Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΙΝΑ-ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ 7ο....

Recommended Posts

Δεν συνηθιζω να ανεβαζω παροιμοια θεματα αλλα το ειδα προ ολιγου στο ΒΒC και σοκαριστηκα....δεν ειχε λεει να πληρωσει το προστιμο για δευτερο παιδι!!!!!!!! ηταν 7 μηνων εγκυος η κοπελα :(

Πραγματικα δεν μπορει να το συλλαβει ο νους μου-προφανως οι νοοτροπιες μας απεχουν ετη φωτος....

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-18435126

Διαφημίσεις

Ειναι δυνατον???τι παει να πει εξαναγκάστηκε σε άμβλωση, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το πρόστιμο των 40.000 γιουάν (4.880 ευρώ) που επιβάλλεται σε όσες γυναίκες δεν σέβονται την πολιτική του ενός παιδιού.

Τι παει να πει αυτο θα μας τρελανουν???

Που ζουμε Χριστε μου??Πουυυυυυυυυ???:(:(:(

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Αν δεν έχετε πάει να ζήσετε 'εστω και για λίγο στην Κίνα δεν θα καταλάβετε ποτέ πως είναι τα πράγματα εκεί και τι σημαίνει η ανθρώπινη ζωή εκεί. Η δική μου λογική λέει πως δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε και το τελευτείο τέτοιο γεγονός. Και να ήταν μόνο αυτά, τι να λέμε τώρα.

Από το πρωί που διάβασα την είδηση έχω αηδιάσει καο σοκαριστεί ταυτόχρονα. Και παρά το γεγονός οτι είμαι γιατρός και έχω συνηθήσει σε σκληρές και αιματηρές εικόνες , η εικόνα αυτού του μωρού μέσα στη σακούλα δίπλα στη μανα του, μου προκαλέι ναυτία.

Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα είναι συχνά σε χώρες με ανελεύθερα και απολυταρχικά καθεστώτα . Ηανθρώπινη ζωή δεν έχει την αξία που έχει στον δυτικό κόσμο και όπως φαίνεται τα αγέννητα παιδιά δεν έχουν καν υπόσταση. Είναι πραγματικά εμετικό. Ελπίζω η διεθνής κατακραυγή να πιάσει τόπο και να σταματήσει αυτή η δολοφονία!!!

Διαφημίσεις

Ξερετε κοριτσια ποσες γυναικες απο την Κινα που εκαναν το "λαθος" να μεινουν εγκυες σε δευτερο παιδακι,εχουν βρει καταφυγιο κρυφα σε αλλες χωρες να γλιωσουν το μωρο τους?Ειναι τραγικο!!!

Μην πάτε μακριά...εκείνη την άτυχη την εξανάγκασε η κυβέρνηση με έναν απάνθρωπο νόμο (ίσως?) να διακόψει την κύηση και να γεννήσει νεκρό έμβρυο....τυγχάνει πρόσφατα να μάθω για γνωστό μου ζευγάρι,πολύ αγαπητό στο συγγενικό μου κύκλο,το οποίο μετά απο ένα αγοράκι 5 ετων ανακάλυψε εγκυμοσύνη..η οποία αφορούσε δίδυμα και λόγω οικονομικών προχώρησε σε διακοπή...θα μου πείτε άλλο εξαναγκασμος-άλλο ελεύθερη βούληση....εμένα και πάλι εξαναγκασμός μου ακούστηκε...μακάρι να μη φτάσουμε στα ίδια χάλια με την Κίνα...αλλά ούτε και με της Ουγκάντα...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Γειά σας,

το θέμα έχει ξεκλειδωθεί .

Οι δημοσιεύσεις οι οποιες είτε αφορούν σχολιασμό- αντιπαράθεση μελών είτε περιέχουν χαρακτηρισμούς βρίσκονται εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=118965&highlight=%CA%DF%ED%E1

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι απόψεις θα πρέπει να μην σχολιάζουν την συμπεριφορά άλλων μελών στο φόρουμ,

ή να μην επιτίθονται σε άλλα μέλη του φόρουμ έμμεσα ή άμεσα.

Στόχος = να γίνει ένας διάλογος άνευ εντάσεων και προσβολών.

δημοσιεύσεις που θα είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ, θα απομακρύνονται.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Επισυνάπτω ένα ενδιαφέρον άρθρο για την πολιτικη του ενος παιδιου στην Κινα-γενικα τα δικαιωματα των γυναικων ειναι σε κακη κατασταση-500 κοπελες αυτοκτονουν την ημερα!

http://www.allgirlsallowed.org/category/topics/forced-abortion

μπορειτε να υπογραψετε εναντιον της πρακτικης των εκτρωσεων με βια, εχει λινκ στο πανω ακρο δεξια της σελιδας.

Διαφημίσεις