Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σχάρα για μεταφορά παιδικών ποδηλάτων

Recommended Posts

Καλημέρα

Έχουμε τρια πιτσιρίκια, ένα αυτοκίνητο μικρό (Honda jazz) και για την ώρα δύο ποδηλατάκια ένα χωρίς βοηθητικές και ένα με βοηθητικές (και σε κανα δίχρονο και τρίτο ποδηλατάκι).

Σκεφτόμουνα ότι για να χωρέσουμε στις διακοπές να παίρναμε σχάρα ποδηλάτων.

Δένονται όμως τα παιδικά σ'αυτές τις σχάρες ή υπάρχει θέμα;

Ποια σχάρα ωστε να μην υπάρχει θέμα ασφάλειας.

Έχετε καμια οικονομική, ασφαλή και εύχρηστη να προτίνεται;

Έχει απ'οτι έμαθα στα πράκτικερ αλλά προσφέρουν ασφάλεια ή θα μαζεύουμε ποδηλατάκια απ'την εθνική...

Είδα αυτή στο άμαζον, είναι άραγε της προκοπής; παίρνει παιδικά ποδηλατάκια πάνω;

Τόσες πολλές ερωτήσεις γυρεύουν απαντήσεις:rolleyes:...

(ελπίζω να μην υπάρχει αντίστοιχο θέμα γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω...)

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

για κάθε τύπο αυτοκινήτου υπάρχει διαφορετική σχάρα. κάποιες αντιπροσωπείες διαθέτουν , αν όχι τότε σε κάποιο καλό ποδηλατάδικο. Προσοχή στις "βάσεις" στα σφουγγάρια που ακουμπέι η σχάρα πάνω στο αυτοκίνητο. πρέπει να είναι χοντρά για να απορροφούν τους κραδασμούς από το βάρος των ποδηλάτων και να δένει σε 6 σημεία. Εμείς έχουμε ένο φορντ φοκους που είναι επικλινές το πορτ-παγκαζ και φάγαμε τον κόσμο για να βρούμε μια καλή σχάρα που θα είναι ασφαλής και δε θα προξενίσει ζημιές στο αυτοκίνητο. Την αγοράσαμε από ένα ποδηλατάδικο στην Πατησίων . Επίσης καλές σχάρες έχει και ένα στην Βουλιαγμένης στο ύψος του Α. Δημητρίουπείραμμε από εκεί γιαττί δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη.. Σημαντικό είναι να στην τοποθετήσουν την πρώτη φορά.Καλές αγορές!!!:P:p:p

Χμμ εγώ νόμιζα ότι προσαρμόζονται στο κάθε αμάξι. Σ'αυτή που βρήκα στο άμαζον δεν λέει ότι είναι για συγκεκριμένο αμάξι. Λες καλύτερα να πάρω κάποια που θα είναι για το αμάξι μας και δεν θα αυξομειώνεται.

Και να σε ρωτήσω και κάτι αλλο, τα παιδικά ποδηλατα πιάνονται ή έχουν πρόβλημα λόγω μεγέθους;

Ααα και αν δεν υπάρχει πρόβλημα πόσο περίπου σας κόστισε;

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντηση!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

• 4 weeks later...

δες τις Thule, είναι οι καλύτερες αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν τα μικρά ποδήλατα δένονται. Εννοείται ότι θα πρέπει να βγάλεις τις βοηθητικές ρόδες τους