Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διασκέδαση στη Θεσ/νικη με μικρά παιδιά!

Recommended Posts

:idea:Την καλημέρα μου σε όλες τις μανούλες-μπαμπάδες!!Αναρωτιέμαι... υπάρχουν μέρη στη Θεσ/νίκη που να μπορούν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης-υπερκόπωσης νέοι γονείς να πιουν ένα "χαλαρωτικό" ποτάκι ή να φάνε παρέα με τα τερατάκια τους ηλικίας 2 και 4 χρονών τώρα το καλοκαίρι;;:rolleyes: Ή αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί;:shock: Ζητάω πολλά ε;; Η ιδέα και μόνο ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα κολλήσουμε στην πόλη όλο το καλοκαίρι χωρίς μια στιγμή ξεγνοιασιάς με τρελαίνει!!

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

στο Hyatt πισινουλα με 7,5 € ολοι!!και καφε στην τιμη!!καθημερινες,5-8μμ...

πισινα επισης στο Bennigans-Απολλωνια πολιτεια, πλατανακια για κουνιες, στο φραγμα θερμης για κουνιες,καφε,περιπατο...

αν σκεφτω κατι αλλο,θα σου πω!!

3OaPp3.png CNKep3.png

http://www.greekeat.gr/restaurant.php?RestID=592&pstab=1&ClickButton=homepage

Επειδή και γω είμαι στο ψάξιμο και κυρίως για χαλαρό φαγητό έχω βρει την παραπάνω ταβέρνα..Καλή φαίνεται, αν φυσικά ισχύουν όσα λέει στην περιγραφή!Σκεφτόμουν να πάρω ενα τηλέφωνο να ρωτήσω!!!Αν σε βολεύει και πάρεις πρώτη,ενημέρωσε μας ;) !!!! Ωραία είναι και στην Κορυφή στο Ρετζίκι.Εχει παιδική χαρά, οχι παιδότοπο.

Τώρα για καφεδάκι-ποτάκι μάλλον κάποιον παιδότοπο θα σου πρότεινα...

Τα πλατανάκια και το φράγμα Θέρμης που σου πρότειναν είναι παρα πολύ ωραία αλλά εκεί ένας απ'τους δυο-αν οχι και οι δυο- πρέπει να είναι μαζί με τα παιδια...Χαλαρώνεις με βάρδιες!!!

Γενικά εμεις για χαλάρωση και ήρεμο καφεδάκι πηγαίνουμε σε παιδότοπο!!!

BmA2p2.png

Να προσθέσω!!!Αν θέλεις φύση και πισινα, πολύ ωραία είναι και στο Αμαδρυάς στο Φίλυρο.Αλλά και στον ιππικό όμιλο στο Φίλυρο πάλι!Ελπίζω να σε βολεύουν οι περιοχές γιατί όλα οσα σου είπα είναι δυτικά γιατί εκει κινουμαστε!

BmA2p2.png

Διαφημίσεις

Με ενδιαφέρουν και έμενα αυτά στο Φίλυρο. Αν μπορείς δώσε μας πληροφορίες. Στο Αμαδρυάς έχει παιδική πισίνα???

Στο Ocean club στη Νεάπολη έχει και παιδική πισίνα. (στο στρεμπενιώτη είναι) Θα πάμε κάποια στιγμή. Μου ότι η χρέωση είναι 6? για τους μεγάλους (τα παιδιά μέχρι 4 χρονών που ρώτησα εγώ, δεν πληρώνουν). Φαίνεται ωραία. Ξαπλώστρες, πετσέτες... Χαλαρά. (Τώρα βέβαια, εγώ μπορεί να τη βγάλω μέσα στην παιδική πισίνα....αλλά τέλος πάντων!!!)

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

στη νεαπολη διπλα απο την πισινα που γραφετε εχει κ παιδοτοπο kids park νομιζω λεγεται

επισης ωραια ειναι στα πλατανακια στο πανοραμα

Σήμερα πήγαμε στο Glamour στη Γαλήνη. Τυχαία περάσαμε απ έξω και ειπαμε να μπουμε μέσα να δοθμε τι παιζει. Εχει πισινα για μεγάλους και για μικρα διπλα διπλα ξαπλώστρες και παιδοτοπο. Εμεις ειπιαμε καφέ στον ανοιχτο παιδιτοπο που εχει καλά ήταν θα ξαναπληγαινα.

στο Hyatt πισινουλα με 7,5 ? ολοι!!και καφε στην τιμη!!καθημερινες,5-8μμ...

πισινα επισης στο Bennigans-Απολλωνια πολιτεια, πλατανακια για κουνιες, στο φραγμα θερμης για κουνιες,καφε,περιπατο...

αν σκεφτω κατι αλλο,θα σου πω!!

δώσε κι άλλες πληροφορίες για Hyatt.Γενικά ανατολικά?

Διαφημίσεις