Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Tραυματισμός ουροδόχου κύστης σε 4 μηνών βρέφος μετά από υπερηβική

Recommended Posts

Το έχει πάθει καμία? Συγκεκριμενα μετά από υπερηβική στο Παίδων Αγλαία, τραυμάτισαν την κύστη με αποτέλεσμα τα ερυθρά να είναι πάνω από 100! 15 ημέρες μετά που ξαναέκανα είναι στα 6-8 κοπ. Η παιδίατρός μου με εκνεύρισε γιατί δεν μου απάντησε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, αν συνεχίσει να αιμορραγεί η κύστη. Απλά μου είπε να επαναλάβω γενική ούρων μετά από 15 ημέρες. Κοντεύω να τρελαθώ, είχε καμία ανάλογη εμπειρία?

Διαφημίσεις

Το έχει πάθει καμία? Συγκεκριμενα μετά από υπερηβική στο Παίδων Αγλαία, τραυμάτισαν την κύστη με αποτέλεσμα τα ερυθρά να είναι πάνω από 100! 15 ημέρες μετά που ξαναέκανα είναι στα 6-8 κοπ. Η παιδίατρός μου με εκνεύρισε γιατί δεν μου απάντησε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, αν συνεχίσει να αιμορραγεί η κύστη. Απλά μου είπε να επαναλάβω γενική ούρων μετά από 15 ημέρες. Κοντεύω να τρελαθώ, είχε καμία ανάλογη εμπειρία?

3 υπερηβικες κάνανε στο 32 ημερών τότε Μωρο μου στο ίδιο νοσοκομείο και ουρά τελικά ποτε δεν κατάφεραν να της πάρουν!Και εμάς μας τραυμάτισαν την κυστη με αποτέλεσμα να ουρει το παιδι αίμα,ευτυχώς όμως για 1-2 μέρες.Μας έκαναν και υπερηχο αλλα δεν φαινόταν κάτι άσχημο.Φευγοντας απο το νοσοκομείο δεν κάναμε ξανά γενική ούρων γιατι μας είπαν Οτι δεν χρειάζεται!

adEup3.png

Eγώ πήρα το παιδί και πήγα στο Παίδων Πεντέλης όπου μου είπαν ότι η κύστη συνεχίζει να αιμορραγεί και μου είπαν να κάνω γενική κάθε 15 ημέρες για 2 μήνες. Τι γίνεται τελικά με τους γιατρούς? Ο καθένας λέει τα δικά του.. Αλλά δεν ξαναπατάω το πόδι μου στο Αγλαία, οι συνθήκες την ώρα που της έπαιρναν ούρα ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ θα τις χαρακτήριζα. Αν έχουν κάνει κακό στο παιδί μου τι γίνεται???

Επίσης μετά από αυτό το ατυχές γεγονός, ξανάκανες γενική ούρων και μετά από πόσο καιρό για να δείς που κυμαίνονται τα ερυθρά?