Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νοσοκομεία Παίδων: ποια; πότε; δημόσια; ιδιωτικά;

Recommended Posts

Ηθελα εδώ οι πιο έμπειροι γονείς να παραθέσετε την άποψη σας σχετικά με τα Νοσοκομεία για τα παιδιά μας.

Η μπεμπα μας είναι 7 μηνών και κάθε φορά που αρρωσταίνει λίγο φαντάζομαι τα χειρότερα και δεν ξέρω που να την τρέξω εάν χρειαστεί. Είμαστε τυχεροί "φτου-φτου-φτου" που δεν μας έχει τύχει, αλλά αν; θέλω να ξέρω που θα τρέξω.

Εχω ΙΚΑ και μένω κοντύτερα στο Παίδων Πεντέλης. Μήπως είναι καλύτερα στο Παίδων Αγ.Σοφία ή Αγλ.Κυριακού;

Εχω και ιδιωτική ασφάλεια για το μωρό, που σημαίνει οτι στο Παιδιατρικό Μητέρα πληρώνω το 20% για τη νοσηλεία και στην Βιοιατρική το 20% των εξετάσεων σε τιμές δημοσίου.

Που είναι καλύτερα να πάω; Μήπως στα δημόσια πάω για πχ πυρετό και βγω με 10 ιώσεις; Μήπως στο ιδιωτικό μου βγάλουν αλλα αντί άλλων για τα χρήματα; και σε ποιο παίδων; ακουσα για το Πεντέλης ότι έχει λιγότερο κόσμο. Και πότε εφημερεύουν; Και που το μαθαίνουμε;

Ελπίζω να καταλαβαίνετε, νιώθω εντελώς άπειρη και επομένως αδύναμη σ'αυτο το ζήτημα.. :?:-?:?

Διαφημίσεις

Για πυρετο και ιωσουλα απλα κανενας παιδιατρος δεν θα σε στειλει νοσοκομειο. Ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο γιατι κινδυνευεις να κολλησετε χειροτερα. Θα σε στειλουν μονο σε περιπτωσεις πιο βαριες. Ας πουμε εμενα με εστειλε οταν τον χειμωνα η μικρη εκανε 40 για 7 μερες συνεχομενα. Σε ολες τις αλλες ιωσεις επισκεψη στο ιατρειο. Τωρα ΑΝ χρειαστει εξετασεις αιματος θα ελεγα βρες ενα καλο μικροβιολογικο στην περιοχη σου για να κανετε καλλιεργειες ουρων και να περνετε αιμα. Να μην μπλεκετε σε νοσοκομειο.

Για σοβαροτερες καταστασεις που θα χρειαστει ω μη γεννητω νοσοκομειο εστω και για εξεταση μονο το Π. Πεντελης ειναι φοβερο και ΔΕΝ εχει την αναμονη των αλλων 2. Απο τα αλλα 2 το καλυτερο για μενα ειναι το Αγ. Κυριακου. Το Αγ. Σοφια ειναι ψηλο αθλιο αλλα ολοι τους εχουν απιστευτη εμπειρια σε παιδια γιατι βλεπουν ΠΑΡΑ πολλα καθε μερα. Ιδιωτικα πλεον δεν εμπιστευομαι για την μικρη. οτι χρειαστει παω κατευθειαν σε ενα απο τα παιδων. Τα ιδιωτικα εχουν ωραιες ξενοδοχιακες συνθηκες αλλα απο εμπειρια δεν μπορουν να εχουν των αλλων 3 λογω οτι δεχονται πολυ λιγοτερα παιδια καθε μερα. Οι αλλοι ειναι 'ψημενοι'......πολυ.

ΥΓ: Την βιοιατρικη προσεχε την. Μου εχουν κανει 2 φορες λαθος διαγνωση σε υπερηχο και 1 φορα λαθος σε εξετασεις αιματος που εκανα 3 επαναληπτικες αλλου. Θα διαλεγα αλλο μικροβιολογικο.

Μαθαινεις πιο εφημερευει περνοντας τηλ σε ενα απο τα 3.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

εχουμε παει και στα 3 και θα σου πω την γνωμη μου.

ΠΕΝΤΕΛΗΣ και παλι πεντελης,παω απο αττικη εφημερευει καθε μερα εως τις 14:00 και καθε δευτερη κυριακη.Παλια κτιρια αλλα άριστοι ιατροι και προπαντων σου μιλανε λες και είσαι σε ιδιωτικο!

ΑΓΛ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ χαλια θα ελεγα,τουλαχιστον εμεις που καναμε εγχειρηση εκει και μειναμε 6 μερες με όλους τους τσιγγανους,ενας χαμος...ασε που ολοι μα ολοι μας ζηταγανε φακελακι και μιλαμε ήταν κατι έκτακτο χωρις να το υπολογιζαμε καν,μπηκαμε να δουμε τι εχει το παιδι,μας λενε τωρα χειρουργειο και μπηκαμε..

ΑΓ.ΣΟΦΙΑ πολυ πιο αθρωπινο σε σχεση με το Κυριακου,τωρα είναι να κανουμε εγχειρηση εκει στον μικρο αυτη την εβδομαδα οποτε δυστυχως θα μαθω πιο πολλα..

ΜΗΤΕΡΑ εκει γεννησα,ουτε να το ακουσω δεν θελω...:evil:

ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αρκετά καλό.

ΑΓΛ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ Έχω άσχημη εντύπωση αλλά το έχω δει μόνο ως επισκέπτρια.

ΑΓ.ΣΟΦΙΑ πολύ καλή αντιμετώπιση αλλά πολλά περιστατικά.

Πάρα πολύ καλό παιδιατρικό τμήμα έχει και το ΑΤΤΙΚΟ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Θα έχω ως πρώτη επιλογή λοιπόν "αχρείαστο να'ναι" το Πεντέλης και βλέπουμε. Μπήκα στον προβληματισμό γιατί είμαστε στην τρίτη μέρα ίωσης γαστρεντερίτιδας και την πρώτη ημέρα με τους συνεχείς εμετούς το μωρό μου πάνιασε και ήταν σαν ημιλυπόθυμο. Ευτυχώς κράτησε λίγο και συνήλθε. Αλλα ήταν αρκετό αυτό για να τα χάσω εντελώς - ψυχραιμία μηδέν - και να μην ξέρω που να πάω εάν συνεχιστεί. Η παιδίατρος σου λέει εάν "μπλα μπλα" τότε Παίδων αλλά δεν θα κάτσει τώρα να κουβεντιάσει όλα αυτά που λέμε.

Οσο για το Μητέρα η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δω ζωγραφιστό γενικά τον Ομιλο, γέννησα στο Λητώ : άθλια εμπειρία για εμένα και το παιδί. Αλλά το παρέχει η ασφάλεια και ήθελα να ξέρω.

Για την βιοιατρική και τα λάθη το κι εμάς στον υπέρηχο για την παλινδρόμηση δεν ήξεραν να απαντήσουν εάν έπρεπε να πιει αντιαναγωγικό ή απλό γάλα, έτσι δώσαμε αντιαναγωγικό και το αποτέλεσμα δεν είναι σωστό. Απειρία τους. Αλλά το θεωρώ καλύτερο απ το να στηθώ σε ουρές νοσοκομείων με πολυήμερα ραντεβού για εξετάσεις, τουλάχιστον για αυτές χαμηλής σημασίας.

mpouli καλή επιτυχία στο ζουζουνι σου εύχομαι!

Διαφημίσεις