Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυούλες που ξαπλώνουν!!!

Recommended Posts

Ανοιγω αυτο το θεμα για ολες τις εγκυουλες που βρισκονται ξαπλωμενες !Για να μοιραστουμε ολες τις ανησυχιες μας!Τις σκεψεις μας,πως περναμε την μερα μας και οτι θελετε αλλο να πειτε!Νομιζω θα μας βοηθησει να ξερουμε οτι δεν ειμαστε μονες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται!Χωρις πρεπαρ γινεται?Παιρνω μαλιστα και πολλα!Αυτες τις μερες ομως λεω να παρω τον γιατρο να τα ελλατωσουμε γιατι εχω λιγοτερες και διαρκουν και λιγο!Παντως απο το κρεβατι δεν ελπιζω να σηκωθω!Ελπιζω μονο να πανε ολα καλα!Ολα ξεκινησαν απο μια ουρολοιμωξη που δεν καταλαβα και προχωρησε στα νεφρα με αποτελεσμα να αρχισουν οι συσπασεις!Απο τοτε η ουρολοιμωξη περασε οι συσπασεις μεινανε!!!!Μο9υ εχουν γινει εμμονη ιδεα!

Διαφημίσεις

ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ.

Το θετικο ειναι οτι μπηκες στο μηνα σου!Εγω πιστευω θα τα καταφερεις!Εγω αν και νωρις μετραω τις μερες για να μπω στον 9ο και εχω πολυ ακομα!Αλλα μου δινει κουραγιο το γεγονος οτι τα καταφερες εσυ!Εχεις και πονους ή μονο συσπασεις?

ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ-ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ...ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ-ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΠΑΡ-ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΑΠΛΑ-ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΩΡΑ.

Εχω τρομαξει παρα πολυ για να σηκωθω!Μονο τουαλετα σηκωνομαι να παω!Και φαγητο στο κρεβατι τρωω!Μονο οταν ειναι να παω στο γιατρο σηκωνομαι!Δεν θελω να τα κοψω τα χαπια απλα να τα ελλατωσω ,παιρνω ενα ανα 3 ωρες,φοβαμαι οτι στο τελος δεν θα με πιανουν!Μπραβο σου παντως που τα εχεις καταφερει!Εχω καταλαβει οτι χρειαζεται πολυ κουραγιο αυτο το πραγμα!!!!

ΠΟΣΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΣΟ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΟ?ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ-ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ

Διαφημίσεις

ενα ανα 3 ωρες.Εχω ομως καταλαβει οτι οι συσπασεις μου αυξανονται μονο οταν εχω κοιλιακες διαταραχες αν παω ομως τουαλετα τοτε μπορει να περασουν και 3 ωρες χωρις να εχω συσπαση.Βεβαια οτι πει ο γιατρος θα κανω!Εχεις παντως δικιο Οταν κλοτσαει ο μικρος ειναι το κατι αλλο!Ποσο μαλλον εσυ που τα εχεις και 2!!!!Σου ευχομαι πραγματικα ολα να πανε καλα!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...