Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σας ετυχε ποτε να πιστευετε οτι ειναι λαθος αυτο που βιωνετε τωρα?

Recommended Posts

ξυπνησα σημερα το πρωι με μια κακη διαθεση. αποτελεσμα? μουχει κολλησει στο μυαλο οτι ολα ειναι ενα λαθος της ζωης μου, ξεκινωντας απο τη στιγμη που ταφτιαξα με το συζυγο,μεχρι το τωρα που θα κανουμε παιδι. τωρα. τελευταια στιγμη! πως γινεται ναμαι θυμωμενη με καποιον στα καλα καθουμενα? ειμαι θυμωμενη σαν να μην ηλεγχα εγω τη ζωη μου και μπηκα απλα σε αυτοματο πιλοτο τα τελευταια χρονια μεχρι το τωρα. επισης ο θυμος αυτος ενισχυεται τωρα που δε βλεπω τον συζυγο για λιγες μερες, γιατι επρεπε να παω στο πατρικο. λετε να μου φυγει οταν τον ξαναδω? μηπως τωρα για πρωτη φορα το εξαποστασεως μου ανοιξε τα ματια? δε ξερω.

μιλαω με γενικοτητες γιατι απλα θελω να μαθω αν σας ετυχε τελευταια στιγμη να σας πιασει ενα μετανιωμα, ενας θυμος για τα παντα. σαν να σας "χαντακωσαν" τη ζωη. τι φταιει? οι ορμονες της εγκυμοσυνης ή ειναι κατι υπαρκτο και οχι φαντασιας κολλημα?

Διαφημίσεις

Oι ορμονες μιλανε.....ηρεμησε...ολα καλαθα πανε..!!!;)

Περιπου ετσι σκεφτομουν και εγω ανα διαστηματα

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Να σου πώ μήπως κατά τύχη περιμένεις αγοράκι??? Γιατί μου λεγε φίλη μου που περιμένει αγοράκι κι έχει τέτοιες στιγμές οτι της εξήγησε η γιατρός της πως οφείλεται στην τεστοστερόνη που έχει ο μπέμπης της και οτι όλα αυτα θα περάσουν!

Διαφημίσεις

To ειχα παθει λιγες μερες πριν παντρευτω και μετα μου φυγε!

Αρκετες φορες το χω νιωσω αλλα μονο εαν εχει γινει κατι,αν εχουμε τσακωθει.

Αν δεν εχεις προβληματα με τον αντρα σου λογικα ειναι ο φοβος για το αγνωστο που ερχεται το μωρο!

Αν φταίνε οι ορμόνες τότε πρέπει να έχω σοβαρό ορμονικό πρόβλημα διότι εμένα με πιάνει ανα δεύτερη μέρα. Την μία μέρα σκέφτομαι τι ευτυχισμένη που είμαι που βρήκα τόσο καλόν άντρα, που έχω ένα υγιές παιδάκι και την άλλη μέρα σκέφτομαι ότι αλλιώς την φανταζόμουν την ζωή μου. Αλλά τελικά δεν φταίει η ζωή μου η φαντασία μου τα φταίει...Άλλωστε αν κάποιος μου πει ότι κάθε στιγμή αισθάνεται ευτυχισμένος και πλήρης θα πιστέψω ότι παίρνει ναρκωτικά-παραισθησιογόνα:wink: Οπότε μια χαρά νορμαλ είσαι...

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Να σου πώ μήπως κατά τύχη περιμένεις αγοράκι??? Γιατί μου λεγε φίλη μου που περιμένει αγοράκι κι έχει τέτοιες στιγμές οτι της εξήγησε η γιατρός της πως οφείλεται στην τεστοστερόνη που έχει ο μπέμπης της και οτι όλα αυτα θα περάσουν!

δε ξερω αν ειναι αγορι! ειπαμε να το μαθουμε στη γεννα το φυλο! βρε λες?

Καλέ κάνε λίγο σεξ παραπάνω και να δεις για πότε θα σου φύγουν οι σκέψεις :lol::lol::lol::lol:

αχ! το σταματησαμε το σεξ (απο αποψη διεισδυσης) !

Διαφημίσεις

δε ξερω αν ειναι αγορι! ειπαμε να το μαθουμε στη γεννα το φυλο! βρε λες?

αααααααα κοίτα να δεις τώρα! :D:D:D Σε πόσο καιρό θα ξέρουμε???? Πλάκα θα χει! :D:D:D Κοριτσάκι μου να χεις ένα υγιέστατο μωράκι !!!!!!!;)

ξυπνησα σημερα το πρωι με μια κακη διαθεση. αποτελεσμα? μουχει κολλησει στο μυαλο οτι ολα ειναι ενα λαθος της ζωης μου, ξεκινωντας απο τη στιγμη που ταφτιαξα με το συζυγο,μεχρι το τωρα που θα κανουμε παιδι. τωρα. τελευταια στιγμη! πως γινεται ναμαι θυμωμενη με καποιον στα καλα καθουμενα? ειμαι θυμωμενη σαν να μην ηλεγχα εγω τη ζωη μου και μπηκα απλα σε αυτοματο πιλοτο τα τελευταια χρονια μεχρι το τωρα. επισης ο θυμος αυτος ενισχυεται τωρα που δε βλεπω τον συζυγο για λιγες μερες, γιατι επρεπε να παω στο πατρικο. λετε να μου φυγει οταν τον ξαναδω? μηπως τωρα για πρωτη φορα το εξαποστασεως μου ανοιξε τα ματια? δε ξερω.

μιλαω με γενικοτητες γιατι απλα θελω να μαθω αν σας ετυχε τελευταια στιγμη να σας πιασει ενα μετανιωμα, ενας θυμος για τα παντα. σαν να σας "χαντακωσαν" τη ζωη. τι φταιει? οι ορμονες της εγκυμοσυνης ή ειναι κατι υπαρκτο και οχι φαντασιας κολλημα?

οι ορμόνες είναι ηρέμησε.. να δείς με το που θα δεις τον άντρα σου όλα θα περάσουν... εγώ πχ έκλεγα κάθε τρεις και λίγο χωρις λόγο και με ενοχλούσαν τα πάντα και ένιωθα πάντα αδικημένη.. γέννησα και δεν θα σου πω ψέματα έγινα χειρότερα γιατί δεν μπορούσα στην αρχή να θηλάσω.. να ναι καλά ο άντρας μου που με υποστηρίζει και ευτυχώς κατάφερα και θήλασα και σχεδόν μου έχει περάσει... (το όλο σκηνικό κράτησε μόνο μια βδομάδα μετά την γέννα) με το που ήρθαν οι ορμόνες μου σιγα σιγά στα φυσιολογικά τους ηρέμησα και εγώ... να δεις θα γεννήσεις και όλα θα σου φανούν πολύ διαφορετικά απο ότι τα βλέπεις τώρα ... αν συνεχίσεις να πιστευεις ότι κάτι δεν πάει καλά συζητησέ το με τον άντρα σου και φυσικά με τον γιατρό σου γιατί κάτι τέτοια προδιαθέτουν επιλόχειο κατάθλιψη.. με το καλό το μωράκι σου και ηρέμησε όλα θα πανε μια χαρά θα το δείς...

;););)

Οι ορμονες εχουν χτυπησει κοκκινο.Θα περασει μην ανησηχεις!!Κανε πραγματα που σε διασκεδαζουν και σε ευχαριστουν !ειχα και εγω τετοια ξεσπασματα αλλα τελικα ολα καλα..