Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα

Χτές,ύστερα και από την ένσταση που έκανα,μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το πάρουν το παιδί σε παιδικό σταθμό,και να κοιτάξω μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. http://www.eetaa.gr/

Μάλιστα μου είπαν ότι επειδή έχω όλα τα δικαιολογητικά να μην το αφήσω και να κάνω αίτηση εκεί.

Εγώ τώρα από ότι βλέπω στο site δεν έχει εκεί δημοτικούς σταθμούς,παρα μόνο ιδιωτικούς.Και μάλιστα γράφει και για κάποιο ποσό.

Επειδή δεν έχω ιδέα,είναι καμία σας που γνωρίζει να μου πεί?

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλησπέρα

Χτές,ύστερα και από την ένσταση που έκανα,μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το πάρουν το παιδί σε παιδικό σταθμό,και να κοιτάξω μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. http://www.eetaa.gr/

Μάλιστα μου είπαν ότι επειδή έχω όλα τα δικαιολογητικά να μην το αφήσω και να κάνω αίτηση εκεί.

Εγώ τώρα από ότι βλέπω στο site δεν έχει εκεί δημοτικούς σταθμούς,παρα μόνο ιδιωτικούς.Και μάλιστα γράφει και για κάποιο ποσό.

Επειδή δεν έχω ιδέα,είναι καμία σας που γνωρίζει να μου πεί?

ποιος δεν πηρε το παιδι...το προγραμμα μεσω εσπα ειναι δωρεαν απλα φετος δεν καλυπτει την μεταφορα των παιδιων οπως περσυ...θα δεις οτι καποιοι σταθμοι αναφερουν το κοστος μετακινησης που ειναι για ολο το χρονο...δες τι σε συμφερει..ολα καλα να πανε για το μικρουλι σου

irene Kαλησπέρα

Όταν λέω ότι δεν μου πήραν το παιδί εννοώ ότι στην αίτηση που έκανα,για να ξεκινήσει από Σεπτέμβρη πρώτη χρονιά στον παιδικό σταθμό,δεν μου την εγκρίνανε...Με είχαν στην θέση επιλαχών....

Επίσης εγώ το παιδί θέλω να πάει σε έναν συγκεκριμένο σταθμό,που δεν υπάρχει στην λίστα που είναι μέσω ΕΣΠΑ .Ο σταθμός αυτός είναι δίπλα στο σπίτι μου και πάνε εκεί και τα 2 του ξαδελφάκια,που σημαίνει ότι ο παππούς θα πηγαίνει να παίρνει και τα 3 μαζί.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουν το παιδί από την στιγμή που πληρώ όλες τις προϋποθέσεις?

Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου...

irene Kαλησπέρα

Όταν λέω ότι δεν μου πήραν το παιδί εννοώ ότι στην αίτηση που έκανα,για να ξεκινήσει από Σεπτέμβρη πρώτη χρονιά στον παιδικό σταθμό,δεν μου την εγκρίνανε...Με είχαν στην θέση επιλαχών....

Επίσης εγώ το παιδί θέλω να πάει σε έναν συγκεκριμένο σταθμό,που δεν υπάρχει στην λίστα που είναι μέσω ΕΣΠΑ .Ο σταθμός αυτός είναι δίπλα στο σπίτι μου και πάνε εκεί και τα 2 του ξαδελφάκια,που σημαίνει ότι ο παππούς θα πηγαίνει να παίρνει και τα 3 μαζί.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουν το παιδί από την στιγμή που πληρώ όλες τις προϋποθέσεις?

Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου...

Εισαι η 3η που ακουω αυτη τη βδομαδα για το ιδιο θεμα. Ειναι απαραδεκτο ετσι. Κατι ο πρεπει να γινει. Εχουν το δικαιωμα να μην παιρνουν το παιδι εφοσον ειναι η γειτονια του???:confused:

Όλα είναι μια ιδέα...

Λες και εμείς δεν πληρώνουμε δημοτικά τέλη.Και με κοροιδεύουν κιόλας.

Ενώ στην αίτηση τους έχω γράψει για έναν μόνο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό και τους έχω εξηγήσει και τους λόγους με αποδείξεις,αυτοί μου λένε κάνε αίτηση μέσω ΕΣΠΑ,και θα στο πάρουν γιατί είναι λέει Επιλαχών.Αφου οι καταστάσεις του ΕΣΠΑ δεν έχουν δημοτικούς σταθμούς,παρά μόνο ιδιωτικούς.Άρα προφανώς δεν είδαν καν την αίτηση.Στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό πηγαίνει ο πατέρας μου και παίρνει και τα άλλα 2 ανήψια μου.Δηλαδή τι να κάνει ο άνθρωπος..Να πηγαίνει να παίρνει τα 2,να έρχεται να τα αφήνει,και μετά να πηγαίνει σε άλλον παιδικό σταθμό να παίρνει τον δικό μου?72 χρονών άνθρωπος με ένα σωρό προβλήματα υγείας!!!!Δεν παίζονται οι άνθρωποι!!!!!!!!!!!icon8.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Στο Εσπα δεν ειναι μονο ιδιωτικοι εχει και δημοσιους σταθμους σε διαφορες περιοχες,,,,,κοιτα λιγο καλυτερα ή εαν θελεις στειλε μου ν ακοιταξω το σταθμο που θες γιατι απο τη στιγμη που σου λενε κανε μεσω εκει μπορει να στο παρουνε μηπως ειναι μεσα απλα εσυ ισως δε κοιταξες ολες τις κατηγοριες,,,,

οκ καταλαβαινω οτι θες το συγκεκριμενο σταθμο οπως και πολλες αλλες μαμαδες θελουμε συγκεκριμενους σταθμους αλλα δε γινεται παντα αυτο που θελουμε δυστυχως,,,,επισης κοιτα και για ιδιωτικο στη περιοχη σου ν αβαλεις και να πληρωσεις μονο το κοστος μεταφορας που γραφει γιατι ετσι και αλλιως τροφεια θα πληρωνες και στο δημοσιο οποτε μπορει να σου βγει μια η αλλη,

Το θέμα ειναι το παιδακι να παει παιδικο ετσι δεν ειναι???γιατι προφανως για να θελεις να παιρνει ο παπους το παιδι δουλευει,,,κοιτα μηπως σε καλυπτει καποιος σταθμος κοντα τη δουλεια σου,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

πηγαινε κανε αιτηση μεσω εσπα....εχει και μετακινηση οποτε δεν θα πηγαινει ο πατερας σου αλλα θα στο φερνουν σπιτι!!!!

οτι θα εδινες για σιτιση στο δημοσιο το ιδιο θα δωσεις για την μετακινηση....

για τους δημοσιους παιδικους μη το ψαχνεις αν εχεις βισμα τοτε σε περνουν διαφορετικά οχι. ημουν και εγω στη θεση σου μου ειπαν μην κανω ενσταση και μολις αδειαση θεση θαα το επερναν ακομη τον περνουν.

επειδη ομως νοιαζεται για εσενα σου προτεινουν λυση τι ειρωνία?

για τους δημοσιους παιδικους μη το ψαχνεις αν εχεις βισμα τοτε σε περνουν διαφορετικά οχι. ημουν και εγω στη θεση σου μου ειπαν μην κανω ενσταση και μολις αδειαση θεση θαα το επερναν ακομη τον περνουν.

κοιτα ομως να δεις ο παιδικος που ψαχνει εινια μεσα στο εσπα,,,,ταυρακι σοτ εστειλα για να μου πεις ηλικια να σου δωσω ακριβως το κωδικο,,,

και οχι δε θελεις βισμα στο εσπα ουτε στους παιδικους ,,απλα πρεπει να παρουμε ολοι χαμπαρι οτι δε γινεται να μπουνε μονο τα παιδια μας,,,υπαρχουν εξω και αλλαπαιδια και μαμαδες που αγωνιουνε,,,,και τι να κανουμε αλλα μπαινουνε αλλα οχι,,,,αυτο δε σημαινει οτι αυτοματα πρεπει να κραζουμε οταν δε μπαινει το παιδι μας ετσι δεν ειναι???

το εσπα υπαρχει τοσα χρονια,,,θα μπορουσες να το κανεις απο εκει ,,,,οκ δε στο ειπαν εσενα γιατι δε κραζεις αυτους που δε στο ειπαν αλλα σχολιαζεις τους αλλους που τουλαχιστον της εδωσαν μια λυση,,,,,:wink:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

τον δικο μου τον πηραν χωρις βισμα.ισως επειδη ειμαι τριτεκνη.οσες εχουν ενα παιδι ειναι πιο δυσκολο.

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

εμεις οταν καναμε αιτηση τον μαιο μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε τον σεπτεμβριο .σε εσας πως ειπαν οτι δεν τα περνουν?εχουν βγει τα αποτελεσματα?που ενημερωθηκατε απο τον δημο της περιοχη σας?

eQMGp2.png