Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

η βάφτιση για τη νεράιδα μας (χειροποίητα)

ilkaterina

Recommended Posts

44821270.jpgΒαπτιστήκαμε :)

μετά από πολύ κόπο κάναμε τη βάπτιση μας όσο το δυνατόν πιο όμορφα και οικονομικά . Είναι χειροποίητα κυρίως, τα έφτιαξα εγώ και με βοήθησε και η μητέρα μου. Οι ιδεες ήταν δικές μου ή μετά από ψάξιμο και από το φόρουμ τις προσάρμοσα και θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη που με βοήθησαν με τις φώτο τους, γι αυτό ανεβάζω και εγώ τις δικες μου.

Το θέμα μας είναι οι νεράιδες , δε σκίζει απο πρωτοτυπία αλλά μόνο σα νεραιδάκι βλέπω το μικρό μου :P

το προσκλητήριο μας το έκανα στο εξελ και μπροστά είναι κεντημένο με μπορτνουρα βελονακι( το βελονάκι της μαμας) - εδώ μου έχει ξεκολλήσει ένα αστερακι :P

O φάκελος είναι ραμένες ζελατίνες με δαντελα και αντι για καρτελάκι για το κέντρο τύπωσα ένα φύλλο με οδηγίες για το κέντρο .

44821270.jpg

edit.php

44821270.jpg

44821270.jpg

44821270.jpg

(για να δουμε μπήκε η φωτο;)

oκ μπήκε και συνεχίζουμε..

91310346.jpg

89972261.jpg

( το μοναδικό προσκλητήριο που έχει μείνει το έχει ό΄φωτογράφος ,όταν το πάρω θα βάλω και φωτο με το προσκλητήριο στο φακελο)

Τα κείμενα- ποίήματα είναι της νονάς ( η αδελφή μου)

Διαφημίσεις

παιδικές μπόμπο ήταν παιδικά σιντι και είχαν μεγάλη επιτυχία . Τα πιτσιρίκια ξετρελλάθηκαν που είχε το όνομα τους η κάθε μπομπο

49629936.jpg

52537116.jpg

78574771.jpg

76558324.jpg

95472690.jpg

τα καφασάκια είναι μαναβοκάφασα , τα ετριψε τα έβαψε η μητέρα μου και κοτσαρα και τους φιόγκους που έφτιαξα

τα πουγκιά τα έραψε η μαμά (κουρτίνα μπουτικ λάικα το ύφασμα)

τα βαζάκια τα ζωγράφισα εγώ και έφτιαξα και τις μαρμελάδες (πορτοκάλι φράουλα,μήλο)

τα διακοσμητικά έιναι μαγνητάκια και είναι και αυτά χειροποίητα

1002472f.jpg

36058967.jpg

53384591.jpg

53599730.jpg

τα γλυκά της εκκλησίας ήταν εργολάβοι ωραιότατοι από τη μαμά και πάλι μαζί με φρέσκια λεμονάδα , δυστυχώς δεν έχω φωτο από το τραπέζι με τα γλυκά και τις λεμονάδες στην εκκλησία

84115249.jpg

85892823.jpg

με το γνωστό καφασάκι

20739284.jpg

και επάνω είχα ευχαριστήρια καρτελάκια με ποιηματάκι μέσα

τα μαρτυρικά μου βγήκαν λίγο τσιμπημένα αλλά είναι με καλής ποιότητας επίχρυσο σταυρουδάκι , δικής μου εμπνευσης χειροποίητα ( οχι ο σταυρός), φοριούνται στο λαιμό ή στο χέρι 62485668.jpg

11446820.jpg

το μαξιλαράκι το ζωγράφισα σε εταμιν και το κέντησε η μητέρα μου

63352914.jpg

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει όλα ήταν πανέμορφα. Μπορείς να μου πείς πόσο σου στοίχησαν τα βαφτιστικά (μαζί με παππουτσάκια) και ο σταυρός ?

για τη διακόσμηση είχα φτιάξει 2 νεράιδες ύψους 60 πόντους περίπου

78223868.jpg

πήρα γάζα από την αθήνα και ροζ ύφασμα από το μαγαζί που έχει 1 ευρώ το μέτρο

30414686.jpg

βάψαμε κουκουνάρια και βότσαλα και πασπαλίσαμε με χρυσόσκονη (αυτα τα έκανε ο μπαμπάς μας )

27286011.jpg

στολίσαμε 2 τραπέζια για μπομπο και γλυκα λεμονάδες

13826053.jpg

δυστυχώς δεν είχα χρόνο για να στολίσω λίγο καλύτερα και να τραβήξω φώτο :(

42229141.jpg

και τέλος μερικές φώτο από τη διακόσμηση στο κέντρο

80823510.jpg

το τραπέζι με το βιβλίο των ευχων΄, για βιβλίο έβαλα αυτό το τετράδιο που το χρησιμοποιούσα για ημερολόγιο της μικρής απ'όταν γεννηθηκε

98589824.jpg

έφτιαξα και αυτήν την καρδιά

62598380.jpg

αλλη μια συνεισφορά του μπαμπά μας ,χιχιχιχι

33820882.jpg

στα τραπέζια είχα γυάλες με χαλίκι , κουκλάκια, ποτ πουρι και ότι βλέπετε

57499181.jpg

επίσης ειχα φτιάξει μίνι φωτο αλμπουμ για να περασουν την ώρα τους οι καλεσμένοι μέχρι να πάμε στο κέντρο αλλά τους άρεσαν τόσο που τα πήραν όλα, είχα ένα σε κάθε τραπέζι με διαφοτερικες φώτο και σχόλια

76532792.jpg

11521193.jpg

αυτα νομίζω.

Με το καλό σε οσα παιδάκια ετοιμάζονται να βαφτιστούν , τα καλύτερα σε όσα βαφτίστηκαν. Ευχαριστώ και πάλι .

Να σου ζήσει όλα ήταν πανέμορφα. Μπορείς να μου πείς πόσο σου στοίχησαν τα βαφτιστικά (μαζί με παππουτσάκια) και ο σταυρός ?

σ ευχαριστώ πολύ , το έχω ξαναγράψει κάπου, 260 ή 280 ο σταυρος απο τη χρυσεμπορική στο κερατσίνι με την αλυσίδα και 300 τα βαπτιστικά (μεσα και τα παπούτσια ) συν μια καπαρντινούλα που φαίνεται λίγο στην ακρη έξτρα 50 ευρώ απο την http://www.elisti.gr/ ( δε νομίζω να θεωρείται διαφήμιση , πληροφόρηση κάνω, ευχαριστημένη είμαι και προσωπικό όφελος δεν έχω .) Το μόνο ότι έκαναν λάθος και αντι να μου βάλουν νεραιδες μου έβαλαν πριγκιπισσες στη λάμπαδα και το κουτι και κόλλησα επάνω τα φτερα εγω( αυτο το εξελ με έχει σωσει) Επισης η τιμή που μου έδωσαν ήταν για απλό κουτί αλλά για κάποιο λόγο μου εστειλαν παγκάκι , χεχεχεχεχεε

Διαφημίσεις

Λίγο από το κέφι σου και την όρεξη σου να είχα μου έφτανε! Φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη..Να σου ζήσει η νεράιδα σου!

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Λίγο από το κέφι σου και την όρεξη σου να είχα μου έφτανε! Φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη..Να σου ζήσει η νεράιδα σου!

σ ' ευχαριστώ πολύ , και εσύ να χαίρεσαι το διαμαντάκι σου πολύχρονη και καλότυχη. :-P

σ ' ευχαριστώ πολύ , και εσύ να χαίρεσαι το διαμαντάκι σου πολύχρονη και καλότυχη. :-P

Ευχαριστούμε ! Αν και τα γενέθλιά μας πέρασαν (ήταν τη μέρα της Βάφτισης σας :-) ) Ευκαιρία να αλλάξω το tickerακι μας!

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Είναι τελεια!! Μπράβο σου!! Καλά έμεινα με τις μπομπονιερες!!

Να σου ζήσει η νεραιδουλα!!!

Άσχετο ...στο γλυκό πρέπει να βάλουμε ευχαριστηρια καρτούλα?

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου καλοφώτιστο και γερό να είναι...διαβάζω τέτοια θέματα αν και πέρασαν 2 χρόνια από την τελευταία μας βάφτιση γιατί χαίρομαι να βλέπω μαμάδες που κόπιασαν μόνες ή με γιαγιάδες και εβαλαν με αγάπη την προσωπική τους σφραγίδα, όπως κανένας επαγγελματίας, όσα και να πληρώσεις δεν θα έκανε ποτε... μπράβο σου!

Διαφημίσεις

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια για όλον αυτό το χρόνο που αφιέρωσες και ξέρω ότι δε θα άλλαζες τίποτα γιατί τα έκανες όλα για τη γλυκιά σου νεραιδούλα!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ,

πιστευω πως όταν βάζεις τις προσωπικές σου πινελιές το αποτέλεσμα είναι χίλιες φορες πιο ζεστό ακόμη και με ατελειες.

Θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα θέματα γιατί και εμενα με ευχαριστούν οι προσπαθειες για προσκλητήρια/μπομπο κτλ. και πολλές ιδέες τις βρίσκω καταπληκτικές ( το ραμμένο φακελο τον είδα εδώ απο μια αλλη μαμά και πρόσθεσα τη δαντέλα)

Τωρα για αυτό που λες Αφροδίτη , δεν ξέρω αν πρεπει να μπει ευχαριστήριο στα γλυκά ,νομίζω όμως ότι καπου καλό είναι να υπάρχει . Μπορεί να είναι μεσα στις μπομπο ή στο κέντρο επάνω στα πιάτα, προτίμησα να το βάλω στα γλυκά και σα διακοσμητικό στοιχείο.

• 2 years later...

πολυ καλη δουλεια.. και χειροποιητα ολα..φανταζομαι πως αφιερωσες πολυ χρονο αλλα αξιζε στο τελος! μπραβο κοριτσια... ειμαι καινουργια εδω. και χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους που θελουν να ασχοληθουν και να φτιαξουν πραγματα απο μονοι τους!