Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3κλινο ή 4κλινο στο ΜΗΤΕΡΑ ?

Recommended Posts

Προκειται να γεννήσω γύρω στις 15/8 στο Μητερα. Εχει καποια κοπελα αποψη για το 4κλινο του ΜΗΤΕΡΑ ?

Θα ηθελα rooming in αλλα με προβληματιζει ο κοσμος που θα πηγαινοερχεται. Και σκεφτομαι να ζητησω μονο "μητρικο θηλασμο".

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Αν δεν παίζει θέμα εξοικονόμησης χρημάτων, θα έλεγα τρίκλινο. Τα τρίκλινα είναι τετράκλινα με τρία κρεβάτια. Είναι πάρα πολύ άνετα, έχεις πολύ προσωπικό χώρο. Επίσης νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με άλλες 2 κοπέλες, παρά με άλλες τρεις.

Εγώ δεν είχα rooming in, ούτε θα το επέλεγα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα τις πρώτες μέρες να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Άλλωστε πληρώνεις που πληρώνεις ξενοδοχείο, τουλάχιστον να πιάσει τόπο. Αν αισθάνεσαι καλά μετά τον τοκετό, από το να έχεις rooming in καλύτερα να φύγεις μια ώρα αρχύτερα και να πας σπίτι σου. Και αν δεν αισθάνεσαι καλά, το rooming in θα σε ζορίσει.

Αυτά είναι προσωπικά θέματα βέβαια, εγώ απλά λέω πώς το σκέφτομαι.

Εχει τετρακλινα το μητερα? Γιατι το 2010 που γεννησα εγω δεν ειχαν.

Εγω ημουν σε τρικλινο και ηταν ανετο. Ημουν και τυχερη γιατι τις πρωτες 2 μερες ημουν μονη μου στο δωματιο!

Ουτε εγω ειχα rooming in αλλα ειχα ζητησει αποκλειστικο θηλασμο απο την δευτερη μερα. Αφου δεν θα εισαι μονη σου παρε το αποφαση οτι θα θηλασεις μπροστα σε αλλους. Δεν τρεχει και τιποτα, ουτε υπαρχει λογος να κομπλαρεις, εισαι σε μαιευτηριο και θηλαζεις το νεογεννητο μωρουδακι σου, αυτο να σκεφτεσαι. Στο λεω γιατι κι εγω ντρεπομουν σε καποιες φασεις που ηταν και αλλοι στο δωματιο αλλα δεν πτοηθηκα ευτυχως!

Το rooming in ειναι προσωπικη αποφαση, μπορεις οταν ειναι το επισκεπτηριο να ζητας να το παιρνουν το μωρακι να μην ειναι μες τον κοσμο. Να σου πω την αληθεια και εγω οπως και η little monkey ηθελα να ξεκουραζομαι λιγο και πραγματι μετα ακολουθησαν πολλα πολλα ξενυχτια! Και μου ταιριαξε καλυτερα στο δικο μου χαρακτηρα η σταδιακη επαφη με το μωρο, δηλαδη οχι απο την αρχη στα βαθια!Μου ελειπε βεβαια οταν το επαιρναν αλλα το εφερναν συχνα και λογω του θηλασμου οποτε δεν ηταν ασχημα.

Με το καλο να γεννησεις και να αγκαλιασεις το παιδακι σου!