Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χειρουργειο στο παιδων-πληρωνουμε?

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Ο γιος μου έχει κάνει 2 επεμβάσεις στο Παίδων, 1 για φίμωση και 1 για κρεατάκια και αφαίρεση υγρού από τα αυτιά.Και τις 2 φορές δεν πληρώσαμε τίποτα στο νοσοκομείο,κατόπιν όμως προσκομμίσαμε εισητήριο από το Ταμείο μας(μας ενημέρωσαν από το Γραφείο Κίνησης του Παίδων ότι είναι απαραίτητο).Δώσαμε όμως "μαύρα χρήματα" κατευθείαν στον παιδοχειρούργο( χωρίς να μας το ζητήσει ,μην παρεξηγηθώ)καθώς δυστυχώς έτσι συνηθίζεται.

Ο γιος μου έχει κάνει 2 επεμβάσεις στο Παίδων, 1 για φίμωση και 1 για κρεατάκια και αφαίρεση υγρού από τα αυτιά.Και τις 2 φορές δεν πληρώσαμε τίποτα στο νοσοκομείο,κατόπιν όμως προσκομμίσαμε εισητήριο από το Ταμείο μας(μας ενημέρωσαν από το Γραφείο Κίνησης του Παίδων ότι είναι απαραίτητο).Δώσαμε όμως "μαύρα χρήματα" κατευθείαν στον παιδοχειρούργο( χωρίς να μας το ζητήσει ,μην παρεξηγηθώ)καθώς δυστυχώς έτσι συνηθίζεται.

αφου δεν σου ζητησε γιατι εδωσες?χιλιες φορες ενα δωρακι ευχαριστηριο.ειναι παρανομο ετσι κ αλλιως να ζητησει κατι.μην αγχωνεσαι.τον δικο μου τον εγχειρησαν κ δεν πληρωσα τιποτα.ενας απο τους καλυτερους γιατρους του παιδων.

NRNSp2.pngsMstp2.png

εχουμε κανει 3 χειρουργεια και στα 3 παιδων δεν πληρωσαμε τίποτα απολυτως απλα δωσαμε ένα φακελακι στο παιδοχειρουργο χωρις να μας το ζητησουνε αλλα οι αναισθησιολογοι σχεδον στο ζητανε ξεκαθαρα.(εκτος απο το πεντελης που κανενας δεν μας ζητησε τίποτα!)

Διαφημίσεις