Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟΥΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα, δεν μπόρεσα να εντάξω κάπου το δικό μου θεματάκι, ελπίζω να μην ανοίγω άδικα καινούριο post. Εγώ θα ήθελα τις γνώμες ή τις γνώσεις σας στην δική μου περίπτωση. Είμαι στην 7 εβδομάδα+5 ημερες, δεν έχω ακούσει παλμούς και ο γιατρός μου κανόνισε αύριο απόξεση. Το περίεργο είναι όμως οτι η β χοριακή μου αυξάνεται...συγκεκριμμένα πριν 6 μέρες ξεκίνησα να την παρακαλουθώ μέτρησαν 8500 και μετά 2 μέρες 9700 μονάδες. Πήγα και σε άλλο μικρολογιακό και μετρησαν 13500 και μετά 2 μέρες (σήμερα δηλαδή) 16800. Σας λέει κάτι η χαμηλή αύξηση της χοριακής χωρίς καθόλου παλμούς? Παρεπιπτόντως έκανα υπέρηχο σε 2 διαφορετικούς γιατρούς. Σας ευχαριστώ που με "ακούσατε"...Να είστε καλά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, δεν μπόρεσα να εντάξω κάπου το δικό μου θεματάκι, ελπίζω να μην ανοίγω άδικα καινούριο post. Εγώ θα ήθελα τις γνώμες ή τις γνώσεις σας στην δική μου περίπτωση. Είμαι στην 7 εβδομάδα+5 ημερες, δεν έχω ακούσει παλμούς και ο γιατρός μου κανόνισε αύριο απόξεση. Το περίεργο είναι όμως οτι η β χοριακή μου αυξάνεται...συγκεκριμμένα πριν 6 μέρες ξεκίνησα να την παρακαλουθώ μέτρησαν 8500 και μετά 2 μέρες 9700 μονάδες. Πήγα και σε άλλο μικρολογιακό και μετρησαν 13500 και μετά 2 μέρες (σήμερα δηλαδή) 16800. Σας λέει κάτι η χαμηλή αύξηση της χοριακής χωρίς καθόλου παλμούς? Παρεπιπτόντως έκανα υπέρηχο σε 2 διαφορετικούς γιατρούς. Σας ευχαριστώ που με "ακούσατε"...Να είστε καλά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας!

Κουκλιτσα μου,ευχομαι να σου πανε ολα καλα γιατι δεν περιμενετε λιγο ακομα μηπως ακουσετε καρδουλα?ο γιατρος σου τι ειπε για τις χοριακες?εμενα στη δευτερη παλλινδρομη δεν αυξανοταν καλα η χοριακη καρδουλα ομως ακουσα περιπου στην εβδομαδα που εισαι κ οχι νωριτερα αλλα που σταματησε μετα...:(

ALEX.G σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου! Ο γιατρός μου έπαθε μια μικρή σύγχυση γιατί όπως και να έχει έπρεπε μέχρι τώρα να ακούσουμε καρδούλα ή έστω να είχαμε σωστή αύξηση β χοριακής. Επειδή συντρέχουν και οι 2 λόγοι είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Ανέφερε κάτι για μύλη κύηση ή ψευδοκύηση αλλά θέλει να δει πρώτα τον ιστολογικό έλεγχο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρεί παρόμοια περίπτωση και αγχώθηκα λίγο. Πήρα γνώμη τηλεφωνικά και από δεύτερο γιατρό κι εκείνος είπε για απόξεση. Λυπάμαι ειλικρινά για ότι σου συνέβει, εύχομαι γρήγορα να βρεθείς σε χαρούμενες μέρες και χαρούμενα νέα!!!

Ειμαι επαρχία...λιγο πιο δυσκολο εδω για πιο εξειδικευμένα πράγματα.Θα πρέπει να πάμε αλλού. Νομίζω όμως ότι δεν γίνετε και ιστολογικός και καρυότυπος στον έλεγχο των εμβρυικών στοιχείων. Καρυότυπο ίσως χρειαστεί να κάνουμε εγώ και ο άντρας μου. Δεν ξέρω ποια εξέταση μπορούμε να πρωτοκάνουμε ίσως θα πρέπει να επισκεφτούμε κάποιον πιο ειδικό σε αυτά τα θέματα να μας κατατοπίσει λίγο. Υπάρχει στο ιστορικό και μια αποβολή και όπως καταλαβαίνεις είναι πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Πάντως συνονόματη (αν δεν κάνω λάθος!) σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

Διαφημίσεις

Συνονοματη....Ολα καλα για αυριο...παντως κ εγω σε νησι μενω μου κανανε τις εξετασεις κ τς στελανε Αθηνα...Φιλακια καλο βραδυ

Καλησπέρα Alex...περασε κι αυτη η αναμονή, όλα καλά με την απόξεση. Τώρα χάπια, αντιβίωση και αντισσυλιπτικά. Λογικά την Δευτέρα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την ιστολογική. Εσύ πως είσαι? Είσαι κι εσύ μετά από αποβολή? Φιλάκια κουκλίτσα.

Καλησπέρα Alex...περασε κι αυτη η αναμονή, όλα καλά με την απόξεση. Τώρα χάπια, αντιβίωση και αντισσυλιπτικά. Λογικά την Δευτέρα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την ιστολογική. Εσύ πως είσαι? Είσαι κι εσύ μετά από αποβολή? Φιλάκια κουκλίτσα.

Κουκλιτσα ολα καλα απ εδω κ περα,καλα αποτελεσματα να εχεις...Εγω μια χαρα ειμαι:wink:Ναι ειχα κ εγω δυο παλλινδρομες η μια ηταν το Μαιο μετα απο εξωσωματικη..

Διαφημίσεις