Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ασχολειται συνεχεια με πουλακι του....

ria22

Recommended Posts

Χαιρετε,λοιπον ο μικρος μου ειναι 17,5 μηνων και οποτε μενει χωρις πανα παντα πειραζει το πουλακι του,ακομα και οταν φοραει τν πανα γελαει τν κατεβαζει και ''παιζει''',,,,,τις προαλλες καθοταν στο καρεκλακι και τον ταιζα και δν φορουσε τν πανα,αρχισε να πειραζει το πουλακι του μεχρι που εκανε στυση:shock::shock::shock:.....επαθα σοκ νομιζα οτι θα το σπασει.......

Εσας τα δικα σας το κανουν/?ποσο επικυνδυνο ειναι??

Διαφημίσεις

Και ο δικός μου (9 μηνών) όποτε του βγάζω την πάνα, αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές το πιάνει κ παίζει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό κ καθόλου επικίνδυνο, μην ανησυχείς...:D

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Μια από τα ίδια...

Ο δικός μου είναι 19 μηνών τώρα,αλλά έχει ξεκινήσει από νωρίς την εξερεύνηση

Νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό

Στον παιδίατρο που το είχα αναφέρει,είχε γελάσει και μου είπε ..."καλά κάνει!"

Καλε μην τρελαινεσαι!!! Κι ο δικος μου το κανει και ειναι ιδια ηληκια... χιχιχι ειναι λιγο τρομακτικο στην αρχη δε λεω αλλα ειναι απολυτα φυσιολογικο! Μαλιστα χθες κιολλας ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε οτι ολα τα αγορακια το κανουν.. τους αρεσει (οχι πονηρα φυσικα) κ οτι οσο μεγαλωνει θα το κανει πιο συχνα. Κ επειδη κ εγω παιδαγωγος ειμαι κ ευτυχως τα μαθαινουμε κατι τετοια δεν πρεπει να φρικαρεις οταν το κανει... Απλα οταν αρχισει να καταλαβαινει θα πρεπει να του εξηγησεις οτι δεν ειναι κακο να το κανει οταν ειναι μονος του απλα να ειναι καθαρα τα χερακια του για να μην αρρωστησει. Και οταν το βλεπεις οτι ασχολειται περισσοτερο απο οσο νομιζεις οτι θα επρεπε, τραβηξε του την προσοχη με μια αλλη ενδιαφερουσα δραστηριοτητα... ;)

DON'T WORRY... BE HAPPY! :D

eNortjKzUjI0NzIxtVCyBlwwFZgC2A,,63.png

Και τα δικα μου τα αγορακια ακριβως το ιδιο!!

Ο μεγαλος περυ που ηταν 2 εκανε κανονικα την κινηση....Με τις ωρες!Απαπα!

Ο παιδιατρος μου ειπε τι μεχρι τα 80 του το ιδιο θα κανει και απλα του εχω πει πλεον να ειναι τα χερια του καθαρα!αργοτερα θελω να του πω οτι αν θελεις να χαιδευεις τον εαυτο σου να το κανεις οταν εισαι μονος σου!

Το καλυτερο ειναι οτι και ο μεγαλος οταν φοραγε πανα και ο μικρος τωρα βαζουν το χερι μεσα απο την πανα οταν κοιμουνται με αποτελεσμο να κατουρανε οοοολο τον κοσμο!!!!!

Διαφημίσεις

Μια απο τα ίδια κ μεις... Είναι 14 μηνών, αλλά περίπου απο 11 μηνών μόλις του βγάλω την πάνα, πιάνει το πουλάκι του κ μου γελάει.... Δεν σοκάρομαι καθόλου, είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί μαθαίνουν να ανακαλύπτουν το σώμα τους...

ΑΧΧΧΧΧΧ αυτα τα αγορακια απο μικρα στα βασανα ειναι......ευτυχως που μου λετε οτι δν ειναι κακο γιατι ωρες ωρες νομιζω οτι θα το σπασει.....χαχα εχει πολυ πλακα παντως..thanks!!!!

• 2 months later...

Καλέ γιατί να είναι επικίνδυνο? Ο μεγάλος μου γιος ανακάλυψε το πουλάκι του πολύ - πολύ μικρός. Δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν αλλά τον αλλάζαμε στην αλλαξιέρα και κάθε φορά που κατεβάζαμε την πάνα αυτός ήθελε να αρπάξει το πουλάκι του.

Ο μικρός μου (1,5 χρονών τώρα), ξέρει μεν ότι υπάρχει, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ του. Δηλ μήπως πρέπει να ανησυχώ για το μικρό μου?