Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δραστηριότητα για 4χρονο αγοράκι...

Recommended Posts

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. O μικρός μου θα είναι 4 το Σεπτέμβριο, και θα ήθελα να του αρχίσω μία δραστηριότητα κατά προτίμηση ένα απόγευμα την εβδομάδα. Θέλω να τον πάω να δει δύο δραστηριότητες και να διαλέξει τη μία. Η μία είναι η μουσική προπαιδεία που πήγαινε και ο πρώτος. Η άλλη θέλω να είναι ένα άθλημα. Το κολυμβητήριο δεν το θέλει με τίποτα, ενώ του αρέσει η κολύμβηση, δεν μπαίνει σε πισίνα με τίποτα. Σκέφτομαι για judo που είναι από 4 ετών, το θέμα είναι ότι γίνεται 3 φορές την εβδομάδα αλλά νομίζω θα μπορούσα να το 'κλείσω' στις δύο:wink:. Άλλη ιδέα?

Διαφημίσεις

Τae kwon do μαρεσει πολυ σαν αθλημα....σου μαθαινει πειθαρχια και πολλα αλλα....;)

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Τae kwon do μαρεσει πολυ σαν αθλημα....σου μαθαινει πειθαρχια και πολλα αλλα....;)

Ναι, δεν διαφωνώ, κι εγώ μία πολεμική τέχνη έχω στο νου μου. (άσε που ο αδερφός του τις μισεί τις πολεμικές τέχνες, οπότε θα κάνει κάτι 'εντελώς' δικό του. Απλά αναρωτιέμαι αν αρχίζουν από τόσο μικρά.

Πχ. το aikido που θα μου άρεσε, αρχίζει από τα 5 (και δικαιολογημένα γιατί αυτές οι πολεμικές τέχνες δεν είναι απλά γυμναστική, απαιτούν και κάποια ωριμότητα)

Ναι, δεν διαφωνώ, κι εγώ μία πολεμική τέχνη έχω στο νου μου. (άσε που ο αδερφός του τις μισεί τις πολεμικές τέχνες, οπότε θα κάνει κάτι 'εντελώς' δικό του. Απλά αναρωτιέμαι αν αρχίζουν από τόσο μικρά.

Φυσικα εεε απο τοσο αρχιζουν απο τα 4...εγω παντως μιας και ενας φιλος μου πρωταθλητης που ειναι και δασκαλος οταν πηγα και ειδα το τμημα του επαθα σοκ...ολα ηταν ετσι μικρακια και ειχαν πολυ πλακα:D

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Θα το ψάξω, αν και όσες βρήκα στην περιοχή μου (Ν. Προάστεια, Αθηνα) δέχονται παιδιά από 5 και πάντω. Ο Πανιώνιος κάνει ένα τμήμα για judo, θα πάρω να ρωτήσω... Ευχαριστώ για την πληροφορία...

Άλλη ιδέα? Αλλήθεια, όσοι έχουν παιδάκια στο προνήπιο, θα τους κάνετε κάποια απογευματινή δραστηριότητα ή καλύτερα να πηγαίνω να τον 'αμολάω' στην παιδική χαρά?

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Τελικά αποφάσισα να κάνει μουσική προπαιδεία. Σκέφτηκα ότι έχει αρκετή κίνηση στη ζωή του, ίσως στα 4 να πιεστεί λίγο από την πειθαρχία ενός αθλήματος, ενώ στη μουσική είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα, γενικά του αρέσει να τραγουδάει, οπότε αρχές Σεπτεμβρίου πάμε σε ... ωδείο! Ελπίζω να μην μου πουν πάνω από μία φορά την εβδομάδα......, γιατί θέλω και μία για παιδική χαρά.