Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ελαφρώς Ερεθισμένο πουλάκι σε κοριτσάκι

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!ελπίζω να είχατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!Πρόσεξα χθες το βράδυ ότι η μικρή μου 22 μηνών..έπιανε το πουλάκι της..και μου είπε ότι κάτι την ενοχλεί. φαίνεται να είναι ελαφρώς ερεθισμένο, ελαφρώς κόκκινο μέσα.έξω είναι οκ. της έκανα κομπρεσούλα με χαμομηλάκι. πήρα την γιατρό σήμερα και μου είπε να πάρω Frezyderm Intim Aid. το έψαξα στο ιντερνετ και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να διαθέσω τόσα χρήματα για το συγκεκριμένο μικροπρόβλημα. έχετε κάτι άλλο να μου προτεινετε?ευχαριστώ πολύ...

Διαφημίσεις

Καλημερα.Καθολου μικροπροβλημα δεν ειναι και καλυτερα να ακουσεις τον γιατρο σου γιατι αν αρχισετε τις κολπιτιδες απο τωρα ...αλοιμονο σας.Καλυτερα να μη ακους γνωμες απο δω κι απο κει γιατι ειναι και πολυ ευαισθητη περιοχη βρε κοριτσι μου.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ίσως έχεις δίκιο και πάω να το πάρω...απλά μου φάνηκε ακριβό...και ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και πιο προσιτό.απλά θυμάμαι όταν είμασταν μικρές με την αδερφή μου..χαμομήλι μας έβαζε η μάνα μας και ανακουφιζόμασταν.

Τι να σου πω βρε κοπελα μου.Αλλοι για το χαμομηλι λενε τα χειροτερα....ξερω κι εγω.Απλα εγω στη θεση σου θα ακουγα τον γιατρο μου γιατι ειναι λιγακι επικυνδυνο

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ίσως έχεις δίκιο και πάω να το πάρω...απλά μου φάνηκε ακριβό...και ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και πιο προσιτό.απλά θυμάμαι όταν είμασταν μικρές με την αδερφή μου..χαμομήλι μας έβαζε η μάνα μας και ανακουφιζόμασταν.

το χαμομήλι είναι και αντισηπτικό και καταπραυντικό αλλά δεν είναι φάρμακο!!!Θα ανακουφίσει τα συμπτώματα κι όχι την αιτία.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις το γιατρό σου να σου προτείνει κάποια άλλη κρέμα λίγο πιο οικονομική. Εμείς σε μικροερεθισμούς στο συγκεκριμένο σημείο (αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος) συνήθως ξεκινάμε με Bepanthol και αν δεν υπάρχει βελτίωση (που συνήθως πάντα έχει) μας προχωράει σε άλλες κρέμες είτε μη φαρμακευτικές τύπου frezyderm ή σε πιο δυνατές. Αλλά κάνε του ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις τίποτα.

Καλημέρα κορίτσια!ελπίζω να είχατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!Πρόσεξα χθες το βράδυ ότι η μικρή μου 22 μηνών..έπιανε το πουλάκι της..και μου είπε ότι κάτι την ενοχλεί. φαίνεται να είναι ελαφρώς ερεθισμένο, ελαφρώς κόκκινο μέσα.έξω είναι οκ. της έκανα κομπρεσούλα με χαμομηλάκι. πήρα την γιατρό σήμερα και μου είπε να πάρω Frezyderm Intim Aid. το έψαξα στο ιντερνετ και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να διαθέσω τόσα χρήματα για το συγκεκριμένο μικροπρόβλημα. έχετε κάτι άλλο να μου προτεινετε?ευχαριστώ πολύ...

To προιόν που σας πρότεινε είναι παραφαρμακευτικό σκεύασμα και οχι φάρμακο.Εγώ θα δοκίμαζα πολύ καλή καθαριότητα γιατί επί της ουσίας καθαριότητα και ήπια αντισηψία κάνει και το Intim aid, ίσως και με χαμομηλι για ένα 24ωρο και αν δεν έβλεπα την παραμικρή βελτίωση θα το ξανασυζητούσα με τον παιδίατρο επί άλλης βάσεως.

φοράει πάνα; μη χρησιμοποιείς μωρομάντηλα!!!!!πλύσιμο συχνό, θα σου έλεγα σε κάθε αλλαγή πάνας, καλό στέγνωμα της περιοχής με πετσέτα καθαρή ή κ με χαρτί απαλό κ μετά ελαιόλαδο παντού κ από πάνω νισεστέ.

αν φοράτε βρακάκι...απλά σχολαστικό πλύσιμο κάθε φορά που πάτε τουαλέτα, στέγνωμα με πετσέτα κ αλλαγή εσώρουχου. άνετο, βαμβακερό 100%, όχι στενό εσώρουχο, σορτσάκι, ρούχο.

όχι μωρομάντηλα, όχι έντονα αφρόλουτρα. της κόρης μου που έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα της έχω το tol velvet 2 σε 1. αφρόλουτρο σαμπουάν. περαστικά σας!

φοράει πάνα; μη χρησιμοποιείς μωρομάντηλα!!!!!πλύσιμο συχνό, θα σου έλεγα σε κάθε αλλαγή πάνας, καλό στέγνωμα της περιοχής με πετσέτα καθαρή ή κ με χαρτί απαλό κ μετά ελαιόλαδο παντού κ από πάνω νισεστέ.

αν φοράτε βρακάκι...απλά σχολαστικό πλύσιμο κάθε φορά που πάτε τουαλέτα, στέγνωμα με πετσέτα κ αλλαγή εσώρουχου. άνετο, βαμβακερό 100%, όχι στενό εσώρουχο, σορτσάκι, ρούχο.

όχι μωρομάντηλα, όχι έντονα αφρόλουτρα. της κόρης μου που έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα της έχω το tol velvet 2 σε 1. αφρόλουτρο σαμπουάν. περαστικά σας!

Συμφωνώ.Μωρομάντηλα μόνο εκτός σπιτιού.Sevoula πες για αυτό το αφρολουτρο τίποτα

στο φαρμακείο είναι ακριβό 8 ευρώ κ κάτι ψιλά. στο ίντερνετ το βρήκε η αδερφή μου 5,98. το απόγευμα συγκεκριμένα σκέφτομαι να πάρω τη μεγάλη συσκευασία με ντισπένσερ για να συμφέρει.

η μικρή μου έχει ευαίσθητο δέρμα, όχι μόνο στο παπάκι κ γι' αυτό ρωτήσαμε κ μας το σύστησε φίλη μας φαρμακοποιός. έκτοτε δεν το άλλαξα.

έχω πάρει κ την ίδια κρέμα σώματος για τον ίδιο λόγο.

Διαφημίσεις

στο φαρμακείο είναι ακριβό 8 ευρώ κ κάτι ψιλά. στο ίντερνετ το βρήκε η αδερφή μου 5,98. το απόγευμα συγκεκριμένα σκέφτομαι να πάρω τη μεγάλη συσκευασία με ντισπένσερ για να συμφέρει.

η μικρή μου έχει ευαίσθητο δέρμα, όχι μόνο στο παπάκι κ γι' αυτό ρωτήσαμε κ μας το σύστησε φίλη μας φαρμακοποιός. έκτοτε δεν το άλλαξα.

έχω πάρει κ την ίδια κρέμα σώματος για τον ίδιο λόγο.

σε ρωτάω για να δω αν κάνει και για ατοπικά δέρματα.και πιο φθηνό υπάρχει στο internet.

το χρησιμοποιεί η αδερφή μου για την κόρη της σχεδόν 8 μηνών που έχει θεματάκια στην επιδερμίδα της, σαν μπαλωματάκια, αλλού ξηρή, αλλού κανονική.

θα ρώταγα παιδίατρο στη θέση σου για 100% σιγουριά.

Καλησπερα η γνώμη μου ειναι να κανείς ότι σου λέει η παιδιατρος σου δεν ξέρεις αν ειναι μικροπροβλήμα κ αν το αφήσεις σε τι θα εξελίχτει με τα παιδιά καλο ειναι να προσέχουμε στο μέγιστο...

O γιος μου η ζωή μου ο έρωτας μου....

Ξέχασα να σου πω πως εγω στον γιο μου χρησιμοποιώ αποκλειστικά όλοι την σειρά της frezyderm κ κατα την γνώμη μου ειναι απο τα καλύτερα προιοντα για μωρακια ...

O γιος μου η ζωή μου ο έρωτας μου....

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες!!!τελικά τις αγόρασα αυτά που μου είπε η παιδίατρος,αλλά πήρα αντί για της frezyderm, ένα αντίστοιχο της hydrovit που ήταν πιο οικονομικό. η παιδίατρος μου είπε να της βάλω και μια αλοιφή..dactador νομίζω. τελικά, δεν της έβαλα τίποτα γιατί με 2 φορές χαμομηλάκι...δεν την ξαναενόχλησε το πουλάκι της και επανήλθε το χρωματάκι στο εσωτερικό του. ελπίζω να μην τις χρειαστούμε ούτε εγώ ούτε η κόρη μου!καλό είναι να υπάρχουν στο σπίτι!μάλλον ήταν μικροερεθισμός..και την γλυτώσαμε!ευχαριστώ πάντως!μωρομάντηλα ποτέ δεν βάλαμε!μόνο για χεράκια και λερωματάκια τα χρησιμοποιούμε!πάνα έχουμε κόψει από 22 μηνών.φιλιά σε όλες!