Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

22 μηνων και κατι εχει παθει;;

georkost

Recommended Posts

Καλησπερα!! Ημικρουλα μας ειναι 22 μηνων απο περιπου 45 ημερων κοιμοταν απο τις 8 λαι ξυπνουσε στις 7:30..σε φυσιολογικες συνθηκες (δηλαδη αν δεν ηταν αρρωστουλα η αν δεν την πονουσε κανα δοντι).εδω και 10 μερες περιπου ενω νυσταζει δεν θελει να κοιμηθει..κλαμμα υστερια κλπ.. Και θελει να κοιμαται μονο οταν ειμαστε κ οι 2 μαζι..αν φυγω εγω η ο αντρας μου ξανα κλαμματα κλπ.την παιρνει ο υπνος αφου εχει εξαντληθει πληρως..

Πλεον εχουν αλλαξει καποια πραγματα..εδω και ενα μηνα ειμαι μονιμα στο σπιτι λογω αδειας εγκυμοσυνης..

Πριν απο καποιες μερες πηγαμε στο χωριο του αντρα μου που εκει απογινε το κακο..κοιμοταν στις 11 και στις 4-5 τα ξημερωματα ξυπνουσε ουρλιαζοντας μαμα και την επαιρνα στο κρεββατι με κοιταζε κ την επαιρνε ο υπνος..

Κ τελος πριν απο 3 εβδομαδες περιπου χρειαστηκε να μεινω ενα βραδυ στο νοσοκομειο..το πρωι ξυπνησε και με εψαχνε αφου το βραδυ δυσκολευτηκε πολυ να κοιμηθει..σκεφτηκα με αφορμη αυτο να της πω για να την προετοιμασω οτι σε λιγο καιρο θα λειψω παλι για λιγες μερες για να φερω τον αδελφουλη της(μηπως αυτο της εκανε ζημια;;;; )

και ρωτω τι συμβαινει..ειναι φυσιολογικα και απλα συνεπεσαν με την περιοδο η εχει γινει κατι λαθος;;

ευχαριστω προκαταβολικα και σορυ για το σεντονι!

Διαφημίσεις

Σε αυτή την ηλικία όντως μπορεί να διαταραχτεί ο ύπνος τους, αρχίζουν και βλέπουν και πιο έντονα όνειρα που πολλές φορές τα τρομάζουν, βγάζουν και κάποιες φοβίες που μπορεί να τα κάνουν να προσκολληθούν πάνω μας, γενικά επειδή ο εγκέφαλός τους είναι απίστευτα δραστήριος σε αυτή τη φάση, είναι κι αυτά πιο "αναστατωμένα". Υπομονή, στοργή, φροντίδα και προδέρμ, τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα, μετά και να παραμιλάνε στον ύπνο τους τα λούζεται άλλος ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Μακαρι!!!γιατι εχω τυψεις μηπως εγω της το εκανα που της ειπα οτι θα λειψω..εδω εγω ακομα παραμιλαω και λεω κουλα(αχ τι εχει ακουσει και αυτος ο αντρας.μου!!!)