Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κανει να σηκωνω βαρη?

Recommended Posts

ξερω οτι αν γεννας με καισαρικη για λιγο καιρο πρεπει να αποφευγεις να σηκωνει βαρη. εγω που γεννησα φυσιολογικα επιτρεπεται? γιατι εχω τον μεγαλο μου γιο που περιμενε πως και πως να γεννησω για να τον ξαναπαρω αγκαλια αλλα βλεπω οτι οταν το κανω με ποναει λιγο η μητρα.ειναι επικινδυνο?

Διαφημίσεις

η μαία μου, μου είχε πει ότι για να αποφύγω μελλοντικά γυναικολογικά προβλήματα στην εμμηνόπαυση, καλό είναι μετά τον τοκετό για 20 μέρες να μην κάνω απολύτως τίποτα (να συμπεριφέρομαι όπως και στο μαιευτήριο) και για τις επόμενες 20 μέρες να κάνω ότι έκανα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης. μετά ις 40 μέρες να κάνω ό,τι θέλω.

Και μένα μετά τις 40 μέρες μου είπε να συμπεριφέρομαι όπως πρίν! Πρέπει λίγο να προσέξεις μέχρι να επανέλθει η μήτρα στα φυσιολογικά της επίπεδα!

Νανανα , μετα απο 40 μερες μου ειπε και εμενα η γιατρος.Εγω δεν σηκωνω και παλι εχω πονακια ακομα φανταζεσαι αν σηκωνα κιολας? με προσοχη ολα...

κοιτα απλα κανε οτι εκανες και στην εγκυμοσυνη,,,δηλαδη για να τον παρεις αγκαλιτσα κατσε πχ στο καναπε,,,,καλυτερα να κανεις οτι σου λενε τα κοριτσια,,,,,λιγο προσοχη τις πρωτες μερες αντε εικοσι σαραντα αν αντεξεις ,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Αν πονας προφανως δεν μπορεις να σηκωνεις βαρη. Να καθεσαι στον καναπε και να ερχετε στην αγκαλια σου το μεγαλο παιδακι. Απο εκει και περα συνηθως στις 40 μερες εχει επανερθει το σωμα (εδω αφηνουν να κανεις ελαφρυα γυμανστικη πχ)

• 3 weeks later...
ξερω οτι αν γεννας με καισαρικη για λιγο καιρο πρεπει να αποφευγεις να σηκωνει βαρη. εγω που γεννησα φυσιολογικα επιτρεπεται? γιατι εχω τον μεγαλο μου γιο που περιμενε πως και πως να γεννησω για να τον ξαναπαρω αγκαλια αλλα βλεπω οτι οταν το κανω με ποναει λιγο η μητρα.ειναι επικινδυνο?

Koρίτσι ρώτα τον γιατρό σου μόνο αυτός είναι αρμόδιος να σου απαντήσει ... ;)