Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΣΕ 20ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΘΛΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΜΟΥ 2 ΚΑΙ 4 ΕΤΩΝ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ (edit admin remove ad)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ?? ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!! ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ.. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΑΡΤΥ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Μαρία1, Χωρίς να θέλω να σε απογοητευσω ο καιρός για τα γενεθλια πλησιαζει και δυστυχως δεν μπορείς να κανεις ολα τα πραγματα μονη σου .θα χρειαστεις εξωτερικη βοηθεια..... αλλά ποτε δεν είναι αργά πήγαινε στα Τζαμπο ή σε καποιο αλλο παιχνιδομαγαζο μας κανουν και τα μεγαλα μαρκετς (στυλ Καρφουρ) παρε την σειρα πιατα-ποτηρια χαρτοπετσετες για καθε ηρωα είμαι σιγουρη ότι οσπαιντερμαν υπαρχει δεν είμαι σίγουρη για τον μπομπ μαστορα,-πρέπει να υπαρχουν και προσκλησεις οι 8 γύρω στο 1,50€- παρε σημαιακια, Μπαννερς με Χαπι birthday κα και έχεις κλείσει με διακοσμηση, προσκλησεις :!::idea: τώρα έχουμε το μενού δες λίγο εδώ για ιδέες http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5427 και για τούρτα δες εδώ (έχει κάποιες ιδέες) http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4135 ή μπορείς να την ή τις πάρεις από το κανένα καλό ζαχαροπλαστείο ή κάπου καποια φίλη σου θα έχει κάποια καλή και απλή συνταγή για τούρτα. Ελπίζω να βοηθησα, περιμένω νέα από προετοιμασίες ή και φωτο από τα παρτυ Καλη επιτυχία :!::!:

ντινα