Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δε θελω να μαθω το φυλο, μπορω?

Recommended Posts

εψαχνα κατι αλλο και επεσα πανω στο εξης: στο τεστ β επιπεδου φαινεται ξεκαθαρα το φυλο του παιδιου.

εγω δε θελω να μαθω το φυλο. τι τεστ ειναι αυτο? γινεται απευθειας απο τον ιατρο? ή θα κανω καμια αναλυση και θα παρω χαρτι που αναμεσα στα αλλα αποτελεσματα μετρησεων θαχει και το φυλο? γιατι αν γινει απευθειας απο τον γυναικολογο να ξερω πριν ξαπλωσω να του πω γιανα μη του ξεφυγει!

Διαφημίσεις

Κανονικα γινεται σε πιστοποιημενο γιατρο η συγκεκριμενη εξεταση πιθανον σε καποιο μεγαλο ιατρικο κεντρο.....

Θα παρεις αναλυση που θα γραφει ακι το φυλλο αν δεν θες ενημερωσε πως δεν θες να σου πουν το φυλλο.....!!!

Αν και δεν ειναι δυσκολο να τ δεις και μονη σου καταλαθος οσο περναει ο καιρος και θα πηγαινεις για υπερυχο εεε αμα κοιτας οο κ κατι θα καταλαβεις!!

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

ακομα κι αν δεν το γραψουν στις απαντησεις της β επιπεδου, να ξερεις οτι απο εκει περα θα πρεπει να αποφευγεις να κοιτας την οθονη την ωρα του υπερηχου γιατι θα το διακρινεις και μονη σου. στο γ τριμηνο το διακρινεις και μονη σου χωρις να σου πει κανεις κατι

Επειδη στο β επιπέδου εξεταζεται η ανατομύα του εμβρύου, στις απαντήσεις που παίρνεις αναφερει αν τα γεννητικά όργανα ειναι εμφανή και ποιο είναι το φύλο του μωρού. Αν δεν θελεις να το μαθεις, πες στο γιατρό να συμπληρώσει μονο αν όλα είναι φυσιολογικά, χωρίς να αναφέρει το φύλο. Η σε περιπτωση που το γράψει, μην διαβασεις τα αποτελέσματα.

Επίσης θα πρεπει να το λες καθε φορά που πηγαίνεις για υπέρηχο, οτι δεν θελεις να μαθεις το φύλο, γιατί καμια φορά οι γιατρόι σου λενε : Όλα μια χαρα με το αγορακι/κοριτσάκι σας".

στο γ τριμηνο το διακρινεις και μονη σου χωρις να σου πει κανεις κατι

Ποιο γ τριμηνο αν ειναι αγορακι οουυυυυυυυυυυυ πολυ πιο νωρις...εγω εναν υπερυχο πριν την συχενικη πριν μου πει ο γιατρος μου τιποτα.μολις ακουμπησε το ματσαφλερι πανω στην κοιλια μου αμαν λεω αγορακιιιιιιιιιιιιι:D:D:D

Εκανε μπαμμμμμμμμμμ.....Οποτε....μαλλον θα πρεπει να μην κοιτας οταν δειχνει προς τα κατω....:rolleyes::rolleyes:

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Δεν εισαι και η πρωτη που δε θελει να μαθει το φυλο...ειναι πολλοι οι γονεις που το αποφασιζουν...με το ζορι κανεις δε στο λεει.Κι αυτο με τον υπερηχο...οτι δλδ θα το δεις μονη σου δεν ειναι και τοσο σιγουρο εκτος κι αν εισαι τοσο εξπερ στο να διαβαζεις υπερηχους.

δε χρειαζεται να εισαι εξπερ. ειδικα στα αγορακια οποιοσδηποτε θα το καταλαβει. φαινεται ολοκαθαρα

Τοτε μαλλον εγω ειμαι ηλιθια γιατι οπως βλεπεις εχω ηδη ενα γιο και παω για τον δευτερο και αν ο γιατρος μου δε μου εδειχνε και δε μου εξηγουσε τι βλεπουμε καθε φορα μονη μου παιζει και να μη το καταλαβαινα.

Δεν εισαι και η πρωτη που δε θελει να μαθει το φυλο...ειναι πολλοι οι γονεις που το αποφασιζουν...με το ζορι κανεις δε στο λεει.Κι αυτο με τον υπερηχο...οτι δλδ θα το δεις μονη σου δεν ειναι και τοσο σιγουρο εκτος κι αν εισαι τοσο εξπερ στο να διαβαζεις υπερηχους.

αμμμ,πες τα και αρχισα να νιωθω τελειως χαζη........

αληθεια ρε κοριτσια?εγω ποτε δεν καταλαβα πολλα,αρκετες φορες εφευγα απο το ιατρειο νομιζοντας οτι κατι ειδα αναμεσα στα ποδαρακια,αλλες φορες δεν εβλεπα τπτ...και πιστεψτε με κοιταζα αρκετα:cool:γιατι μπορει να μην ηθελα να μαθω αλλα ειχα και την περιεργεια......

στην τελευταια μου εγκυμοσυνη,δεν εμαθα το φυλο.καθε φορα ομως που ξεκινουσε ο γιατρος μου τον υπερηχο,του το υπενθυμιζα,μετα απο λιγο ομως με πηρε γραμμη και αρχισε να με κοροιδευει....τι κανει ο γιος μας κτλ,του αντρα μου του ελεγε αλλα........μαλλον το διασκεδαζε και αυτος και η βοηθος του....

στην β'επιπεδου(ενα ακομη υπερηχος ειναι,απλα ειναι αναλυτικοτατος)θα πεις στον υπερηχογραφιστη οτι δεν θες να μαθεις το φυλο..............στο χαρτι που πηρα εγραφε...

γεν.οργανα:φυσιολογικα

οι γονεις δεν επιθυμουν να μαθουν το φυλο

το εδειχνα στην πεθερα μου και της ελεγα καπου εκει το γραφει,εγω δεν κοιτω...... νομιζε πως θα μας το ελεγαν ακομη κι αν δεν θελαμε....

τελικα εκανα κοριτσακι.:D

Εγω παντως σε ολους τους υπερυχους καταλαβαινα τα παντα αφου πριν μιλησει ο γιατρος ελεγα αχ ποδαρακι μου αχ χερακι μου μυτουλα μου και με εκραζε αιντεεεε θα μαφησεις να πω τιποτα ελεγε??:lol::lol::lol::lol:

Για το επιμαχο σημειο μας δεν το συζητω καραμπαμ 2 μπαλες και το ματσαφλερι μας.....:rolleyes::rolleyes::P:p

μετα τον 8ο αρχισα να δυσκολευομαι να καταλαβαινω πολλα γιατι ειχε μεγαλωσει αρκετα μας ειχε και πλατη....μονο εκει...

Διαφημίσεις

Μηπως επειδη ο ντοκτορ μου εχει πολυ καλα μηχανηματα????

i dont know:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καταλαβα! το συμπερασμα ειναι πως πρεπει να κανω μεγαλο αγωνα να κλεισω ματια αυτια μου για να μη το μαθω αφου οπως καταλαβα οι πληροφοριες για το φυλο θα ερχονται ευκολα και βροχη! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αντε να δω...:rolleyes:

ωωω ναι, να πεις απο νωρις στον γιατρό σου να μην σου το πει..εμένα μας το ανακοίνωσε απο την αυχενική κιόλας οτι είναι κοριτσάκι-εφοσον μας ρώτησε εαν θέλουμε να το μάθουμε βεβαίως... καθώς επίσης σε κάθε εξέταση που πας στο ιατρείο του καλού κακού να του το υπενθυμίζεις οτι δεν θες να μάθεις το φύλλο γιατί άνθρωποι είναι κ αυτοί, τόσες γυναίκες βλέπουν, ε πού να θυμούνται οτι εσύ δεν θες να ξέρεις...

ntRCp3.png

Διαφημίσεις

ωωω ναι, να πεις απο νωρις στον γιατρό σου να μην σου το πει..εμένα μας το ανακοίνωσε απο την αυχενική κιόλας οτι είναι κοριτσάκι-εφοσον μας ρώτησε εαν θέλουμε να το μάθουμε βεβαίως... καθώς επίσης σε κάθε εξέταση που πας στο ιατρείο του καλού κακού να του το υπενθυμίζεις οτι δεν θες να μάθεις το φύλλο γιατί άνθρωποι είναι κ αυτοί, τόσες γυναίκες βλέπουν, ε πού να θυμούνται οτι εσύ δεν θες να ξέρεις...

Συμφωνώ κι εγώ... αν δεν θες να μάθεις να το υπενθυμίζεις στο γιατρό σε κάθε επίσκεψη αλλιως το πιο πιθανό είναι να ξεχαστεί και να σου το πει κάποια στιγμή....

αυτο θαναι κεραμυδα. εκει που βλεπεις ωραια και καλα στη καμερουλα ...τσουπ! να σου ξεφουρνισει ο γιατρος το φυλο..και να μεινεις κοκκαλο! παει η εκπληξη... βεβαια εγω το κανω και λογο περιεχομενου μιας προσωπικης προσευχης που εχω κανει, αλλα αρχισαν απο τωρα καποιοι να επιμενουν για ενα συγκεκριμενο φυλο,λες και η υγεια δε παιζει ρολο πρωτα... τελος παντων!ε ρε γλεντια αν δε βγει αυτο που θελουν! οχι οτι με νοιαζει..αλλα η γρουσουζια με νοιαζει που θα φερουν σπιτι!ουφ.. θα κανω αυτο που θελω,εγω και ο αντρας αφου το μονο σοβαρο επι του θεματος ειναι να εχει ολοκληρωμενο γεννητικο συστημα και οχι ποιο ειναι αυτο!

οταν πηγαμε για τη β επιπεδου πριν ξεκινησει ο υπερηχος μας ρωτησαν αν θελουμε να μαθουμε το φυλο.....ε, μολις μου εβαλε το μηχανημα στην κοιλια το θεαμα ηταν ξεκαθαρο....ετυχε να πιασει το μικρο σε σταση πανοραμικη με τα ποδια ορθανοιχτα και τα ειδαμε ολα!!!!οποτε κανε αυτο που σου λενε τα κοριτσια...απλα μην κοιτας αν και ειναι δυσκολο να μην χαζευεις το μικρο σου.......

Ο γιατρός συνήθως ρωτάει αν επιθυμεί το ζευγάρι ή ο γονιός να μάθει το φύλο του παιδιού. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να το υπενθυμίζουν σε κάθε επίσκεψη γιατί και οι γιατροί με τόσες εγκύους που έχουν λογικό είναι να μη θυμουνται τις επιθυμίες που καθενός.

Πάντως και εγώ δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι κάθε φορά διέκρινα καλά στον υπέρηχο τι έβλεπα. Δεν είμαι και ειδικευμενη στο να διαβάζω υπερήχους. Τώρα ίσως κάποιες μανούλες να είναι πολύ ταλαντούχες και να τα ξεχωρίζουν όλα από το πρώτο κ όλας τρίμηνο!!! :lol:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

ξεφυγε του γιατρου και ειπε στο περιπου τη φραση "τα εξωτερικα χειλη ειναι νορμαλ" ή κανονικα ή φυσιολογικα . κατι τετοιο ειπε δε θυμαμαι ακριβως. εγω στα εξωτερικα χειλη εμεινα. ο αντρας δε καταλαβε αλλα εγω καταλαβα. του ξεφυγε δηλαδη κανονικοτατα το φυλο... ε? :confused::shock: μηπως εννοουσε τιποτα αλλο και τσαμπα στεναχωριεμαι οτι μου το αποκαλυψε, ενω του τονισα οτι δε θελω ναμαθω το φυλο πριν 5 λεπτακια που ειχα ξαπλωσει?

μια απαντηση για τη δημοσιευση {{{26-06-12, 02:05}}}????????

δηλαδη αν οντως προδωθηκε κατα λαθος το φυλο με τη φραση "τα εξωτερικα χειλη ειναι κανονικα" (ή νορμαλ ή ανεπτυγμενα. κατι τετοιο ειπε.). ατακα του γιατρου που μεκανε ναμεινω κοκκαλο. και του΄πα του ανθρωπου πριν λιγο παρακαλω μη μου πειτε το φυλο του!!!!:?:-?:?