Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

''TO ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ΄΄

Recommended Posts

edit admin nραγματοποιήθηκε επεξεργασία του κειμένου της δημοσίευσης απο τους διαχειριστές για να προστεθεί η επεξήγηση του συνδέσμου

Σε μια γωνιά της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη, ένα ίδρυμα που δεν μοιάζει με τα άλλα, στηρίζει τις άγαμες μητέρες και κακοποιημένες γυναίκες. Πρόκειται για το ίδρυμα «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος» και τον ξενώνα του με την επωνυμία «Το σπίτι της Μαρίας», που ιδρύθηκε ως Νομικό πρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος με δωρεά της πρεσβυτέρας Στυλιανής Πλευράκη (συζύγου του ιερέα Κωνσταντίνου Πλευράκη).

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1544126

Οταν το διαβασα ενθουσιαστηκα και σκεφτηκα να σας το ανεβασω αμεσως . Ο,τι βρισκουμε χρησιμο καλο ειναι να ενημερωνουμε και να βοηθαμε!

Διαφημίσεις

Επειδη εκει κοντα μενω και το ξερω το μερος.....θελω να πω κατι χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια.Κατα καιρους εχουν ακουστει πολλα για το συγκεκριμενο οποτε ...........ας ειμαστε λιγακι επιφυλακτικοι και πολυ προσεκτικοι.

Την πρωτη φορα που πηγα εκει ηταν Μ.Παρασκευη θυμαμαι........καταενθουσιαστηκα.Δεν ξαναπατησα οταν αρνηθηκαν να μου βαφτισουν την κορη μου γιατι δεν ειμουν τακτικη στην εκκλησια τους.

Ασχετο βεβαια με αυτο που ειπα παραπανω.Δεν παιρνω θεση γιατι δεν μπορω να ξερω τι αληθευει και το οχι....απλα ας προσεχουμε λιγακι.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Επειδη εκει κοντα μενω και το ξερω το μερος.....θελω να πω κατι χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια.Κατα καιρους εχουν ακουστει πολλα για το συγκεκριμενο οποτε ...........ας ειμαστε λιγακι επιφυλακτικοι και πολυ προσεκτικοι.

Την πρωτη φορα που πηγα εκει ηταν Μ.Παρασκευη θυμαμαι........καταενθουσιαστηκα.Δεν ξαναπατησα οταν αρνηθηκαν να μου βαφτισουν την κορη μου γιατι δεν ειμουν τακτικη στην εκκλησια τους.

Ασχετο βεβαια με αυτο που ειπα παραπανω.Δεν παιρνω θεση γιατι δεν μπορω να ξερω τι αληθευει και το οχι....απλα ας προσεχουμε λιγακι.

:shock::shock: πρεπει να πεις οτι ξερεις για να μην παραπληροφορουμε!

... Δεν ξαναπατησα οταν αρνηθηκαν να μου βαφτισουν την κορη μου γιατι δεν ειμουν τακτικη στην εκκλησια τους...

Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

• 2 weeks later...

Κορίτσια, εγώ μόνο θετικά σχόλια έχω ακούσει. Εξάλλου (προσωπική μου άποψη) όταν αποφασίζουμε βοηθάμε ένα ίδρυμα δεν βοηθάμε αυτούς που το "διαχειρίζονται" αλλά αυτούς που έχουν ανάγκη, δηλαδή τις μανούλες, σαν εμάς! Πολλές από εμάς αποκτήσαμε παιδιά με πολύ αγώνα και πόνο, και μόνο που βοηθούν να μην γίνουν αμβλώσεις εμένα μου φτάνει! Στο κάτω-κάτω όλοι έχουμε τα κουσούρια μας. Εμένα πάντως με πείσαν.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

https://www.facebook.com/evagelistis.markos

Βρίσκεται στο δρόμο Θέρμης Πανοράματος, έχει ανάγκη άμεση από πάνες νο 2 και νο 4...και γενικότερες ανάγκες φυσικά! Κάνει πραγματικό έργο κόρες, όσες μπορείτε δώστε ένα χεράκι.

Djccp2.png

67KIp2.png