Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χασαμε το παπακι. να το αντικαταστησω;

Recommended Posts

χθες στην αγορα ο μεγαλος ειχε παρει μαζι του ενα παπακι λουτρινο, το οποιο το αγαπαει παρα πολυ. οπως ομως ηταν φυσικο και αναμενομενο το εχασε. ακομα δεν καταλαβε οτι το εχασε βεβαια. αλλα λιαν συντομως θα το καταλαβει. το συγκεκειμενο παπακι το πηραμε απο τα καρφουρ προπερσι το πασχα, επομενως ειναι αδυνατον να βρουμε ολοιδιο, οποτε δεν θα υπηρχε προβλημα.

τωρα εγω τι να κανω; να παρω εα παρομοιο, αμα βρω, ελπιζοντας οι θα το αγαπησει και αυτο η δεν θα καταλαβει τη διαφορα; μου φαινεταια δυνατο να μην καταλαβει τη διαφορα αλλα οκ. ο αντρας μου αυτολεει α κανουμε.

σκεφτομαι ομως να τον αφησω να καταλαβει την απωλεια. ετσι κι αλλιως δεν προεκειται να βρουμε ολοιδιο. οταν λοιπον το καταλάβει και αρχισει το δραμα, να του εξηγησω οτι το χασαμε και οτι δεν πρπει να παιρνουμε τα παιχνιδια μας εκτος σπιτιου και οτι θα παρουμε αλλο καποια στιγμη αμα βρουμε. να τον αφησω να κλαψει να το "θρηνησει" την απωλεια και ο,τι γινει.

εσεις τι γνωμη εχετε;

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα άλλο και άμα σε ρωτήσει γιατί είναι διαφορετικό πες του ότι λερωθηκε πολύ και το έβαλες στο πλυντηριο και άλλαξε λιγάκι.

Οταν είχε χάσει η ανηψια μου το αρκούδι της ο θρήνος ήταν χειρότερος από το κόψιμο της πιπίλας.Ετσι της είχα πει τότε, αφού είχα χαλάσει τον κόσμο να βρώ ένα παρόμοιο.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Μπορεις να πεις οτι μεγαλωσε και αλλαξε.. Οτι θα το καταλαβει θα το καταλαβει οτι ειναι διαφορετικο. Ομως ποσο εχει που το χασατε και δεν το εχει παρει ειδηση? Μηπως το εχει ξεπερασει το παπακι ηδη?

χθες στην αγορα ο μεγαλος ειχε παρει μαζι του ενα παπακι λουτρινο, το οποιο το αγαπαει παρα πολυ. οπως ομως ηταν φυσικο και αναμενομενο το εχασε. ακομα δεν καταλαβε οτι το εχασε βεβαια. αλλα λιαν συντομως θα το καταλαβει. το συγκεκειμενο παπακι το πηραμε απο τα καρφουρ προπερσι το πασχα, επομενως ειναι αδυνατον να βρουμε ολοιδιο, οποτε δεν θα υπηρχε προβλημα.

τωρα εγω τι να κανω; να παρω εα παρομοιο, αμα βρω, ελπιζοντας οι θα το αγαπησει και αυτο η δεν θα καταλαβει τη διαφορα; μου φαινεταια δυνατο να μην καταλαβει τη διαφορα αλλα οκ. ο αντρας μου αυτολεει α κανουμε.

σκεφτομαι ομως να τον αφησω να καταλαβει την απωλεια. ετσι κι αλλιως δεν προεκειται να βρουμε ολοιδιο. οταν λοιπον το καταλάβει και αρχισει το δραμα, να του εξηγησω οτι το χασαμε και οτι δεν πρπει να παιρνουμε τα παιχνιδια μας εκτος σπιτιου και οτι θα παρουμε αλλο καποια στιγμη αμα βρουμε. να τον αφησω να κλαψει να το "θρηνησει" την απωλεια και ο,τι γινει.

εσεις τι γνωμη εχετε;

καλημερα

αυτο εχω κανει εγω σε αναλογη περιπτωση,,,πρεπει να μαθουμε να προσεχουμε τα πραγματα μας ,,, δε θα πω ψεμματα ειναι σε ηλικια που καταλαβαινουν,,,ποσο μαλλον οταν τους λεω (ειδικα στη μικρη που εινια 2μιση ) οτι δε πρεπει να παρουμε μαζι αυτο το μικρο παιχνιδακι και επιμενει οκ της λεω πρεπει να το προσεχεις γιατι αλλιως αμα τοχασεις δεν υπαρχει αλλο,,,πρεπει να μαθουμε να ειμαστε λιγο υπευθυνοι,,,,αμα το χασει οκ το εχασε θα μαθει ,,,,,εχει κλαψει λιγο για κατι που εχασε της εξηγησα και τελος,,,,απλα πρεπει να τους το πεις εκεινη τν ωρα οταν γυρνατε,,για να το συνδυασει καλυτερα βγαινω εξω προσεχω κλπ,,,,μη το αντικαταστησεις αποψη μου παντα ε?και οταν το καταλαβει πες του με απλο τροπο,,,,δε νομιζω να εχεις δραματα,,,,:lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλημερα

αυτο εχω κανει εγω σε αναλογη περιπτωση,,,πρεπει να μαθουμε να προσεχουμε τα πραγματα μας ,,, δε θα πω ψεμματα ειναι σε ηλικια που καταλαβαινουν,,,ποσο μαλλον οταν τους λεω (ειδικα στη μικρη που εινια 2μιση ) οτι δε πρεπει να παρουμε μαζι αυτο το μικρο παιχνιδακι και επιμενει οκ της λεω πρεπει να το προσεχεις γιατι αλλιως αμα τοχασεις δεν υπαρχει αλλο,,,πρεπει να μαθουμε να ειμαστε λιγο υπευθυνοι,,,,αμα το χασει οκ το εχασε θα μαθει ,,,,,εχει κλαψει λιγο για κατι που εχασε της εξηγησα και τελος,,,,απλα πρεπει να τους το πεις εκεινη τν ωρα οταν γυρνατε,,για να το συνδυασει καλυτερα βγαινω εξω προσεχω κλπ,,,,μη το αντικαταστησεις αποψη μου παντα ε?και οταν το καταλαβει πες του με απλο τροπο,,,,δε νομιζω να εχεις δραματα,,,,:lol:

Ισως αυτό είναι η καλύτερη λύση αρκεί βέβαια να γίνει άμεσα για τους λόγους που πολύ σωστά είπες.Οταν γίνεται όμως αργότερα τόσο πιο δύσκολο είναι να τα συνδέσει σωστα τα γεγονότα.

Τι να πω ρε κορίτσια...Ηξερα για τις δυσκολίες του κοψίματος πάνας, πιπίλας, αγκαλιάς αλλά και αυτό με τα κουκλάκια, σεντονάκια, πετσετάκια είναι εξίσου δύσκολο.Και επειδή πολλά τραγούδια λέω εξω από τον χορό...σε λίγο καιρό που θα γεννήσω και εγώ, θα με τιμωρήσει το παιδί μου και θα παίρνει όλη την προίκα μαζί.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

από πάτρα έφτασε μεσσηνία με κούριερ ένα παρόμοιο λούτρινο ύπνου, που είχε χαθεί σε πολυκατάστημα.

μιλάμε για ΤΗΝ φασαρία που έκανε το παιδί.

εύχομαι να μην σας πάει έτσι κ εσάς!

εμάς πχ,

αν δεν έχει μικρό σελτεδάκι το ένα δίδυμο στην κούνια, γίνεται πό λε μος!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

καλημερα

με αφορμη το δικο σου μηνυμα γιασεμακι να σας απαντησω.

ξεκινησαμε απο το σπιτι και στην πορτα ο μικρος το ειχε αγκαλια. του λεει ο αντρας μου "παρε μαζι σου το παπακι". εκεινη τη στιγμη δεν ειπα τιποτα με την προοπτικη να το αφησουμε στο αμαξι.ελα ομως που το πηρε και απο το αμαξι. εγω δεν αφηνω ποτε να βγει παιχνιδι απο το σπιτι. το πηρε 2 φορες στον παιδικο (βιαζομουν για τη δουλεια) αλλα ηξερα οτι δεν θα χαθει και το εβαλαν τα κοριτσια τη μια στο καροτσι και την αλλη στην τσαντα του.

αφου ομως δεν του ειπα τωρα ολα αυτα περι ευθυνης, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.

Μπορεις να πεις οτι μεγαλωσε και αλλαξε.. Οτι θα το καταλαβει θα το καταλαβει οτι ειναι διαφορετικο. Ομως ποσο εχει που το χασατε και δεν το εχει παρει ειδηση? Μηπως το εχει ξεπερασει το παπακι ηδη?

δυστυχως δεν το ξεπερασε. χθες το απογευμα το χασαμε. το ψαξαμε, πηγε και η κουνιαδα μου σε 2 μαγαζια που πηγαμε αλλα αφαντο το παπακι. ηταν πολυ κουρασμενος, το εψαξε αλλα του εδωσα το φωτεινουλη και κοιμηθηκε. σημερα παλι το εψαξε. ακομα ομως θεωρω οτι νομιζει οτι εινια μεσα στα παιχνιδια καπου. δεν καταλαβε οτι το χασαμε. μηπως να κανω την παπια μεχρι να το καταλαβει και μετα να δουμε το δραμα;

από πάτρα έφτασε μεσσηνία με κούριερ ένα παρόμοιο λούτρινο ύπνου, που είχε χαθεί σε πολυκατάστημα.

μιλάμε για ΤΗΝ φασαρία που έκανε το παιδί.

εύχομαι να μην σας πάει έτσι κ εσάς!

εμάς πχ,

αν δεν έχει μικρό σελτεδάκι το ένα δίδυμο στην κούνια, γίνεται πό λε μος!

μη μου λες τετοια. εχω φρικαρει ηδη. που θα ψαξω στο καρφουρ να βρω προπερσινο πασχαλινο παπι;

Ισως αυτό είναι η καλύτερη λύση αρκεί βέβαια να γίνει άμεσα για τους λόγους που πολύ σωστά είπες.Οταν γίνεται όμως αργότερα τόσο πιο δύσκολο είναι να τα συνδέσει σωστα τα γεγονότα.

Τι να πω ρε κορίτσια...Ηξερα για τις δυσκολίες του κοψίματος πάνας, πιπίλας, αγκαλιάς αλλά και αυτό με τα κουκλάκια, σεντονάκια, πετσετάκια είναι εξίσου δύσκολο.Και επειδή πολλά τραγούδια λέω εξω από τον χορό...σε λίγο καιρό που θα γεννήσω και εγώ, θα με τιμωρήσει το παιδί μου και θα παίρνει όλη την προίκα μαζί.

εμας δεν εγινε αμεσως ουτε συμφωνια ουτε τιποτα. και στο αμαξι μολις καταλαβαμε την απωλεια πηγαμε να την κουκουλωσουμε γιατι δεν επροκειτο να φυγουμ εαπο εκει αν δεν το βρισκαμε. που να ψαξω ολους τους δρομους που περασαμε 2 ωρες στην αγορα.

επισης μηπως την ευθυνη την εχει ο αντρας μου που τον αφησε να το παρει και οχι το μωρο εν προκειμενω;

παντως να του πω οτι μεγαλωσε που λεει και η mmdad νομιζω εινια μια καλη ιδεα. να δουμε ποσο θα το χαψει.

Διαφημίσεις