Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

...ειναι παραξενο η οχι????...παρακαλω διαβαστε να μου πειτε!!!!!

Mairoulitsa

Recommended Posts

Θελω τα φωτα σας σε κατι.Εχω μια κορουλα 10 μηνων...

απο μικρη εχει ανησυχο υπνο...απο την καλαθουνα της...μεχρι και τωρα στο κρεββατι της.Δηλαδη μπορει να της εχει φυγει η πιπιλα και 10 φορες ολο το βραδυ και να της την βαζω...(πηγαινε-ελα απο την κρεββατοκαμαρα στο παιδικο)...δεν ειναι πεινα...δεν ειναι η θερμοκρασια...δεν ειναι οτι της λειπω...δεν ειναι οτι δεν νυσταζει...απλα κανει ανησυχο υπνο...ειναι πολυ καλο μωρο....στο θεμα μας,εδω και 2-3 μηνες μπουσουλαμε....ακουστε τωρα...οταν κοιμαται εχει ξεκινησει και φερνει τουμπιτσες..α...λεμε να δεις δεν θα βολευοτανε τοσο καιρο και τωρα ολα καλα....αμ δε!!!..τωρα γυρναει μπρουμθτα στον υπνο της...ενω κοιμαται...μπουσουλαει λιγο...αρχιζει και τριβει την μουρη της στο κρεββατι....και πρεπει να την προλαβω να την γυρισω γιατι θα ξεξυπνησει....δεν εχει ξανα κοιμηθει ποτε μπρουμητα....και νομιζει οτι θα μπουσουλισει..και παει μεχρι πανω στο κρεββατι ....τι να πω....θα αλλαξει αυτο??εχει συμβει σε καμια???

με εχει πεθανει το ξενυχτι....κοιμαται απο της 9-9.30 ξυπναει 6-6.30 αλλα και αλλες 10 φορες ενδιαμεσα...και για πιπιλα αλλα τωρα και για το μπουσουλιμα...ασε που θελει να γυρισει ανασκελα απο το προυμητα και δυσκολευεται και παλι ξεξυπναει....ποτε θα βολευτει???σε λιγο θα περπατησει!!!!

Διαφημίσεις

εμενα κοιμαται και μπρουμυατα μια χαρα. και τα δυο παιδια. αλλα τωρα ο δευτερος κοιμαται μπρουμυτα απο ασαραντιστο.

αυτο με το μπουσουλημα δεν το καταλαβα.

γενικα δεν κοιμαται μονη της αμα την αφησεις στην κουνια; δηλαδη ξυπναει αλλα δεν ξανακοιμαται αμα δεν πας; μηπως το βρηκε απλα παιχνοδι και σε παιζει;

Μηπως να την αφησεις να βγαλει ακρη μονη της;;οταν ηικρη μου αρχισε μπουσουλημα την εβαζα πανω και ατο πλαι και το πρωι την βρισκαμε στα ποδια του κρεββατιου και μπρουμητα να κοιμαται του καλου καιρου..το βραδυ την ακουγα να ψιλομουρμουραει μεσα στον υπνο της αλλα δεν της εδινα σημασια μεχρι να την ακουσω να κλαιει..λογικα με το μπουσουλημα εχει βρει κ εχει φαει κ το πιο μικρο ψιχουλακι που θα σου εχει ξεφυγει στο σπιτι οποτε κ την πιπιλα της θα μπορει να την βρει..η κανε το κολπο με τις 2-3 πιπιλες..ριξε στην κουνια 2-3 ακομα ετσι ωστε τουλαχιστον αν δεν βρισκει αυτη που ειχε , να βρει καποια!

να καταλαβεις τι εννοω....

παει 9.30 πινει τα γαλατακι της και πεφτει για υπνο...κοιμαται ανασκελα...

μετα αρχιζει ποτε απο το ενα πλαι ποτε απο το αλλο να γυρναει...

μολις μεινει πλαγια....μετα απο λιγο κανει ενα τσαφ και γυριζει μπρουμυτα...μολις λοιπον γυρισει μπρουμυτα αρχιζει μεσα στον υπνο της να μπουσουλαει και παει πανω πανω στην κουνια της...και τριβει το κεφαλι της και δυσκολευεται μετα να ξανα γυρισει ανασκελα η πλαι....πρεπει να την βοηθησω να την χουζουρεψω γιατι μετα απο της πολλες σβουρες και την παλη που κανει θα ξυπνησει....και κλαιει σου λεει γιατι με ξυπνας???!!!τι εγινε????!!!!!!!!

σαν να μην εχει βρει τον τροπο να βολευεται ακομα....σαν να μην ξερει οτι και μπρουμυτα μπορει να κοιμηθει....μονο απο ανασκελα στα πλαγια γυρναει ευκολα....

η δε πιπιλα αν δεν την βαλεις γρηγορα στην θεση της (στο στομα της εννοω) παλι θα αρχισει να κλαιει και μετα απο λιγο ξυπναει...

οποτε και εκει τρεχω να την βαλω γρηγορα...δηλαδη εχω δοκιμασει να δω τι θα κανει αμα της φυγει κ δεν την βαλω...κανει σνιφ σνιφ...μετα αρχιζει και κλαει και μετα οπ...ανοιγει τα ματια της...εχει ξεξυπνησει....οποτε τρεχω και στης 2 περιπτωσεις να την βολεψω πριν ξυπνησει απο το κλαμα...

πριν λιγο εμαθε να την βαζει στο στομα και ακομα καμια φορα την βαζει κ αναποδα...που να τις βρει στην κουνια...ακομα δεν θα μπορεσει να το κανει μονη της....τωρα που σας γραφω ηδη της ειχε φυγει η πιπιλα 2 φορες και γυρισε μια φορα μπρουμυτα και πηγα να την φτοιαξω...που να κλεισω ματι!!!!...υπομονη μονο κανω...απλα ηθελα αν δω αν συμβαινει κ σε αλλα παιδακια...τετοιος ανυσηχος υπνος και κυριος αυτο με το μπουσουλημα μπρουμυτα μεσα στον υπνο της....!!!!

μην αγχωνεσαι καθολου, απλα εινα ενα πολυ υπερκινητικο παιδι κ θα το κααλαβεις αργοτρα... η μικρη μου νεραιδα τα ιδια εκανε, μεχρι και τα 2 δεν ειχα κοιμηθει καθολου.. :)

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Και εμενα 10 μηνων ειναι το αγορακι μου.. αν και δεν μπουσουλαμε ακομα(το παλευουμε και παμε ερπωντας κρυριως).. ομως απο τον 7ο κανει αυτο που λες στον υπνο του!Δηλ αλλαζει 100 θεσεις.. μια μπρουμητα.. μια ανασκελα μια πλαγια.. μια οριζοντια πανω πανω στιμωγμενος στα καγκελα.. μια κατω κατω!Μην σε ανησυχει αυτο.. ετσι κανουν!Βεβαια.. εγω δεν παω καθολου μεσα στη νυχτα.. και αμα του φυγει η πιπιλια.. την βαζει μονος του!Δοκιμασε να μην πηγαινεις.. και να σου μουρμουρισει λιγο α ξανακοιμηθει λογικα!Επισης σε ενα βιβλιο σχετικα με την αναπτυξη ειχα διαβασει οτι αυτο ειναι υγεια.. και οτι το βραδυ τα παιδια .. απο μια ηλικια και μετα.. μετακινουνται γτ αφομιωνουν τις κινησεις και τις εμπειριες της ημερας!Τωρα να σου δωσω εξηγησεις για ποιο λογο .. δεν ξερω ακριβως!Παντως δοκιμασε να μην πηγαινεις.. τουλαχιστον οχι αμεσως στην αρχη.. γτ ισως και να σου μαθει ετσι και μετα να μην κοβεται!

FvxMp3.png

Kαλημερα.

ΛΕσ και ζεις στο σπιτι μας και περιγραφεις την μικρη μου.Μην ανυσηχεις,θα στρωσει με τον καιρο.Θα συνεχιζει να στριφογυρναει ,αλλα δε θα ξυπναει(υποθετω,τουλαχιστον σε μας αυτο εγινε)Οσο για πιπιλα,εγω της ειχα γεμισει το κρεβατι πιπιλες και επιανε μονη της και τις εβαζει-βαζει και δεν ξυπναει.Το βραδυ που θα πας μην της τη δωσεις στο στομα αλλα στο χερι.Ετσι θα μαθει να τις βαζει και μονη της και δεν θα σε ξυπναει.

QJZup3.png

bxuCp3.png

κι ο μπεμπης αυτα ακριβως κανει. μεχρι να τον παρει ο υπνος φερνει σβουρες και μπορει να μπουσουλαει και να τριβεται στο κρεβατι του με τα ματια κλειστα....

slHcp2.png lnj3p2.png

Mairoulitsa για την κόρη μου γράφεις?????:lol::lol::lol:

Ακριβώς τα ίδια μόνο που εμένα είναι 14μηνών απλά πίσω κινητικά. έχω δοκιμάσει να την αφήσω να κλάψει 1-2 λεπτά και να μην σηκωθώ και κάποιες φορές πιάνει, δλδ σταματάει άρα ή βρήκε πιπίλα ή κατάφερε να ξανακοιμηθεί μπρούμητα. Άλλες φορές φωνάζει "μαμά... νάνι..." σα να μου λέει έλα να βοηθήσεις!!! και μόλις την γυρίσω ανάσκελα ξανακοιμάται!! αλλά κ μένα μ έχει διαλύσει αυτός ο ύπνος.. νιώθω κάθε μέρα πτώμα..θέλω να πιστεύω πως έιναι μια φάση κ θα περάσει... ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Εμείς είχαμε κάποιες πιπίλες της μαμ νομίζω που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Έβαζα 2-3 μέσα στην κούνια και τα δίδυμα τις έβλεπαν και τις μασούλαγαν μόνοι τους.

Είχε και γέλιο γιατί όταν πήγαινα να δω αν είναι καλά έβλεπα 2 φωτάκια να πηγαινοέρχονται :P.

Όσο για το μπρούμητα άστην να κοιμηθεί όπως θέλει. 10 μηνών αν θέλει γυρίζει ανάσκελα αλλά μάλλον δεν θέλει και εκνευρίζεται που το κάνεις εσύ.

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εμενα τα κανει αυτα που ειναι 5 μηνων, κοιμαται μπρουμυτα αλλα δεν μπορει να γυρισει ανασκελα και οταν θελησει ξυπναει και κλαιει για να τον γυρισω. πιπιλα δεν βαζει μονος του κι αναρωτιεμαι απο ποιο μηνα θα μπορεσει να το κανει. βεβαια αλλου τον βαζω να κοιμηθει κι αλλου τον βρισκω, μεσα σε 2 λεπτα μπορει στο μαξιλαρι να βρω τα ποδια αντι για το κεφαλι

εμενα αυτο γινοταν τον προηγουμενο μηνα τωρα ευτυχως εμαθε να γυριζει απο μπρουμητα ανσκελα κ ολη νυχτα κοβει βολτες στο κρεββατακι της!! οπως ειπε μια κοπελα πιο πανω τα μωρα οτι εμαθαν ολη μερα το κανουν μετα την νυχτα..ασε την χαρα της που εμαθε να μπουσουλαει οποτε κ ολη νυχτα προσπαθει να κανει το ιδιο...υπομονη μονο αυτο πρεπει να κανουμε..σε λιγο θα μαθει να στεκεται ορθια οποτε θα συκωνεται στην κουνια,μετα θα μουρμουρανε...προσπαθησε να την αφησεις να γκρινιξει λιγο εγω πιστευω οτι αν δει οτι κανενας δεν ερχεται θα βρει τροπο κ θα γυρισει κθα βολευτει οπως της αρεσει..δεν πρεπει να μαθει οτι εισαι απικο ολη νυχτα για αν την βολευεις

Xc60p3.png ghL0p3.png