Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 μικρά δαχτυλάκια και το ένα στήθος μικρούλι.


Recommended Posts

γειά σας. έχω απασχολήσει ξανά το forum με ένα θέμα που αφορούσε το δικό μου παιδάκι (σχιστεία) αλλά αυτή τη φορά ενδιαφέρομαι για την ανηψιά μου.

γεννήθηκε πριν από 15,5 μήνες με τα 2 δαχτυλάκια του δεξιού της χεριού (αντίχειρας και δείκτης) πιο μικρά από τα υπόλοιπα, κάτι το οποίο αντιληφθήκαμε 3-4 μήνες μετά τη γέννησή της. όσο μεγαλώνει τόσο πιο εμφανές γίνεται. εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ότι δεν συνδέεται με τίποτα άλλο το τυχαίο αυτό γεγονός.

πριν από λίγες μέρες όμως διαπιστώσαμε ότι το δεξί της στήθος είναι μικρότερο από το αριστερό δηλ. ενώ το αριστερό είναι κανονικό το δεξί είναι προς τα μέσα.

δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά και αν γίνομαι κατανοητή.

δυστυχώς πέσαμε σε περίοδο διακοπών για 2 γιατρούς που μας συνέστησαν και έτσι πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 25 αυγούστου περίπου (τουλάχιστον 3 βδομάδες) για να εξεταστεί.

μέχρι τότε, αν έχει κάποιος/α από εσάς παρόμοια εμπειρία και έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα πολύ.

περιμένω νέα σας...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


μιας και η αδερφή μου και ο γαμπρός μου αγχώθηκαν πολύ σήμερα πρωί-πρωί ξεκίνησαν τις επισκεψείς σε γιατρούς. σε μια παιδίατρο και 2 παιδορθοπεδικούς για την ακρίβεια.

η διάγνωση είναι ότι η μικρούλα μας πάσχει από το σύνδρομο πόλαντ. συνεπώς το μικρό στηθάκι έχει άμεση σχέση με τα μικρά δαχτυλάκια. πληροφορίες για το σύνδρομο πόλαντ εδώ: http://xn--mxamaafdh3ap1bdeegl.com/el/CNT/polandsyndrome.aspx

αν γνωρίζετε κάποιο άτομο με το αντίστοιχο πρόβλημα και ξέρετε πως το αντιμετώπισε θα ήθελα να μοιραστείτε κάποιες πληροφορίες μαζί μου.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλά βρε Δανάη απίστευτο με αυτά τα προβλήματα πια. Άλλο και τούτο...Ούτε που το ήξερα το σύνδρομο αυτό. Με συγχωρείς δεν υπάρχει διάγνωση κατά την εγκυμοσύνη, δηλ. στην β΄επιπέδου? Πραγματικά εντύπωση μου κάνει που δεν μπορούν να τα βρουν όλα αυτά. Για τα δαχτυλάκια της πάντως ρώτα και τον Λαζάρου όταν θα έρθετε Αθήνα. Εύχομαι να επιλυθεί γρήγορα το πρόβλημά της. Φιλιά στην Στελλίτσα.

Link to comment
Share on other sites

αχ μωρέ...ariel1! ποιός το ήξερε από εμάς στην οικογένεια αυτό το σύνδρομο; ή μήπως ξέραμε τίποτα για την σχιστεία πριν την στέλλα; τέλοσπάντων. ότι μας βρήκε, μας βρήκε που λέμε και στο χωριό μου...

πριν γεννηθεί η ανηψούλα μου δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε. εδώ την είχαμε στα χέρια μας και δεν το είχαμε αντιληφθεί:oops: γεννήθηκε και μικρούλα (όχι πρόωρο απλώς μικρόσωμο-αδυνατούλικο μωράκι) και δεν μπορούσες να δεις την διαφορά. όσο μεγαλώνει τόσο πιο εμφανές θα γίνεται:-(

όπως και να έχει το πράγμα, η μικρούλα μας θα πρέπει να υποβληθεί σε κάποια μικρά ευτυχώς χειρουργεία για το στήθος της εκεί κοντά στο τέλος της εφηβείας και ίσως για τα δαχτυλάκια της.

αυτά τα νέα μας προς το παρόν. ελπίζω την επόμενη φορά που θα ανοίξω θέμα να είναι για καλό. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το σύνδρομο. Δόξα το Θεό που τουλάχιστον είναι μόνο θέματα αισθητικής που λύνονται με δυο αισθητικές επεμβάσεις, και όχι θέματα υγείας. Εύχομαι κατά τ' άλλα να είναι γερή και να τη χαίρεστε.

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

η αλήθεια είναι ότι εκτός από 2 (κατά πάσα πιθανότητα) επεμβασούλες υπάρχει η περίπτωση να χρειαστεί και φυσικοθεραπεία αλλά ok! η μικρή μας δεν έχει τίποτα άλλο. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον skybeam! να είστε όλοι/ες καλά και να χαίρεσται τα παιδάκια σας και όσες δεν έχουν ακόμα, εύχομαι γρήγορα να αποκτήσουν!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...