Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οταν οι κουμπάροι σου χωρίζουν κρατάς επαφές και με τους δύο;

Recommended Posts

Νομίζω ότι δεν γίνεται. Αναπόφευκτο δεν είναι να πάρεις το μέρος κάποιου; Αυτού που νομίζεις εσύ ότι έχει το απόλυτο δίκιο; Και επειδή ο άλλος το καταλαβαίνει ότι έχεις πάρει το μέρος του αλλουνού αρχίζει και βγάζει κακίες και λέει πολύ βαριά λόγια. Για αυτό τον λόγο και εγώ δεν θα καλέσω στην βάπτιση του παιδιού μου αυτό το άτομο, δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του. Ποιά η γνώμη σας;

Διαφημίσεις

Στη δική μου περίπτωση έκοψα με την κουμπάρα, όχι γιατί θεωρώ ότι είχε άδικο ή γιατί αισθάνομαι πως πρέπει να πάρω κάποιου το μέρος, αλλά γιατί πάντοτε υπήρξε ψηλομύτα και ιδιαίτερα απόμακρη. Κάνε όπως νιώθεις...

it's never too late to start all over again

Νομίζω ότι δεν γίνεται. Αναπόφευκτο δεν είναι να πάρεις το μέρος κάποιου; Αυτού που νομίζεις εσύ ότι έχει το απόλυτο δίκιο; Και επειδή ο άλλος το καταλαβαίνει ότι έχεις πάρει το μέρος του αλλουνού αρχίζει και βγάζει κακίες και λέει πολύ βαριά λόγια. Για αυτό τον λόγο και εγώ δεν θα καλέσω στην βάπτιση του παιδιού μου αυτό το άτομο, δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του. Ποιά η γνώμη σας;

σε ενα χωρισμο δε φταιει ποτε μονο ενας,,,,μα ποτε ,,,παντα και ο αλλος εχει ενα μιρκο μεριδιο ευθυνης,,,,εκτος πια αν μιλαμε για τραγικες καταστασεις ,,,το θεμα δεν ειναι ποιος εχει δικιο αδικο κλπ,,,το θεμα ειναι το παιδι,,,,που τους εχει νονους (ή καταλαβα λαθος???) εαν δεν υπαρχει θεμα νονων αλλα απλα κουμπαρων κανε οτι θες,,,,,εγω θα συμπεριφερομουνα οπως εαν χωριζε ενα φιλικο μου ζευγαρι,,,,θα πορευομουνα αναλογα με τις καταστασεις κλπ,,,,μπορει να ειχα επαφες και με τους δυο ή με κανεναν ή με τον εναν αναλογα,,,,αρκει να μην υπαρχει βαφτιστηρι στη μεση

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Και επειδή ο άλλος το καταλαβαίνει ότι έχεις πάρει το μέρος του αλλουνού αρχίζει και βγάζει κακίες και λέει πολύ βαριά λόγια.

Όταν λες έχεις πάρει το μέρος του αλλουνού τι εννοείς?

Είναι πολυυυυυυυυυ περίπλοκο το θέμα.

Εξαρτάται για πιο λόγο χωρίζουν, δεν ταιριάζουν απλά? ή έχει πέσει κέρατο (πχ) και αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να πάρεις το μέρος του κερατωμένου?

τεςπα όταν ο άλλος λέει κακίες και βαριά λόγια χωρίς να του έχω κάνει τίποτε εννοείται ότι δεν θα κρατούσα επαφές μαζί του. Απλά πράγματα.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Το ποιός έχει δίκιο ή ποιός άδικό, το ξέρουν μόνο αυτοί κι η κρεβατοκάμαρά τους..Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να κάνεις τον δικαστή! Εγώ θα κρατούσα επαφές με αυτόν που είναι ο δικός μου γνωστός, που τον ξέρω χρόνια, που είναι αυτός που τον ήθελα κουμπάρο και πήρα αναγκαστηκά σετάκι και τον άλλο μαζί!Αν τώρα είναι και οι δύο φίλοι σου, αυτό που έκανα οταν μου έτυχε ήταν να μην δεχτώ κανένα σχόλιο και να μην μπώ σε καμιά ξεκατινιστικη κουτσομπολοσυζήτηση. Συνέχησα κανονικά και με τους 2, κι όταν κάνω μια συγκέντρωση και τους θέλω, ενημερώνω και τον ένα και τον άλλο οτι τους έχω καλέσει και τους 2, και τους πετάω το μπαλάκι!

σε ενα χωρισμο δε φταιει ποτε μονο ενας,,,,μα ποτε ,,,παντα και ο αλλος εχει ενα μιρκο μεριδιο ευθυνης,,,,εκτος πια αν μιλαμε για τραγικες καταστασεις ,,,το θεμα δεν ειναι ποιος εχει δικιο αδικο κλπ,,,το θεμα ειναι το παιδι,,,,που τους εχει νονους (ή καταλαβα λαθος???) εαν δεν υπαρχει θεμα νονων αλλα απλα κουμπαρων κανε οτι θες,,,,,εγω θα συμπεριφερομουνα οπως εαν χωριζε ενα φιλικο μου ζευγαρι,,,,θα πορευομουνα αναλογα με τις καταστασεις κλπ,,,,μπορει να ειχα επαφες και με τους δυο ή με κανεναν ή με τον εναν αναλογα,,,,αρκει να μην υπαρχει βαφτιστηρι στη μεση

Επειδή λέγεται συνέχεια και δεν είναι καθόλου έτσι, απλά να τονίσω ότι για να κρατηθεί ένα σπίτι χρειάζονται δύο...ένας φτάνει για να το διαλύσει!!

Δεν ξέρεις αν φταίνε και οι δυο για να το λες και με βεβαιότητα μάλιστα...μπορεί ο ένας να τα έκανε μαντάρα...

Εγώ για να είμαι ειλικρινής αν έφταιγε ο ένας με κατηγορίες όπως κέρατο π.χ. θα τον απομάκρυνα από τη ζωή μου και προπάντων τη ζωή του παιδιού μου...αν κάποιος είναι ικανός να πουλήσει το σύντροφό του, φαντάσου τι μπορεί να κάνει στους άλλους!!!!!!

Γιατί ο Ιούδας δε φιλούσε μόνο υπέροχα, πρόδιδε κιόλας!

στη δικη μου περιπτωση ο χωρισμος ηταν δικη μου επιλογη.οι κουμπαροι ηταν δικοι μου φιλοι κ μενουμε κοντα οποτε εχουν επικοινωνια μονο μαζι μου.βεβαια οποτε συναντησουν στο σπιτι μου τον πρωην κ θα του μιλησουν κ θα κανουν την πλακιτσα τους.ουτε θα ειχα προβλημα να εχουν επικοινωνια μαζι του.απλα δεν ετυχε.το θεμα ειναι πως αισθανεσαι εσυ να κανεις κ οχι οι αλλοι.αν υπαρχει κ βαφτιση στη μεση καλο θα ηταν να υπαρχει εστω η τυπικη επικοινωνια

NRNSp2.pngsMstp2.png

στη δικη μου περιπτωση ο χωρισμος ηταν δικη μου επιλογη.οι κουμπαροι ηταν δικοι μου φιλοι κ μενουμε κοντα οποτε εχουν επικοινωνια μονο μαζι μου.βεβαια οποτε συναντησουν στο σπιτι μου τον πρωην κ θα του μιλησουν κ θα κανουν την πλακιτσα τους.ουτε θα ειχα προβλημα να εχουν επικοινωνια μαζι του.απλα δεν ετυχε.το θεμα ειναι πως αισθανεσαι εσυ να κανεις κ οχι οι αλλοι.αν υπαρχει κ βαφτιση στη μεση καλο θα ηταν να υπαρχει εστω η τυπικη επικοινωνια

κατι αναλογο σκεφτομουν και εγω. Δηλαδη συνηθως ειμαστε φιλοι με τον εναν απο τους δυο (η φιλη σου και ο αντρας της πχ) οποτε σε τετοιες περιπτωσεις συνεχιζεις την σχεση που προυπηρχε. Δηλαδη και με τον αλλον να μην θελεις να κοψεις σιγα σιγα απομακρυνεσαι.

Τωρα οσο καλες σχεσεις και να ειχα με ενα ζευγαρι που χωρισε θα απεφευγα να τους καλεσω και τους δυο...

Διαφημίσεις

κανονικα δε πρεπει να μας αφορα τι κανουν μεταξυ τους.τωρα πως φερεσαι?στον πιο φιλο σου χαλαρα κ στον αλλο επισης με σεβασμο κ τυπικοτητα γιατι αυτοι οι δεσμοι ειναι ιεροι.πχ η δικη μου κουμπαρα απομακρυνθηκε σιγα σιγα μονη της γιατι ειχαμε κ σχεσεις με την υπολοιπη οικογενεια του αντρα της,προφανως!δε με πειραζει γιατι εγω εκανα το καθηκον μου απεναντι της.το βαφτιστηρι σκεφτομαι που πρεπει να το συναντησουμε οταν ειναι στον πατερα του ασε το πασχα λαμπαδες κ ιστοριες μετα απο απειρα τηλ να συννενοηθουμε,,δε μιλαω για γιορτες που ειναι στη μανα του.εδω γεννησα το παιδακι μου κ ουτε ενα τηλ φαντασου τι ανθρωπος..

Χωρισμένοι είναι οι γονείς του βαφτιστηριού μου..οκ με τη κουμπάρα μου είμαι κολλητή μ'εκείνη τα λέω συχνά..τον κουμπάρο μου τον παιρνω τηλ. στη γιορτή του και όταν θα κάνουμε τη βάφτιση ή τον γάμο-βάφτιση θα του στείλω προσκλητήριο.Αυτό είναι το σωστό απο μέρους μου.Αν εκείνος επιλέξει να μην έρθει άλλο καπέλο.

Τώρα το ποιός φταίει ή αν φταίει λιγότερο ή περισσότερο πίστεψέ με θα το δείξει το μέλλον...κι αν ο χωρισμός είναι πρόσφταος τα συναισθήματα είναι ακόμα έντονα,με την πάροδο του χρόνου θα μειωθεί η ένταση και μαζί μ'αυτή και τα βαριά λόγια κι οι βαριές κουβέντες.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

το δικό μου βαφτιστήρι πάλι, κάνει πάρτυ από τότε που χώρισα γιατί παίρνει διπλά δώρα στις γιορτές!!!!:) Πέρα από την πλάκα όμως, έχω και εγώ άλλα και ο πρώην άριστες σχέσεις με τους κουμπάρους μας. Στην αρχή απλά φρόντιζαν να μας βλέπουν χωριστά τον καθένα. Τώρα που πέρασε ο καιρός καμιά φορά τυχαίνει να είμαστε και όλοι μαζί! Ίσως να έχουμε τόσο καλές σχέσεις με τους κουμπάρους γιατί διατηρήσαμε και καλές σχετικά σχέσεις μεταξύ μας σαν πρώην ζευγάρι δεν ξέρω! Εκείνοι πάντως τήρησαν ίσες αποστάσεις και από τους δυο.

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη . Ομως το δικο μας παραδειγμα ειναι το εξης. Ο συζυγος μου ειχε και προηγουμενο γαμο απο τον οποιο ειχαν βαφτισει ενα κοριτσακι που το υπεραγαπουσε και το εβλεπε πολυ συχνα. Οταν οι κουμπαροι του εμαθαν για το χωρισμο (κοινοι γνωστοι οχι αποκλειστικα φιλοι της πρωην) τον απομακρυναν "με το γαντι" γιατι η πρωην πηγαινε και κλαιγοταν οτι της δινει λιγα λεφτα για διατροφη και τετοια ομορφα. ΠΟτε δεν καταλαβα τι σχεση ειχαν οι διαμαχες του τεως ζευγαριου με την απομακρυνση απο το βαφτιστηρι του. Οφειλαν νομιζω να κρατησουν μια πιο αντικειμενικη σταση αφου στο παρελθον αλλωστε ειχαν αριστες σχεσεις ειδικα με τον κουμπαρο. Ο αντρας μου στενοχωριεται πολυ . Εκανε κανα δυο προσπαθειες επικοινωνιας , του μιλησαν , αλλα ηταν πολυ ψυχροι . Τους ειχε πει να κανονισουν να δει το παιδι αλλα τον εγραψαν... Μεχρι και προπερσι εστελνε κανονικα δωρακι στο παιδι και απλα την εβαζαν και επερνε μετα τηλεφωνο να πει ευχαριστω.

Ασχημη κατασταση...

Όλα είναι μια ιδέα...

τα πράγματα είvαι πιο απλά πιστεύω....

κράτας περισσότερες επαφές/σχέσεις με εκείvοv που εξαρχής είχες καλύτερες σχέσεις και δεv έχει vα κάvει με το ποιος φταίει...( για εμέvα σπάvια φταίει μόvο η μία πλευρά αλλά a yway )

rQGhp3.png

Διαφημίσεις