Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟN ΠΑΙΔΙΚΟ CASTELLINO ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Recommended Posts

Την Δευτέρα ήταν η πρώτη μας μέρα στον παιδικό σταθμό Castellino. Μου ζήτησαν να γράψω στο τετράδιο επικοινωνίας κάποια πράγματα για τον γιο μου. Ο μικρός μου είναι 14 μηνών.Έγραψα λοιπόν για το χαρακτήρα του τις συνήθειες ύπνου για την διατροφή και για την αλλεργία στην πρωτείνη αγελαδινού γάλατος. Έγραψα ότι δεν είναι διαγνωσμένη αλλά μέχρι να δούμε τι γίνεται το παιδί δεν πρέπει να πίνει αγελαδινό γάλα και να τρώει καμία τροφή που μπορεί να έχει κάποιο συστατικό αγελαδινού γάλατος. Όταν πήγα το παδί το πρωί της Δευτέρας της είπα ότι το έχω δώσει γάλα από το σπίτι. Την Δευτέρα λοιπόν το μεσημέρι πήγα να πάρω τον πρίγκηπα μου. Φτάνω σπίτι διαβάζω το τετράδιο και γράφει η δασκάλα του ότι το πρωί ήπιε το γάλα του έφαγε το αβγό του κλπ. Μένω άφωνη. Ξαναγράφω στο τετράδιο για την αλλεργία. Πάω το παιδί την Τρίτη το πρωί το λέω στην διευθύντρια και μου λέει ότι θα ρωτήσει και το μεσημέρι που θα πάω να τον πάρω θα με ενημερώσει. Παρένθεση στο τετράδιο έχω γράψει ότι πέρα από αυτά που τους πηγαίνω εγώ για φαγητό δεν θέλω να τρώει τίποτα άλλο. Παίρνω κάποια στιγμή τηλέφωνο να δω τι κάνει το παιδί και μου λέει η διευθύντρια είναι μια χαρά και εκτός από το αβγό και την φρουτόκρεμα έφαγε και ένα τοστ σχεδόν ολόκληρο γιατί λέει έτρωγε ένα άλλο παιδάκι και ζήλεψε και έτσι του έφτιαξε ένα τοστ. Πάω το μεσημέρι να πάρω το παιδί. Βρίσκω την δασκάλα και την διευθύντρια μου λέει συγνώμη για το γάλα δεν είχατε γράψει στο τετράδιο ότι έχει πιει γάλα για αυτό του δώσαμε. Οκ λέω και σήμερα γιατί του δώσατε τοστ. Το τοστ τι τυρί έχει μέσα???? Το τυρί αυτό δεν είναι από αγελαδινό γάλα??? Για να μη σας ζαλίζω σταμάτησα το γιο μου και θα τον γράψω σε κάποιον άλλο σταθμό. Τα συμπεράσματα δικά σας...Ευτυχώς ο μικρός δεν έπαθε τίποτα απλά γιατί έχει από ότι φαίνεται περάσει η αλλεργία λόγω ηλικίας....Είμαι εγώ παράλογη η αυτοί είναι ανεύθυνοι???

Διαφημίσεις

Καλα εκανες. Πρεπει επιτελους να καταλαβουν (οπου χρειαζεται) οτι τα παιδια ειναι τεραστια ευθυνη και πρεπει να εχουν μεγαλη προσοχη. Δεν ειναι οι παιδικοι παρκιν για αυτοκινητα.

Οποιος το καταλαβει απο το συγκεκριμενο κλαδο θα παει μπροστα. Οι υπολοιποι να ασχοληθουν με αλλα αντικειμενα που απαιτουν λιγοτερη ευαισθησα και προσοχη.

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Να σας πω και το καλύτερο σήμερα που δεν πήγα τον μικρό δεν πήρε κανείς τηλέφωνο να ρωτήσει τι γίνεται. Όταν πήρα εγώ και μίλησα με την υπεύθυνη και τις εξήγησα γιατί δεν θα ξαναπάω το παιδί μου, μου είπε ότι δεν το έγραψα στο τετράδιο δεν δώσαμε και εμείς την απαραίτητη προσοχή δεν το πήραμε λέει τόσο ζεστά. Της είπα ότι αν άνοιγε το τετράδιο επικοινωνίας θα έβλεπε ότι το είχα γράψει με υπογραμμισμένα κεφαλαία γράμματα....

Τι να πω προσοχή..

Διαφημίσεις

Μάλιστα... για να δω αν κατάλαβα καλά...

Αντί δηλαδή να σου που έστω "συγνώμη" σου έβαλαν και χέρι?!

Για δες θράσος βρε παιδιά μερικοί άνθρωποι που θέλουν να λέγονται και επαγγελματίες...! :mad:

Έκανες πολύ καλά και πήρες το παιδί σου από εκεί. Φαντάσου τι θα γινόταν σε 5-6 μήνες αν από την αρχή είχες τέτοια φαινόμενα!

• 1 year later...