Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Βαφτίζω τον γιο μου σε 1,5 μήνα περίπου και λέω σιγα σιγα να ξεκινήσω τις ετοιμασίες . Εχω σκεφτει για θέμα της βάπτισης "το σχολειο". Εχω βρει ενα τέλειο κουτί για βαπτιστικά , εχω βρεί την πρόσκληση πάνω κάτω, όπως επίσης και τις μπουμπουνιέρες. Θα ήθελα όμως την γνώμη σας για το γλυκό και όχι μόνο. Ψάχνω για το γλυκό αλλα όλα αυτά τα παστάκια και τα προφιτερόλια κλπ κλπ ειναι λίγο να το πώ.. βαρετά! Σκέφτηκα να κάνω cake pops μόνη μου. Εχω βρεί συνταγές με oreo μπισκότα και με Philadelphia. Θα τα δοκιμάσω και αν είναι ωραία ίσως τα κάνω. Οι κοπέλες που ασχολούνται με cupcakes,cookies κλπ κλπ οι τιμές τους είναι πάνω απο 2,5 ? και για τα τρία είδη. Πάρα πολλά νομίζω. Έχετε καμιά άλλη ιδέα? Επίσης σκέφτηκα να δώσω και ενα αφέψημα. Εχω βρεί μπουκαλάκια που θα μου στοιχίσουν γύρω στα 45 ?. Σκέφτηκα αντί τα συνηθισμένα λεμονάδες πορτοκαλάδες να εφτιαχνα χυμούς πχ ανανα με kiwi ή με το tropic blue ωστε να ήταν και χρωματιστά. Μήπως όμως είναι πολύ? Ή δεν αρέσει? Τί λέτε;

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Μπορεις να γτιαξεις μονη σου γλυκο τυπο cheese cake se megalytero βαζακι απο αυτο του ζαχαροπλαστειου(http://www.argiro.gr/recipes/13 ειναι απιθανη και πανευκολ συνταγη)

Ακομη μπορεις να φταιξεις μονη σου μπισκοτα με χρωματιστη ζαχαροπαστα και θα σου βγουν πολυ οικονομικα.

Για τα παιδακια τα ποπς ειναι τελεια!

Ενα απ τα 2 θα εκαν εγω αν βαφτιζα το μωρο τωρα αλλα μαλλον παμε για χριστουγεννα.

Στα ποτα μπορεις να βαλεις αυτοκολλητα που να εχουν τυπωμενα το ονομα του παιδιου!

Το να φτιξεις μονη σου τα ποτα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι να τα εχεις ετοιμα απο την προηγουμενη μηπως χαλασουν η ξινισουν οποτε μια ετοιμη λεμοναδα τυπου εψα ειναι πιο ευκολη λυση!

Βρε κορίτσια αυτή τη ζαχαρόπαστα πως τη βάζουμε πάνω από τα μπισκότα; Έχει καμία σας συνταγή δοκιμασμένη. Θέλω να βαφτίσω το Πάσχα το μπεμπη μου και σκεφτόμουν να κάνω μπισκότα με το αρχικό γράμμα του ονόματός του

Βρε κορίτσια αυτή τη ζαχαρόπαστα πως τη βάζουμε πάνω από τα μπισκότα; Έχει καμία σας συνταγή δοκιμασμένη. Θέλω να βαφτίσω το Πάσχα το μπεμπη μου και σκεφτόμουν να κάνω μπισκότα με το αρχικό γράμμα του ονόματός του

συνταγή για μπισκότο υπάρχει στο sintagespareas.gr και είναι πολύ καλή. Για ζαχαρόπαστα έχει επίσης εκει αλλά θα σου έλεγα να πάρεις έτοιμη. Εχει έτοιμη, σε ό,τι χρώμα θες, φτηνη - περίπου 3,5Ε τα 500gr - και πολύ καλή. Γιατί να ταλαιπωρείσαι να φτιάχνεις?Και γω έτσι θα κάνω μπισκότα για τη βάφτιση του γιου μου.¨οσο για το πώς την βάζεις πάνω από το μπισκότο: ανοίγεις τη ζαχαρόπαστα σαν φύλλο, κόβεις με κουπατ το σχήμα που θες και το βάζεις πάνω απ το μπισκότο όσο είναι ακόμα ζεστο και αν θες βάζεις κ λίιιγο νεράκι ενδιάμεσα για να κολλήσει. Και το αφήνεις να κρυώσει για να σταθεί.

Διαφημίσεις

δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις τη ζαχαρόπαστα το ίδιο θα σου στοιχίσει και θα έχεις και το καθάρισμα μετά..

για να βάλεις τη ζαχαρόπαστα στα μπισκότα να βάλεις σιρόπι (νερό με ζάχαρη)

πάνω στη ζαχαρόπαστα και μετά να τη κολλήσεις στα μπισκότα..μην κάνεις το αντίθετο..

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες