Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθεται στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου;

Recommended Posts

Καλημέρα

Το μωρό μας (9 μηνών) αρνείται πεισματικά να καθίσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Αυτή τη στιγμή είναι 10κλ και έχουμε ένα καθισματάκι για 0-13κλ.

Είπαμε μήπως είναι μικρό το κάθισμα πλέον για αυτόν οπότε δοκιμάσαμε σε μεγαλύτερο κάθισμα (9-25) αλλά πάλι μετά τα πρώτα 5 λεπτά αρχίζει η γκρίνια.

Εσείς πώς καταφέρνετε και το κρατάτε στο κάθισμα;

Ευχαριστώ

Χριστίνα

Διαφημίσεις

Χριστίνα καλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα το είχα και εγώ με τον γιο μου σε αυτήν την ηλικία και λόγω συχνών ταξιδιών μου ήταν μόνιμος βραχνάς! Τα είχα δοκιμάσει όλα γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να οδηγείς και το μικρό σου πίσω να ουρλιάζει!!!!Από το να του δίνω κάτι να μασουλάει (που κανονικά απαγορεύεται εν κινήσει), να του δίνω παιχνίδια να αυτοαπασχολείται, να του μιλάω διαρκώς, παιδικά τραγουδάκια μέσα από cd, συχνές στάσεις (που όμως μετά τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα ειδικά στις μικρές αποστάσεις), άλλαγμα πάνας μήπως είναι λερωμένος ή υγρός και ενοχλείται, σκιάδια για να μην τον ενοχλεί ο ήλιος ή να μην φοβάται τα αυτοκίνητα που περνάν ή να ζαλίζεται, πλήρης αδιαφορία μπας και κουραστεί και αποκοιμηθεί και ησυχάσει το κεφάλι μου και άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτήν την στιγμή.Τελικά κατάλαβα ότι ήταν θέμα ηλικίας και μετά από λίγο καιρό απλώς σταμάτησε από μόνος του.Έτσι ..μαγικά..Προφανώς κατάλαβε από μόνος του πως ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να υποστεί και απλώς κοιτούσα να κάνω το ταξίδι του όσο πιο ευχάριστο γινόταν.Φαντάζομαι ότι δεν σε βοήθησα και πολύ, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που τα περνάει ή τα πέρασε αυτά.Υπομονή λοιπόν απο΄μένα και επιμονή!! Θα περάσει και αυτό...

και μενα δεν τρελαινεται παντα,καποιες φορες καθεται χωρις δυσκολια αλλες φορες μας ακουει ολος ο κοσμος απο τις φωνες της.προσπαθω παντως να την απασχολω με κατι την ωρα που τη βαζω για να εχει το μυαλο της αλλου,συνηθως πιανει.μεχρι 6 μηνων καθοταν χωρις να κανει κιχ απο εκει και περα αρχισαν τα οργανα.αλλα δεν της περναει γιατι μετα πως θα την παω οπου θελω???της εξηγω οταν τη βαζω στο καθισματακι της γιατι πρεπει να κατσει εκει και οτι ο καθενας εχει τη θεση του κτλ.ειναι 9 μηνων δεν ξερω αν με καταλαβαινει απολυτα παντως στο τελος καθεται και ειμαστε ολοι ησυχοι:D

Γίνεται Ο χαμός.Κλαίει,τεντώνεται,ουρλιάζει,κοκκινίζει,κάνει εμετό,κάνει διάρροια από το άγχος της.Απλά χαμός.

Κάθε φορά που θέλω να πάω κάπου τραβάμε μεγάλο ζόρι.Έχω δοκιμάσει άπειρα κόλπα.Για λίγη ώρα πιάνουν...μετά χαμός.Ελπίζω πως θα μεγαλώσει και θα το ξεπεράσει.

Κάποιες φορές,σε μικρές διαδρομές,έχω αναγκαστεί να την πάρω αγκαλιά.Ναι, είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Βέβαια η μικρή μου δεν κάθεται ούτε σε καρότσι,ρηλάξ,καθισματάκι φαγητού,μάρσιππο.

NVVvp2.png