Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερματεγχυση σε δημόσιο νοσοκομείο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η αδερφή μου είναι έγκυος με σπερματέγχυση.:D

Στο αρεταίειο την έκανε.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Η αδερφή μου είναι έγκυος με σπερματέγχυση.:D

Στο αρεταίειο την έκανε.

Ξερεις ποια διαδικασια ακολλουθησε; ειχε δηλ γιατρο που ηταν στο νοσοκομειο ή απλα πηγε κ ζητησε να κανει την σπερματεγχυση ;

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
Ποσα πληρωσε, tzini, στο Αρεταιειο;

Από οτι μου έχει πεί 280 για την ενεργοποίηση σπερματοζωαρίων.

κ 200 στην εταιρεία φύλαξης αυτών.

Ο ντοκ τίποτα.

Ξερεις ποια διαδικασια ακολλουθησε; ειχε δηλ γιατρο που ηταν στο νοσοκομειο ή απλα πηγε κ ζητησε να κανει την σπερματεγχυση ;

Ήταν οδηγία του γιατρού της η σπερματέγχυση, εφόσον η ίδια δεν είχε κάποιο ''θέμα'' αλλά ο σύζυγος. (παλιότερα είχαν κάνει κ εξωσμτ με άλλο γιατρό, σε άλλο κέντρο)

Έχετε περάσει προσφάτως από δημ. νοσοκομείο;

Ούτε τον... σκύλο σας, δεν θα θέλατε να πάτε εκεί!

Ωχ! Τί θέλεις να πείς???

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

καλημέρα

δεν πληρώνεις τιποτα. μόνο μια μικρή συμμετοχή για τα φάρμακα.

Η διαδικασία είναι:

κλείνεις ραντεβου με τον γυναικολόγο που θές, του πας οτι έξετασεις έχεις και δεν έχεις και αμα δει οτι χρειαζεσαι σπερματέγχυση θα την κάνεις. Συνήθως αν έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος προσπαθειων αυτο που θα σου προτείνει ο γιατρός ειναι η σπερματέγχυση.

Όσον αφορα την κατασταση των Νοσοκομείων. Για την Αθηνα δε γνωρίζω να σου πώ. :? Εγω στη Λάρισα μένω και είμαι πολύ ικανοποιημένη απο το Πανεπιστημιακό. Αλλά και πάλι ουτε προκειται να μεινεις στο νοσοκομείο. Τις ενεσούλες θα τις κανεις στο σπίτι σου και στο νοσοκομειο θα κάνεις 2-3 υπερηχους και την σπερματέγχυση που είναι υπόθεση μερικών λεπτών.

Οι τιμές που παιζουν έξω είναι γυρω στα 300-400ευρώ.

Qhtop3.png

• 11 months later...

Γεια σας!!! Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το αν μπορούμε να κάνουμε σπερματέγχυση στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο του Ριου και υπό ποιες προϋποθέσεις ; Πώς πρέπει να κινηθούμε;

Για να γινει σπερματέγχυση πρέπει να υπάρχει προβληματικό σπέρμα ή μπορεί να γίνει και σε φυσιολογικό σπέρμα, μόνο και μόνο για να αυξηθούν τα ποσοστά επιτυχίας;

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Γεια σας!!! Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το αν μπορούμε να κάνουμε σπερματέγχυση στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο του Ριου και υπό ποιες προϋποθέσεις ; Πώς πρέπει να κινηθούμε;

Για να γινει σπερματέγχυση πρέπει να υπάρχει προβληματικό σπέρμα ή μπορεί να γίνει και σε φυσιολογικό σπέρμα, μόνο και μόνο για να αυξηθούν τα ποσοστά επιτυχίας;

Καλημέρα, λοιπόν στο Ριο γίνεται σπερματέγχυση. Όσο για τις προυποθέσεις πιστεύω ότι θα το κρίνει ο γιατρός αν πρέπει να το κάνετε. Πάντως αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα δεν την συνιστούν αυτή την μέθοδο και πάνε κατευθείαν για εξωσωματική.

DrHNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, λοιπόν στο Ριο γίνεται σπερματέγχυση. Όσο για τις προυποθέσεις πιστεύω ότι θα το κρίνει ο γιατρός αν πρέπει να το κάνετε. Πάντως αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα δεν την συνιστούν αυτή την μέθοδο και πάνε κατευθείαν για εξωσωματική.

Δεν εχει προβλημα το σπερμα αλλα εγω δεν κανω ωορρηξια συχνα έως καθολου λόγω συνδρομου πολυκυστικών ωοθηκών...Το ψαχνω για να δω...Ευχαριστω!!! Για να κανεις σπερματεγχυση εκει στο Ριο, πρεπει να σε παρακολουθει γυναικολογος στο νοσοκομειο; ή πας με παραπεμπτικο απο οποιοδηποτε γιατρο και πας στο ριο και την κανεις;

Δεν εχει προβλημα το σπερμα αλλα εγω δεν κανω ωορρηξια συχνα έως καθολου λόγω συνδρομου πολυκυστικών ωοθηκών...Το ψαχνω για να δω...Ευχαριστω!!! Για να κανεις σπερματεγχυση εκει στο Ριο, πρεπει να σε παρακολουθει γυναικολογος στο νοσοκομειο; ή πας με παραπεμπτικο απο οποιοδηποτε γιατρο και πας στο ριο και την κανεις;

Μπορεί να σε παρακολουθεί ο γιατρός σου και στοΡίο να πας μόνο για την σπερματέγχυση.Καλή επιτυχία ότι και αν κάνεις.

DrHNp3.png

• 1 month later...

Μπορείτε να με ενημερώσετε ποια ειναι ακριβως η διαδικασια για να κανουμε σπερματεγχυση σε δημοσιο νοσοκομειο;

Πρόκειται να προχωρήσω σε ενέσιμη πρόκληση ωορρηξίας και ισως χρειαστει και σπερματεγχυση....

• 4 years later...
On 8/24/2012 at 2:12 ΜΜ, Louloucaa είπε:

καλημέρα

δεν πληρώνεις τιποτα. μόνο μια μικρή συμμετοχή για τα φάρμακα.

Η διαδικασία είναι:

κλείνεις ραντεβου με τον γυναικολόγο που θές, του πας οτι έξετασεις έχεις και δεν έχεις και αμα δει οτι χρειαζεσαι σπερματέγχυση θα την κάνεις. Συνήθως αν έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος προσπαθειων αυτο που θα σου προτείνει ο γιατρός ειναι η σπερματέγχυση.

Όσον αφορα την κατασταση των Νοσοκομείων. Για την Αθηνα δε γνωρίζω να σου πώ. :? Εγω στη Λάρισα μένω και είμαι πολύ ικανοποιημένη απο το Πανεπιστημιακό. Αλλά και πάλι ουτε προκειται να μεινεις στο νοσοκομείο. Τις ενεσούλες θα τις κανεις στο σπίτι σου και στο νοσοκομειο θα κάνεις 2-3 υπερηχους και την σπερματέγχυση που είναι υπόθεση μερικών λεπτών.

Οι τιμές που παιζουν έξω είναι γυρω στα 300-400ευρώ.

Γεια σου θα κάνω και εγώ σπερματεγχυση στο πανεπιστημιακό της λαρισας μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες ..τον Ιούνιο περνάω επιτροπή για τις ενέσεις 

Διαφημίσεις