.ξερω ειμαι υπερββολικη αλλα ειναι το πρωτο μασ και εχω ριξει πολυ κλαμα απ την απογοητευση μου 2 χρονια τωρα.;);););)συγνωμη αν σασ κουραζω αλλα ψαχνω λιγο κουραγιο

Να μην στεναχωριεσαι να σκεφτεσαι θετικα και να απολαυσεις την καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σου γιατι αυτες οι στιγμες δεν γυριζουν πισω.Το αγχος μονο κακο κανει και σε σενα και στο μωρο σου.Σου ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!χχχ

αγχος θα εχεις μεχρι τη στιγμη που θα γεννας...απλως δεν ειναι καλο να κλαις γιατι τοτε χειροτερευεις τα πραγματα...να σκεφτεσαι μονο θετικα κ ολα καλα θα πανε...σκεψου μονο οτιδηποτε αισθανεσαι εσυ, αισθανεται κ το εμβρυο..κριμα δεν ειναι??

ntRCp3.png

ευχαριστω πολυ εχετε δικιο αν και σιγα σιγα συνηθιζω στην ιδεα.ευχομαι κ σε σασ οτι καλυτερο .αυτο το μωρο ειναι ολοσ μασ ο κοσμος.:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Διανυω κοριτσι μου τον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης μου μετα απο εξωσωματικες κ επιτελους περιμενω το αστερακι μου μετα απο πολλες προσευχες!!

φοβομουν τα παντα κ αγχονομουν για τα παντα ,ακομα κ αν πονουσε το αυτι μου ελεγα ''αμαν κατι γινεται''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την προιγουμενη εβδομαδα εγινε κατι ασχετο,στεναχωρεθηκα εκλαψα κ με επιασε κ διαρυα πονος στην κοιλια κ εμετος!!πηγα στην γιατρο ειδα το αστερακι μου που ηταν καλα κ η γιατρος μου ειπε πως το μονο που καταφερνω ειναι να κανω κακο στο μωρο!!

Αυτο ηταν ειπα τελειωσε κ απο εκεινη τη στιγμη χωρις λογο ισως μου περασαν ολα κ απολαμβανω καθε στιγμη με χαρα κ ευτυχια!!

αγχος θα εχεις παντα ακομα κ οταν γεννησουμε!!

ειναι η καλυτερη περιοδος της ζωης μας αρκει να ερθει η στιγμη να το καταλαβουμε!!

εγω πλεον το καταλαβα κ νιωθω ευλογημενη εσυ εισαι ακομα στην αρχη κ σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη!!

με το καλο τα μωρακια μας!!

οταν πας για υπερηχο περιμενουμε νεα.....!!