Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

EΠΑΦΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, όποια ξέρει ας με βοηθήσει. Έκανα σαλπιγγογραφία στις 15/06. Ωορρηξία είχα στις 24/06 όπου είχα επαφές 23/06 και 24/06. Κατα τη διάρκεια των επαφών πονούσα κάτω χαμηλά. Έχθες (δεν ήρθα σε επαφή) πονούσα πάλι, στην αριστερή μεριά χαμηλά. Δεν μπορούσα να ήμουν όρθια, έπρεπε να καθόμουν. Επίσης να σας αναφέρω ότι μετά τη σαλπιγγογραφία ήρθαμε σε επαφή και άλλες φορές αλλά δεν πονούσα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Συνέβηκε και σε κάποια άλλη κοπέλα μετά από τη σαλπιγγογραφία στις μέρες της ωορρηξίας να πονάει κατά τη σεξουαλική πράξη και μετά;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, όποια ξέρει ας με βοηθήσει. Έκανα σαλπιγγογραφία στις 15/06. Ωορρηξία είχα στις 24/06 όπου είχα επαφές 23/06 και 24/06. Κατα τη διάρκεια των επαφών πονούσα κάτω χαμηλά. Έχθες (δεν ήρθα σε επαφή) πονούσα πάλι, στην αριστερή μεριά χαμηλά. Δεν μπορούσα να ήμουν όρθια, έπρεπε να καθόμουν. Επίσης να σας αναφέρω ότι μετά τη σαλπιγγογραφία ήρθαμε σε επαφή και άλλες φορές αλλά δεν πονούσα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Συνέβηκε και σε κάποια άλλη κοπέλα μετά από τη σαλπιγγογραφία στις μέρες της ωορρηξίας να πονάει κατά τη σεξουαλική πράξη και μετά;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ 27/6 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΝΟΣ Η ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΟΝΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ..ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ...:)

• 8 months later...

οι γιατροί σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή μετα την σαλπιγγογραφία για εγκυμοσύνη εμένα ο γιατρος ακτινολίγος και γυναικολόγος μου το απαγόρευσε