Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μωρα-ζεστη-πως περναει η μερα σας?

Recommended Posts

το μωρο μου ειναι 9μηνων..και για αλλη μια φορα με τετοια ζεστη εχουμε κλειστει σπιτι..το πρωι εχουμε τη φρουτοκρεμα, να μαγειρεψω το μεσημεριανο του και το δικο μας..οποτε δεν προλαβαινω να βγουμε..περιμενω να παει απογευμα για να βγουμε καμια βολτουλα αν δεν ειμαστε ηδη πτωμα..(μιασ κ τον εχω ολη μερα απ τα χερακια και περπαταμε..)εσεισ πωσ περνατε τη μερα σας?ετσι θα ναι ολο το καλοκαιρι???

Διαφημίσεις

Ασε μια απο τα ίδια.ο δικός μου ειναι στην ίδια ηλικία με το δικο σου.δεν τα φέρνεις να κάνουν παρέα?2ζουζουνια όλη μέρα αταξιες... Εγω τους κατεβαζω το πρωί στον κήπο και αργά το απόγευμα παιδική χαρα.πολλες φορές δεν προλαβαινω ομως αν δεν βγουν εχουν πολλα νεύρα.

το μωρο μου ειναι 9μηνων..και για αλλη μια φορα με τετοια ζεστη εχουμε κλειστει σπιτι..το πρωι εχουμε τη φρουτοκρεμα, να μαγειρεψω το μεσημεριανο του και το δικο μας..οποτε δεν προλαβαινω να βγουμε..περιμενω να παει απογευμα για να βγουμε καμια βολτουλα αν δεν ειμαστε ηδη πτωμα..(μιασ κ τον εχω ολη μερα απ τα χερακια και περπαταμε..)εσεισ πωσ περνατε τη μερα σας?ετσι θα ναι ολο το καλοκαιρι???

εχεις δοκιμασει να μαγειρεψεις την προηγουμενη και να εχεις μονο να το ζεστανεις; Βαλε τη φρουτοκρεμα σ'ενα ταπερακι και πηγανε σ'ενα παρκακι να τον ταισεις, θα αλλαξει παραστασεις και θα ειναι πιο ηρεμο στις πιο ζεστες ωρες της ημερας

Ασε μια απο τα ίδια.ο δικός μου ειναι στην ίδια ηλικία με το δικο σου.δεν τα φέρνεις να κάνουν παρέα?2ζουζουνια όλη μέρα αταξιες... Εγω τους κατεβαζω το πρωί στον κήπο και αργά το απόγευμα παιδική χαρα.πολλες φορές δεν προλαβαινω ομως αν δεν βγουν εχουν πολλα νεύρα.

απο αταξιες τιποτα αλλο!!γι αυτο κ τον εχω βγαλει ταραξια...!!ωραια θα ταν να μασταν κοντα να παιζανε...να κουραζονταν κ πιο ευκολα!!εμεισ δυστυχωσ δεν εχουμε κηπο ουτε παρκακια εδω γυρω!!το χω παρατηρησει κ εγω...οταν βγαινουμε κ πιο ευκολα κοιμαται κ αλλη η διαθεση!!

εχεις δοκιμασει να μαγειρεψεις την προηγουμενη και να εχεις μονο να το ζεστανεις; Βαλε τη φρουτοκρεμα σ'ενα ταπερακι και πηγανε σ'ενα παρκακι να τον ταισεις, θα αλλαξει παραστασεις και θα ειναι πιο ηρεμο στις πιο ζεστες ωρες της ημερας

καλη ιδεα!!:-Dτο μαγειρεμα θα το επιχειρησω απο βραδις..θα χω πιο πολυ χρονο ετσι!τα πρωινα ξυπναμε λιγο αργα συνηθως 10.30 οποτε ισα ισα προλαβαινουμε!!θελουμε κ καποια ωρα ετοιμασιας....υπαρχει ενα πολυ μικρο παρκακι με 3παγκακια κ πολυ λιγο πρασιναδα..αλλα απ το τιποτα κατι ειναι κ αυτο!

Διαφημίσεις

για διασκέδαση και δροσιά μέσα στο σπίτι, στρώσε στο μπαλκόνι μια πετσέτα θαλάσσης (όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά) άφησέ το με την πάνα και βάλε του δυο λεκανίτσες νερό και πολλά τάπερ, πλαστικά ποτήρια κλπ... ατελείωτες ώρες απασχόλησης!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Καλησπέρα εμείς είμαστε μόλις 2,5 μηνών οπότε δε μπορώ να σου δώσω ιδέες, μαμ κακά και νάνι είμαστε ακόμα, άντε και κανένα "αγκου" και άπειρα χαμόγελα!

Δεν ξέρω καν πως είναι το παιδί στην ηλικία του δικού σου.

Μου αρέσει πολύ η ιδέα της κινκατζουτζου!

Εμείς προς το παρόν δουλεύουμε το πρωί (το μωρό σπίτι με τη νταντά ή στο πατρικό μου), το μεσημέρι κάνουμε σιέστα, τρώμε φαγάκι από πεθερικά/μανούλα ή στον ατμομάγειρα (αυτό μόνο εγώ το τρώω, και σε λίγο και το μωρό :lol:).

Το απόγευμα παίζει με το μπαμπά αν δεν δουλεύει, ή πάει βόλτα μαζί του να κάνω δουλειές με την ησυχία μου ή το μπάνιο μου, και μόλις πέσει λίγο ο ήλιος παίρνουμε τους δρόμους με το αμάξι ή με το καρότσι!

Σήμερα θα πάρουμε για πρώτη φορά και γάλα μαζί, ώστε να μην ανησυχώ πότε πρέπει να φάει κτλ!

Αμα ανοίξει η δουλειά βλέπουμε, από τη μια οι μεγάλοι πρέπει να προσαρμοζόμαστε, από την άλλη τα παιδιά να έχουν ένα κάποιο πρόγραμμα.

Το πρωί δεν τον πολυβγάζω, μόνο για να πάει από σπίτι σε σπίτι.

Σήμερα είδα μια φίλη που το παιδάκι της μόλις σαράντησε και το λυπήθηκα μες τη ζέστη και τον ήλιο.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Εμενα,αν και πιο μικρη η μπουμπου μου 6 μηνων,με βοηθαει πολυ η περπατουρα την βαζω στον διαδρομο να κανει βολτες για να κανω καμια δουλιτσα η απλα να κατσω λιγο.Εσενα δεν καθεται στην περπατουρα?

για διασκέδαση και δροσιά μέσα στο σπίτι, στρώσε στο μπαλκόνι μια πετσέτα θαλάσσης (όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά) άφησέ το με την πάνα και βάλε του δυο λεκανίτσες νερό και πολλά τάπερ, πλαστικά ποτήρια κλπ... ατελείωτες ώρες απασχόλησης!

εχω παρατηρησει οτι αυτα εχουν πιο πολυ ενδιαφερον απ τα παιχνιδια..ετσι τον βαζω στη κουζινα οταν θελω να μαγειρεψω..αλλα το νερο ειναι πολυ καλη ιδεα!να σε ρωτησω κατι...εμενα οταν καθεται ετσι κ παιζει πεφτει πολλεσ φορεσ προσ τα πισω με δυναμη...κ βαζω κ μαξιλαρια να μη χτυπησει το κεφαλι...εσενα δεν το κανει (εκανε)?

Εμενα,αν και πιο μικρη η μπουμπου μου 6 μηνων,με βοηθαει πολυ η περπατουρα την βαζω στον διαδρομο να κανει βολτες για να κανω καμια δουλιτσα η απλα να κατσω λιγο.Εσενα δεν καθεται στην περπατουρα?

μου πε η παιδιατροσ καλυτερα να μην παρω...και αν παρω να μην τον αφηνω πανω απο 15λεπτα..οποτε για 15λεπτα δεν πηγα καν να αγορασω..τον βαζω η στο παρκο η κατω με μαξιλαρακια...!!να σου ζησει η μπουμπου!!:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εμείς είμαστε μόλις 2,5 μηνών οπότε δε μπορώ να σου δώσω ιδέες, μαμ κακά και νάνι είμαστε ακόμα, άντε και κανένα "αγκου" και άπειρα χαμόγελα!

Δεν ξέρω καν πως είναι το παιδί στην ηλικία του δικού σου.

Μου αρέσει πολύ η ιδέα της κινκατζουτζου!

Εμείς προς το παρόν δουλεύουμε το πρωί (το μωρό σπίτι με τη νταντά ή στο πατρικό μου), το μεσημέρι κάνουμε σιέστα, τρώμε φαγάκι από πεθερικά/μανούλα ή στον ατμομάγειρα (αυτό μόνο εγώ το τρώω, και σε λίγο και το μωρό :lol:).

Το απόγευμα παίζει με το μπαμπά αν δεν δουλεύει, ή πάει βόλτα μαζί του να κάνω δουλειές με την ησυχία μου ή το μπάνιο μου, και μόλις πέσει λίγο ο ήλιος παίρνουμε τους δρόμους με το αμάξι ή με το καρότσι!

Σήμερα θα πάρουμε για πρώτη φορά και γάλα μαζί, ώστε να μην ανησυχώ πότε πρέπει να φάει κτλ!

Αμα ανοίξει η δουλειά βλέπουμε, από τη μια οι μεγάλοι πρέπει να προσαρμοζόμαστε, από την άλλη τα παιδιά να έχουν ένα κάποιο πρόγραμμα.

Το πρωί δεν τον πολυβγάζω, μόνο για να πάει από σπίτι σε σπίτι.

Σήμερα είδα μια φίλη που το παιδάκι της μόλις σαράντησε και το λυπήθηκα μες τη ζέστη και τον ήλιο.

εγω να σου πω την αληθεια με τετοια ζεστη δεν τον βγαζω και ασ ειναι μεγαλυτεροσ...εδω δεν αντεχω εγω!το πολυ σε κανα εμπορικο κεντρο με αρκοντισιον αλλα και παλι δυσκολευομαι αφου δουλευει ο αντρας μου ολη μερα κ δεν εχω αμαξι!

να σου ζησει το μωρακι σου!!τωρα 9μηνων να φανταστεισ δεν καθεται ουτε λεπτο.θελει να περπαταει απο επιπλο σε επιπλο ολη μερα μιλαει μπαμπα μαμα και κατι ακαταλαβιστικα..οταν βγαινουμε εξω τα ιδια...δεν εχει ησυχια!

ναιιι κ εγω οταν ηταν μικροσ ετσι εκανα...επαιρνα θερμο κ σκονη κ βγαιναμε για να μη χρειαστει να γυρισω σπιτι να τον ταισω..μια χαρα σας βρισκω παντως...!!που τα προλαβαινετε ολα!!

Εγω περσι που ειμασταν πιο μικροι τον εβγαζα βολτα με το καροτσι το πρωι πριν πιασει η πολυ ζεστη...εριχνε κατι τρελλους υπνους ετσι.

Φετος εχουμε βρει μια παιδικη χαρα με δεντρα και ισκιους και παμε εκει το πρωι κατα τις 9.30-10.00..ειναι καλα.Τις υπολοιπες ωρες ο δικος μου τη βγαζει στη βεραντα με το λαστιχο ανοιχτο..ολη μερα μουσκεμα ειναι.Ευτυχως ειμαστε απο τους τυχερους που εχουμε κηπο και ξεσκαμε.

Το αογευμα ειναι καλυτερα για βολτα εννοειται αλλα εγω δε μπορω ...μου βγαινει ολη η κουραση..ασε που γυριζει και ο μπαμπας μας απο τη δουλεια και δεν τον αποχωριζομαστε ευκολα.

Κι εγω πιστευω το καλυτερο ειναι κατω..με ασφαλεια παντα και αδωστε τους πραγματα να σχολουνται...κοταλες...ταπες...ποτηρια κλπ ειναι τα καλυτερα.

απο αταξιες τιποτα αλλο!!γι αυτο κ τον εχω βγαλει ταραξια...!!ωραια θα ταν να μασταν κοντα να παιζανε...να κουραζονταν κ πιο ευκολα!!εμεισ δυστυχωσ δεν εχουμε κηπο ουτε παρκακια εδω γυρω!!το χω παρατηρησει κ εγω...οταν βγαινουμε κ πιο ευκολα κοιμαται κ αλλη η διαθεση!!

Ούτε εδω κοντά εχω πάρκο.θελω αμαξι για παντού.στον κήπο πραγματικα κουράζονται.εχω το μεγάλο κ κάνει ποδήλατο κ το μωρο να κυνηγάει άλλοτε τη μπάλα άλλοτε τον αδερφό του.με έχει γλιτώσει.το έξω βοηθάει πολυ κ τη δική μας ψυχολογία.

εγώ ξεκίνησα δουλειά αυτή τη βδομάδα και για να πω την αλήθεια ως ένα σημείο χαίρομαι γιατί και συνέχεια με το μωρό είχα αρχίσει να βαριέμαι. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως που ήμασταν σπίτι το πρωί ξυπνούσε κατά τις 8, έπινε το γάλα της, την έπαιζε ο μπαμπάς της μέχρι τις 9 που φεύγει για δουλειά, καθόμασταν παίζαμε ή διαβάζαμε κανένα βιβλίο μέχρι τις 10 και μετά κοιμόταν μια ωρίτσα. Μετά ξυπνούσε κατά τις 11 έτρωγε φρουτόκρεμα και βγαίναμε έξω. Στο Μωλ (αν είχε πολύ ζέστη) ή στην Κηφισσιά γιατί μένουμε κοντά, έχει και μια ωραία παιδική χαρά στο Κεφαλάρι με δέντρα. Μετά κατά τις 2 στο σπίτι για φαγητό και μετά 2.30-4.30 ύπνο. Μετά λίγο παιχνιδάκι, γιαουρτάκι κατά τις 5.30 και μετά έξω στην παιδική χαρά κοντά στο σπίτι. Και γυρνάμε σπίτι κατά τις 9. Αυτά....