Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδίατροι-Μαίες στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες,

θα ήθελα πληροφορίες απο όσες κοπέλες γέννησαν πρόσφατα στην Βιοκλινική σχετικά με τους παιδιάτρους (αν θυμάστε και ονόματα) και τις μαίες.Θέλω να πάω προετοιμασμένη εκεί γιατί πολλά στραβά ακούω για τις μαίες κυρίως

Ευχαριστω :-)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες,

θα ήθελα πληροφορίες απο όσες κοπέλες γέννησαν πρόσφατα στην Βιοκλινική σχετικά με τους παιδιάτρους (αν θυμάστε και ονόματα) και τις μαίες.Θέλω να πάω προετοιμασμένη εκεί γιατί πολλά στραβά ακούω για τις μαίες κυρίως

Ευχαριστω :-)

καλησπερα!!

με το καλο κοπελα μου!

λοιπον εγω γεννησα στη βιοκλινικητο 2009 το νοεμβριο τα διδυμακια μου!

επειδη ειχα προηγουμενη εμπειρια απο την γενικη-στην οποια δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη-επελεξα να γεννησω τα μικρα στη βιοκλινικη..

εχω να πω οτι σε ολα παιρνουν τουλαχιστον πολυ καλο βαθμο!!!!!!

ο παιδιατρος που ειδε τα παιδια λεγοταν βασιλειου-καλος μου φανηκε,δεν συνεχισα με αυτον εξω γιατι ειχαμε ηδη απο τον πρωτο μου γιο...-και η μαια που ηρθε σπιτι για να δει τον λιγο ικτερο που ειχαν τα μικρα και να τα ζυγισει και να τα δει κιολας γιατι ειχαν χασει αρκετο βαρος..λεγοταν ποπη και ηταν πολυ καλη κοπελα!!!μαλιστα ειναι και σχετικα γειτονισσα μου και με θυμαται ακομη..δεν εχω κατι αρνητικο να θυμαμαι απο τα 5 βραδυα που εμεινα εκει μεσα!φυσικα τωραμετα απο 3 χρονια δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι..

αλλα και τα κοριτσια ολα ηταν αριστα και στη συμπεριφορα και σε ολα...

με εναν πονο σου ευχομαι να ερθει το νεο μελος!!!

Σε ευχαριστώ Ευη μου!!Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Για την Ποπη που λες έχω ξανακούσει οτι ειναι πολυ καλή κοπέλα , αλλα κάποια μου ανέφερε ότι στο θέμα του θηλασμού υστερεί, βέβαια δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κατα πόσο ισχύει αυτό.

Γέννησα το 2010 και ο παιδίατρος που εξέτασε το γιο μου ήταν ο Διδάγγελος, στον οποίο πηγαίνουμε ακόμη. Είναι έμπειρος, αξιόπιστος γιατρός, δε δίνει εύκολα φάρμακα, με βοήθησε πάρα πολύ με το θηλασμό -ψυχολογικά, γιατί ο γιος μου έκλαιγε συνέχεια, σε σημείο να σκέφτομαι κι εγώ που είμαι φανατική του θηλασμού, ότι ίσως έπρεπε να πιει σκόνη (άτιμες ορμόνες! :rolleyes:), αλλά εκείνος επέμεινε στον αποκλειστικό θηλασμό-, θα έλεγα όμως πως σε ένα γονιό που ανησυχεί με το παραμικρό και χρειάζεται καθησυχασμό δε θα ταιριάξει...

Για τις μαίες δε θυμάμαι ονόματα να σου πω, κάποιες ήταν πολύ καλές και υποστηρικτικές, κάποιες -νεότερες κυρίως- έρχονταν στο δωμάτιο -έκανα rooming in- και επέμεναν να δώσω στο μωρό γάλα ή έστω τσάι λόγω του κλάματος του, παρόλο που ήθελα αποκλειστικό θηλασμό... Στα πρακτικά δε χρειάστηκα βοήθεια, το είχα μελετήσει καλά το θέμα αλλά στο ψυχολογικό κομμάτι μου τα χάλασαν και δεν έμεινα ευχαριστημένη. Είναι ποιά θα πετύχεις βέβαια.

Με το καλό, όλα να σου έρθουν όπως τα επιθυμείς και πάνω απ' όλα γερό το μωράκι σου!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

καλησπερα γεννησα στη βιοκλινικη το νοεμβρη του 2011 ειχαμε παιδιατρο τον αυγερινο ιωαννου ο οποιος δεν ηταν μου κανε φοβερη εντυπωση για να πω οτι θα τον κρατησω (εχω μια σχετικη εμπειρια λογω του μεγαλυτερου γιου μου) και μαια η οποια ηρθε δυο φορες και στο σπιτι ειχα την νοπη απο την οποια ειμαι σουπερυπερευχαριστημενη!!!μου τα εδειξε οοολα παρολο που δεν ημουν και πρωτομανα και με το θηλασμο με πιεσε αρκετα (καθοτι εγω καπνιστρια :rolleyes:) και γενικως μονο σιδερο δεν μου βαλε για να με βοηθησει περισσοτερο!!!ολα καλα να πανε οτι κ να επιλεξεις :D

2009-2011

Διαφημίσεις

Με το καλό το μπουμπούκι σου!

Εγώ γέννησα πέρυσι τον Ιούλιο στη Βιοκλινική και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Για παιδιάτρο είχαμε τον Αυγερινό Ιωάννου, τον οποίο έχουμε μέχρι σήμερα, πολύ καθησυχαστικός, δεν δίνει φάρμακα με τίποτα, τον βρίσκουμε πάντα στο τηλέφωνο (πολύ βασικό), όλα καλά.

Από μαίες, η Νόπη ήρθε και σε μένα στο σπίτι μου, πολύ καλή και φιλική. Στην κλινική ακόμα και οι πιο νέες μαίες με βόήθησαν σε ό,τι και να ζήτησα, αν και δεν έκατσα πολύ!

Πέμπτη απόγευμα γέννησα (φυσιολογικά) και το Σάββατο 11 το πρωί φύγαμε. Πολύ βολικό αυτό, ειδικά αν δεν είσαι και πολύ του νοσοκομείου, όπως εγώ, που δεν ήθελα να κοιμηθώ καν σε κρεβάτι νοσοκομείου! χαχαχα!

Άντε με το καλό να γίνετε 3! :-D

• 2 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΗΣΑΝ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΜΕΙΝΑΜΕ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.