Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρησμενοι αδενες στη βουβωνικη χωρα

Recommended Posts

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος ... εγραψα σε παλιο θεμα αλλα δεν πηρα καποια απαντηση και ειπα να ανοιξω καινουργιο θεμα . το κοριτσακι μου ειναι 16 μηνων και εμφανισε καποιο πρηξημο στο λεμφαδενα στη βουβωνικη χωρα πηγαμε στο νοσοκομειο καναμε εξετασεις και υπερηχο και τουλαχιστων δεν ειναι κατι κακο μας δωσανε αντιβιωση για 10 μερες αλλα εως σημερα 9η μερα δεν υπαρχει βελτιωση .το θεμα ειναι οτι καναμε πριν λιγες μερες το εμβολιο priorix tetra και αν και στις παρενεργειες του το γραφει και ο ιδιος ο γιατρος της εταιρειας το λεει οτι το συγκεκριμενο εμβολιο μπορει να δημιουργησει αυτη την αντιδραση 5 γιατροι που το εξετασαν το παιδι δεν θελανε καν να το ακουσουνε οτι μπορει να ειναι αντιδραση στο εμβολιο και τωρα τη κανουμε ? ειχε καποιος απο εσας την ιδια αντιδραση στο εμβολιο και αν ναι πως το αντιμετωπισατε ? γιατι πιστευω οτι αν το ξαναπαω στο γιατρο θα της δωσει καμμια πιο δυνατη αντιβιωση παλι στα τυφλα .ευχαριστω ...

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Lopi. Μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και έχω τρελαθεί από την αγωνία μου. Εχει 9 μερες που κάναμε το priorix tetra και ο παιδίατρος συνέστησε αντιβίωση όπως και σε εσας, και δεν πιστεύει ότι είναι από το εμβόλιο. Έχεις να μου δώσεις κάποια συμβουλή? Σε θερμοπαρακαλω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα!ο γιος μου έκανε το priorix tetra 21 μηνών και πρήστηκαν τα αδενάκια πίσω απ τα αυτάκια.Η παιδίατρος είπε ως είναι απ το εμβόλιο,δεν έδωσε αντιβίωση και μετά από 2 εβδομάδες ξεπρήστηκαν.

Μακάρι να ειναι και σε εμας από το εμβόλιο... βεβαια παίρνει τζάμπα αντιβίωση αν είναι έτσι. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, μου έδωσε κουράγιο...

Θυμάμαι καλά πως το μεγάλο μου παιδί εμφάνισε αυτή την αντίδραση μετά από εμβόλιο, αλλά δε θυμάμαι ποιο. Πάντως ο παιδίατρος μια χαρά το παραδέχτηκε πως ήταν από το εμβόλιο...μας έδωσε την αντιβίωση και πέρασε αμέσως, ευτυχώς.

Διαφημίσεις