Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙ Η' ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!Μετα το σημερινο μονο σε εσασ σκεφτηκα να μιλησω.Ειμαι 29 χρονων με μια κορη 3+.λογω του οτι δουλευω πολλες ωρες καθ'οτι ο συζηγος ανεργος η μικρη μεγαλωνει ουσιαστικα με την αδερφη μου και τον μελλοντα γαμπρο μου.εγω εχω καταντησει η μαμα του σαββατοκυριακου και αυτο με πληγωνει αφαντα :cry:Οταν λοιπον ερχεται η ευλογημενη μερα και παιρνω την μικρη στο σπιτι ξεκιναει η κολαση.Η μικρη ανεκαθεν δεν ακουγε τον πατερα της τωρα δε του δηλωνει απεριφραστα πως δεν τον αγαπαει αλλα αγαπαει το θειο της.Σημερα λοιπον σε αυτη την δηλωση ο αντρας μου απαντησε πως εκεινος θα αγαπαει το αλλο παιδι που θα κανουμε γιατι εκεινο θα τον αγαπαει και με φωνη ελεγε πως 'οταν η θεια σου κανει δικο της παιδι εσενα θα σε εχουνε φτυσμενη'.για να εξομαλυνω την κατασταση προτεινα να την παρει και να την παει στην μανα του για βολτα και ανταυτου πηγε μονος του 'για να της σπασει το τσαμπουκα'.Τι να κανω κοριτσια πως θα τους κανω να τα βρουνε?ειμαι να σκασω απο το πρωι:cry:

Διαφημίσεις

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν μπορει να την κρατησει για λογους υγειας.οχι δεν ασχολειται γιατι εκεινη δεν τον πολυαφηνει.δεν θελει ουτε να την αγκαλιαζει η μικρη.

.................

.....................

........... ..............

..... ...... .........

Σε ένα τόσο λιτό ποστ... εγείρονται τόσα θέματα που αδυνατώ...

Ένα θα πω...

πρέπει να κάνεις το μπαμπά -αν γίνεται αυτό- να αντιληφθεί πως έτσι δε θα κερδίσει το παιδί του με τίποτα. Φτιάχνει έναν αντίπαλο. Ο οποίος αντίπαλος είναι εξ ορισμού ικανότερος! Με λίγα λόγια, στρώνει μάχη που θα τη χάσει. Και θα τη χάσει άσχημα. Με μεγάλο κόστος... κι αυτός και το παιδί.

Οπωσδήποτε επίσκεψη σε ειδικό.

Συγγνώμη που μιλώ τόσο απροκάλυπτα. (Έπιασες ευαίσθητα σημεία).

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Σε ψυχολόγο αρχικά για να καταλάβει ο ίδιος γιατί φέρεται έτσι, και σε παιδοψυχολόγο στη συνέχεια για να επαναπροσεγγίσει σωστά τη μικρή...

it's never too late to start all over again

βλεπει ψυχιατρο ηδη[για ολους λογους] αλλα δεν νομιζω να θεωρει την συμπεριφορα του λαθος.και ως γνωστο η παραδοχη ειναι η μιση λυση του προβληματος.κακιωνει μαζι της!!

Ψυχολόγο ή ψυχίατρο.Μη σε τρομάζει η ειδικότητα.

Είναι τέτοια η οικογενειακή επένδυση που πραγματικά αν προλάβετε τα τραύματα... θα λέτε για μια ολόκληρη ζωή "ευχαριστώ" στον ειδικό.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αφού το ξέρει γιατί το κάνει;Συγνώμη που επιμένω αλλά ούτε για λίγες ώρες δεν μπορεί να την κρατήσει τη μικρή;Εννοώ όχι για όλες τις ώρες που λείπεις για λίγες;

Εσύ βρίσκεσαι κοντά στον ειδικό για το θέμα του συζύγου;

Τίποτα δεν είναι άσχετο.

Ό,τι ετοιμαζόμουν να σου πω για...

red alert !!

Και πάλι ελπίζω να με συγχωρείς για το απροκάλυπτό μου γράψιμο...

Διαφημίσεις

βλεπει ψυχιατρο και παιρνει χαπια εσυ θα την αφηνες?και αν μπορει εσυ θα το κανες?και δεν μιλαμε για λιγες ωρες αλλα για στανταρ 12ωρο!αν σχολασω στο 10ωρο ειμαι ευτυχισμενη!

Eπίσης, αν επιτρέπεται, να κάνω άλλη μια ερώτηση. Τη μικρή την παίρνετε το βράδυ στο σπίτι ή κοιμάται (απ' ό,τι κατάλαβα) στην αδελφή σου το βράδυ?

Αφού το ξέρει γιατί το κάνει;Συγνώμη που επιμένω αλλά ούτε για λίγες ώρες δεν μπορεί να την κρατήσει τη μικρή;Εννοώ όχι για όλες τις ώρες που λείπεις για λίγες;

Καλύτερα να μην το κάνει.

Δεν είναι η επαφή η λύση.

Η καλή προσέγγιση δεν έρχεται με αύξηση του χρόνου επαφής. Ενώ μια λάθος προσέγγιση κάνει τα τραύματα πιο βαθιά αν είναι παρατεταμένη.

τωρα πια λογω δουλειας δεν προλαβαινω για τις οικογενειακες συναντησεις πηγαινει μονος του.red alert χτυπησε πριν 2 χρονια και ηταν αστα να πανε!σε παρακαλω μην ζητας συγνωμη!

mpempaki σε νιώθω πάρα πολύ... ό,τι θες, στείλε πμ...

ειλικρινά... σε νιώθω!!

Διαφημίσεις

δεν την παιρνουμε στο σπιτι για υπνο κοιμαται στην αδερφη μου.προσπαθω οταν σχολαω σε μια λογικη ωρα να την παιρνω για κανα 2ωρο{ωραια μανα ε?}και ξερεις κατι και στο 2ωρο αυτο τσακωνονται...

δεν την παιρνουμε στο σπιτι για υπνο κοιμαται στην αδερφη μου.προσπαθω οταν σχολαω σε μια λογικη ωρα να την παιρνω για κανα 2ωρο{ωραια μανα ε?}και ξερεις κατι και στο 2ωρο αυτο τσακωνονται...

Αχ βρε κοριτσάκι, δύσκολη κατάσταση... Μην κρίνεις τον εαυτό σου άσχημα, σούπερ μαμά είσαι με όλο αυτό το πακέτο...

Εσένα η σχέση σου με τον καλό σου πώς είναι? Υπάρχει αγάπη, κατανόηση, καλή σχέση? [με προϋπόθεση βέβαια ότι κι εκείνος φροντίζει την ψυχική του υγεία με τον γιατρό και τη φαρμακευτική αγωγή του]...

μπορω να πω οτι ναι τωρα πια ναι τα παμε καλα βεβαια ειναι και το γεγονος οτι δεν βλεπομαστε πια τακτικα..καποια περιοδο που ημασταν και οι 2 ανεργοι κοντεψαμε να κατεβασουμε ρολλα!!

skybeam σε ευχαριστω αλλα δεν με βλεπω ετσι φρικαρισμενη μαμα ειμαι~

Το ξέρω βρε κουκλίτσα μου. Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε οδηγίες από τον ψυχίατρο που βλέπει τον άντρα σου για να πλησιάσετε μαζί τη μικρή... ίσως να πήγαινες σε κάποιον παιδοψυχολόγο να συμβουλέψει εσένα αρχικά...

Ο ψυχίατρος έχει άποψη γιατί ο άντρας σου φέρεται έτσι στην κόρη σας?

Τη δική σου σχέση (ως προς τη μικρή) έχεις υπό τον έλεγχό σου. Αυτή να δουλέψεις. Δε μπορείς να κουβαλάς το βάρος του κόσμου όλου. Είναι ασήκωτο. Κι όσο σηκώνεις τόσο θα σε φορτώνουν. Άσε για λίγο (ή για περισσότερο) τη σχέση του άντρα σου με τη μικρή.

Δούλεψε τη δική σου!

Επένδυσε σε αυτή!

Δώσε... ό,τι έχεις κι ό,τι μπορείς!

Ο ψυχίατρος ξέρει την κατάσταση του συζύγου. Άρα μπορεί -αν του μιλήσεις εσύ- να αντιληφθεί τις συμπεριφορές και τις προεκτάσεις του. Επομένως μπορεί να σε καθοδηγήσει αποτελεσματικότερα.

Αχ κοριτσάκι μου τρως μεγάλων ζόρι:(...Τι να σου πω;Αν εκείνος δεν μπορει να καταλάβει κοίτα να έχεις εσύ καλή σχέση με την μικρή σου.Πολύ πατεράδες είναι απόντες για τα παιδιά τους:rolleyes:...Πάλεψε την δική σου σχέση με το κοριτσάκι σου.Έχεις μεγάλο αγώνα και μπράβο σου για όλα όσα κάνεις!!!

Ο ψυχίατρος ξέρει την κατάσταση του συζύγου. Άρα μπορεί -αν του μιλήσεις εσύ- να αντιληφθεί τις συμπεριφορές και τις προεκτάσεις του. Επομένως μπορεί να σε καθοδηγήσει αποτελεσματικότερα.

Συμφωνώ. Θεωρώ ότι θα είχες κάποιο αποτέλεσμα μ' αυτό τον τρόπο.