Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια μου γλυκα τα εχω παιξει! τα εχει παιξει και ο γιος μου και ο μπαμπας του, εδω και 5 μερες η συμπεριφορα του γιου εχει αλλαξει, βαραει κοκκινο.

ειναι μεσα σε ενα αγχος, ο,τι του λεμε λεει οχι, ποτε,,οχι μπανιο οχι νανι οχι φαι οχι για τα παντα,,οταν μου μιλαει ο μπαμπας του λεει ολο μη και τον κλωτσαει , οταν ειναι να παει για υπνο παθαινει αμοκ απο το κλαμα, μεχρι που ξερναει, φοβαται τον κακο λυκο, εκει που ειχε ξεκολλησει απο το πολυ στηθος ξανα τα ιδια

γενικα ειναι ενα κοινωνικο σουπερ ζωηρο χαρισματικο αγορακι,παει βολτες παιζει με αλλα παιδακια, με τον υπνο δεν ειχε ποτε καλες σχεσεις, παντα ξυπναγε τη νυχτα αλλα ποτε μα ποτε δεν ειχε προβλημα εκκινησης,,,τωρα αντιστεκεται κι ας νυσταζει

τωρα τσανιζεται οταν δεν καταφερνει κατι υπερβολικα, ξαφνικα αν μπουμε σε ενα χωρο οπου δει καινουργια ατομα ντρεπεται και παει να κρυφτει η και να μπουσουλησει ακομα

εχει αλαξει η συμπεριφορα του εντονα τις τελευταιες μερες, με τον πατερα του ειμαστε διπλα παροντες παντα διαθεσιμοι να του μιλησουμε να υποθεσουμε τι μπορει να του συμβαινει,,καπως ετσι καταλαβα οτι φοβαται πολλα απο τα παραμυθια, ρωτωντας τον καταλαβα οτι δεν του αρεσει οτι η μαμα του μοιραζεται το ιδιο κρεβατι με τον μπαμπα του,,,ειναι πολλα δεν ξερω τι να πρωτοπω

εκτος απο τονα παρω ζβαρνα ολους τους ειδικους που εννοειται οτι θα το κανω πειτε μου τι παθαινουν τα διχρονα?,,ειναι 2χρονων και 2 μηνων

καθε φορα πριν κοιμηθει οταν τον βλεπω να σπαραζει και να κοπανιεται μου πιανεται η ψυχη, τα εχω σκατωσει ετσι νιωθω,,,,πρεπει να παω λαου λαου αν παω μαχαιρι να του πω νανι τωρα ακομα κι αν νυσταζει γινεται ο κακος χαμος,,αποφασισα οτι θα τον αφηνω μεχρι να παει 2 τη νυχτα και να παει μονος του,,,σαφως και ειχε ρουτινες αλλα ξαφνικα η συμπεριφορα του ειναι τετοια που εχουν ανατραπει ολα

ειλικρινα προβληματιζομαι, γιατι δεν ξερω πως να βοηθησω ενα πλασμα με αστειρευτη ενεργεια να μαθει να ηρεμει και να αφηνεται χωρις να ειναι μονιμως ετοιμοπολεμος

δεν ξερω που να ενταξω ολα αυτα που λεω σε τι θεμα γι αυτο ανοιγω καινουργιο,ειμαι σε πανικο, ξαναρχισα και το καπνισμα υστρα απο 10 χρονια

ευχαριστω για την κατανοηση

Διαφημίσεις

εγινε κατι και αρχισε αυτη η συμεπεριφορα; πρεπει να σκεφτεις τι μπορει να συνεβη και ξαφνικα το παιδι αλλαξε. μπορει αν ηταν κατι μικρο και ασχετο. αν φοβαται τα παραμυθια κοψτα για ενα διαστημα και προσπαθησε να τον καθυσηχασεις. γενικα και εμας εχει καποιες κρισεις ενιοτε. χθες για παραδειγμα το μεσημερι ηταν πολυ κουρασμενος. γυρισαν απον παιδικο και ηθελε ντε και καλα να παιξει με το ασανδερ. δεν τον αφησαμε και εκλαιγε στην αγκαλια μου μιση ωρα. να χτυπιεται για το κουμπακι του ασανσερ. μετα κοιμηθηκε.

μπορει το παιδι να εχει πολυ ενταση μεσα του και να μην μπορει να κομηθει επειδη θελι πρωτα να εκτονωθει. και η αρνηση και το κλαμα και ολα να εινια λογω της υπερεντασης, δεδμενου οτι εινια ζωηρο παιδι.

.

Θα επανέλθω για περισσότερα, αλλά για να πάρεις ένα πρώτο θάρρος και να σβήσεις το τσιγάρο, έχω να σου πω ότι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του γκουγκλ ανακάλυψαν πρόσφατα ότι στα δίχρονα υπάρχει μια μέχρι τώρα παραγνωρισμένη ψυχο-λεκτική διαταραχή, όπου όταν ανακαλύψουν τη λέξη "όχι", σβήνεται από τον εγκέφαλό τους αυτόματα όλο το λεξιλόγιο που είχαν αναπτύξει μέχρι τότε. "Θες να φας;" Όχι! (μετά από 2 λεπτά σπαράζει επειδή πεινάει). Θες να κάνεις μπάνιο; Όχι. Σε ένα λεπτό βάζει τα κλάμματα και χτυπιέται γιατί εσύ φταις που δεν το έβαλες για μπάνιο, αφού ξέρεις ότι είναι η αγαπημένη του βραδινή ασχολία και τώρα πώς θα χαλαρώσει το πριγκηπόπουλο;

Σε πιο βαριές μορφές της νόσου (η δικιά μου είναι καραμπινάτη περίπτωση), το όχι συνοδεύει όλες τις λέξεις τους. Θες να φας;, ρωτάω η δόλια μάνα. Απάντηση: Αντάτσι, ότι! (=Εντάξει, όχι!)... εδώ κολλάει το άγνωσται αι βουλαί του νηπίου...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

συμφωνω για την υπερενταση,σημερα το χειριστηκα λαθος, καταρχην κοιμαται το μεσημερι κανα 2ωρο οποτε καταλαβαινετε οτι αν ξυπναει 5,30 χεσε μεσα πολυχρονη, και μιση ωρα να κοιμηθει ειναι ξεκουραστος,,,σημερα λοιπον ελεγα ηταν σε ενταση ηταν χαρουμενος και επαιζε με τον μπαμπα του μετα το μπανιο, κακως αλλα ετσι εγινε,επαιζαν γελαγαν διασκεδαζαν,,ε και ξαφνικα βλεπω 11 η ωρα και λεω νανι κι εκεινος ελεγε οχι εξω, στον κηπο δηλαδη και εγινε ο κακος χαμος,,ειναι φορες που νιωθω οτι θελει χρονο για να κατεβασει στροφες σιγα σιγα σιγα κι οχι μαχαιρι, αλλα στη ζωη αυτη ρε κοριτσια θα ερθει αντιμετωπος και με ευνουχισμους απολυτους αποτομους χωρις πολλα πολλα, δεν μπορουμε παντα να πηγαινουν ολοι με τα νερα του χαρακτηρα μας

τι θα κανει παναγια μου απο σεπτεμβρη στον παιδικο, ειλικρινα τρεμω

Διαφημίσεις

Μηπως απλα περναει φαση; Μπορει να περασει απο μονη της. Δωστου λιγο χρονο 5 μερες δεν ειναι πολυ (ασχετα αν εσενα αυτο σε κουραζει). Μηπως τον επιασε το καλοκαιρακι; Γιατι ειλικρινα και καρατσεκαρισμενα (και λογω επαγγελματος) με το που μπαινει η ανοιξη ξυπνουν οι αισθησεις τους, βαρανε κοκκινο τα πιτσιρικια στη ζωηραδα!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Και η δικια μου απο τοτε που κοψαμε το θηλασμο (το Πασχα εγινε αυτο) δεν μπορει να αποφασισει αν ειναι μωρο ή νηπιο. Αλλες φορες το παιζει μωρο και καθεται να την ταισω, πλυνω, αλλαξω...και το λεει κιολας σαν παιχνιδι ΄ειμαι μωρο'. Και αλλες φορες οταν θυμαται οτι ειναι νηπιο αποφασιζει να παιξουμε το παιχνιδι Δικτατορια ...........(δεν θελω να πω το ονομα της) και να το παιζει Μεταξας.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Θα επανέλθω για περισσότερα, αλλά για να πάρεις ένα πρώτο θάρρος και να σβήσεις το τσιγάρο, έχω να σου πω ότι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του γκουγκλ ανακάλυψαν πρόσφατα ότι στα δίχρονα υπάρχει μια μέχρι τώρα παραγνωρισμένη ψυχο-λεκτική διαταραχή, όπου όταν ανακαλύψουν τη λέξη "όχι", σβήνεται από τον εγκέφαλό τους αυτόματα όλο το λεξιλόγιο που είχαν αναπτύξει μέχρι τότε. "Θες να φας;" Όχι! (μετά από 2 λεπτά σπαράζει επειδή πεινάει). Θες να κάνεις μπάνιο; Όχι. Σε ένα λεπτό βάζει τα κλάμματα και χτυπιέται γιατί εσύ φταις που δεν το έβαλες για μπάνιο, αφού ξέρεις ότι είναι η αγαπημένη του βραδινή ασχολία και τώρα πώς θα χαλαρώσει το πριγκηπόπουλο;

Σε πιο βαριές μορφές της νόσου (η δικιά μου είναι καραμπινάτη περίπτωση), το όχι συνοδεύει όλες τις λέξεις τους. Θες να φας;, ρωτάω η δόλια μάνα. Απάντηση: Αντάτσι, ότι! (=Εντάξει, όχι!)... εδώ κολλάει το άγνωσται αι βουλαί του νηπίου...

:lol::lol::lol:

Και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι το "οχι" απευθυνεται κυριως στη μαμα (συμβαινει και σ εσας αυτο;;;)

Πηγα να την κανω μπανιο εχθες και πρωτη φορα ..δεν τα καταφερα..το ντουζακι που το λατρευε...κλαψψ

Να μην πω τι τραβαω για να ντυθει γδυθει..πλυθει απο κακα:rolleyes:

Πιστευω αυτη ειναι η καταλληλη ηλικια να ξεχασεις οτι θα ηθελες κι αλλο παιδι..

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

η δικια μου διχρονη λεει "οχι ποτε" μαζι...καθαρο και ξαστερο!!

οταν θα αρχισει να λεει "οχιναι" που λενε κατι αλλα μικρουλια που ξερω...τοτε σας καλω για παρτυ στο Δαφνι!!εκει στις κουνιες...λιγο παραπερα:rolleyes:

:lol::lol::lol:. H αλήθεια είναι οτι κι ο δικός μου αυτό το διάστημα έχει ξεφύγει τελείως. Μέσα στα νεύρα και την γκρίνια είναι.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Εκτός απ'το όχι που περνάει και το δικό μου διχρονο καθαρμα, τα δικά σας περνάνε τη φάση κοτώσω κυλάκι, κοτώσω ληδία, κοτώσω γατούλα κλπ ή απλά μεγαλώνω ένα εν δυνάμη σιριαλ κιλερ;

Πάντως είναι εντυπωσιακό άμα κολήσει η βελώνα στο όχι την έβαψες "θες να βγουμε έξω;" "οχι" "θες να κάτσουμε σπίτι;" "όχι". Ευτυχώς τώρα το ξεπερνάει σιγά σιγά. Φάση είναι και περνάει απλά κάποια παιδιά την περνάνε πιο έντονη. Ο πρώτος μου δεν την πέρασε τόσο έντονα, ο δεύτερος όμως του έδωσε και κατάλαβε μια και είναι πιο τσαντιλόπουλος και αντιδραστικός.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

:lol::lol::lol:

Και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι το "οχι" απευθυνεται κυριως στη μαμα (συμβαινει και σ εσας αυτο;;;)

Πηγα να την κανω μπανιο εχθες και πρωτη φορα ..δεν τα καταφερα..το ντουζακι που το λατρευε...κλαψψ

Να μην πω τι τραβαω για να ντυθει γδυθει..πλυθει απο κακα:rolleyes:

Πιστευω αυτη ειναι η καταλληλη ηλικια να ξεχασεις οτι θα ηθελες κι αλλο παιδι..

αχ κι εγω τα ιδια σκεφτομουνα χθες, τι το θες κυρα μου το δευτερο?

παντως εμενα παραλληλα με το οχι εχουν αρχισει και καποιες φοβιες, δεν ξερω αν σχετιζονται ολα αυτα,,ξαφνικα φοβαται να κανει ας πουμε κουνια

τα οχι τα καταλαβαινω ως μια προσπαθεια αυτοπροσδιορισμου και ανεξαρτητοποιησης απο την παντοδυναμη μανα μητερα μανουλα που ταιζει πλενει φροντιζει

αλλα φρικαρει και με τον μπαμπα του οταν δεν εχει την αποκλειστικοτητα και μου μιλαει

κι εγω φανταζομαι πως ειναι μια φαση ψυχοσυναισθηματοεξελικτικη η οποια θελει λιγο προσοχη παραπανω αλλα και πολυ υπομονη,,,ουφ

Λοιπόν φιλενάδα. Κόψε το κάπνισμα και ξεκίνα τις βαλεριάνες. Θα σου πάρει λίγο καιρό....

Δε ρωτάμε. Ανακοινώνουμε. Εγκαίρως και μετράμε και αντίστροφα. Σε 10 λεπτά τελειώνει το παιχνίδι και πάμε για ύπνο. Σε 5. Τώρα πάμε για ύπνο.

Αποπροσανατολίζεις όσο μπορείς "και δεεεεεε σου είπαααααα" για να γίνουν τα απαραίτητα.

Αν ξυπνήσει στις 5.30 δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε νυστάζει στις 8.30. Ειδικά το βραδυνό μου κάνει υπερένταση. Οπόταν, χαλαρά παιχνίδια και βιβλιαράκια κοντά στην ώρα του ύπνου. Μπανάκι και ίσως λίγο νωρίτερα ύπνος. Κουφό αλλά το δοκίμασε κι έπιασε.

Το βασικό είναι σταθερότητα κι ηρεμία. Στη δική σας φάση ήταν αδύνατο στο γιο μου να μείνει στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί. Σηκωνόταν και έτρεχε μέσα στο σπίτι. Εφάρμοσα την τεχνική της νταντάς (χωρίς να τον αφήνω να κλαίει όμως, απλά τον μάζευα και τον ξαναπήγαινα στο κρεββάτι του). Μας πήρε 10 ημέρες.

Να σου πω τι περνάει; Ανακάλυψε ότι μπορεί να έχει άποψη για τα πράγματα, την οποία τη μετράς και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Δεν ξέρει τι άποψη να έχει, πώς να τη διαμορφώσει κι επίσης δεν ξέρει ότι σε κάποια πράγματα δεν μπορεί να έχει άποψη (π.χ. τι ώρα θα κοιμηθεί) γιατί σχετίζονται με βασικές βιολογικές ανάγκες και όχι με προτιμήσεις (π.χ. το κόκκινο ή το μπλε).

Άρα, το δίνεις ευκαιρίες να παίρνει πρωτοβουλίες και να εκφράζει τις απόψεις του ΑΛΛΑ κάποια πράγματα μένουν αδιαπραγμάτευτα.....

Υπομονή, προσευχή, γιόγκα, υπογλώσσια, ό,τι μπορεί ο καθείς και όπως βολεύεται.....

Διαφημίσεις

Για τη φάση με το μπαμπά, προετοιμάσου για τεράστιο μπαμπαδοκόλλημα οσονούπω......

Θέλω τόσο καιρό να σε ευχαριστήσω για το απίστευτο σχόλιο περί εναλλακτικής μάνας στο τόπικ με τα εμβόλιο και δεν προκάνω. Έσκασα στα γέλια πάνω που είχα βάλει τα κλάματα σχεδόν.

Στην ηλικία αυτή...που ευτυχώς έχει περάσει για εμάς...αν και σε λίγο προβλέπεται επανάληψη με το δεύτερο...είχε ανακαλύψει το νοχι...ούτε ναι ούτε όχι...έλεγε νόχι και καθάριζε...και αν έκανες αυτό που νόμιζες ότι ήθελε...έκλαιγε ...νόχι είπα!!!!Χαριτωμενιές...που μετά τις θυμάσαι και γελάς...

Πάντως...προσωπικα νιωθω πολυ τυχερη που παρόλα αυτα...κοιμαται 2 φορες το 24ωρο χωρις διαμαρτυρια (παμε κεκουρατούμε νανακια)

Μια 2 φορεςτο μηνα που δεν κοιμαται καλα...τα παιζω τελειως!!!

Αξιες οι μανες που εχουν παιδακια δυσκολα στον υπνο..απορω πώς τα καταφέρνουν!!!!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Terrible twos...

Είναι μια δύσκολη φάση αυτοπροσδιορισμού,

υπομονή!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Πάντως...προσωπικα νιωθω πολυ τυχερη που παρόλα αυτα...κοιμαται 2 φορες το 24ωρο χωρις διαμαρτυρια (παμε κεκουρατούμε νανακια)

Μια 2 φορεςτο μηνα που δεν κοιμαται καλα...τα παιζω τελειως!!!

Αξιες οι μανες που εχουν παιδακια δυσκολα στον υπνο..απορω πώς τα καταφέρνουν!!!!!!!

Αμ, δεν τα καταφέρνουν! Σαν το ζόμπι είμαι....

η δικια μου διχρονη λεει "οχι ποτε" μαζι...καθαρο και ξαστερο!!

οταν θα αρχισει να λεει "οχιναι" που λενε κατι αλλα μικρουλια που ξερω...τοτε σας καλω για παρτυ στο Δαφνι!!εκει στις κουνιες...λιγο παραπερα:rolleyes:

Πωπω....δηλ εγω να πηγαινω μπας και προλαβω καμια θεση στο δαφνι;σημερα που περπατουσαμε στο δρομο μου λεει ο μικρος ..μαμα θελω κακα(Εχουμε βγαλει την πανα)ε και εγω του λεω παμε σε ενα μαγαζι γνωστων μας που μολις ειχε ανοιξει και οκ θα τα κανεις εκει..μου λεει ..δεν θελω...ξαναρωταω θες η οχι;οχιναι μου λεει...λεω δεν καταλαβα....και συνεχιζει βλε μαμα οχιναι...και το σκασμενο γελαει στο δρομο με κολλημενα τα ποδια ξες πως οταν θελουμε να κανουμε τα τσισακια μς και παμε περα δωθε αλλα τα κραταμε;;ε καπως ετσι....ελα και εξηγησε μου τωρα τι θελει αυτος;;;;;;;μεχρι να φτασω σπιτι γελουσε και ελεγε οχιναι ...:confused::confused::confused::confused::confused:ετσι ημουν....αρα εγω παω και οι υπολοιπες ακολουθηστε ,εκει στις κουνιες θα ειμαι..ξες.;)

Τα δίχρονα είναι σαν τους άντρες, θέλουν να νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο. Εδώ μπαίνει το παραμύθιασμα στην μέση. Πάμε για ύπνο - δεν θέλω. Το ξέρω ότι δεν θέλεις αύριο όμως έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα . Αυτό- εκείνο - το άλλο. Η μαμά είναι κουρασμένη και θα χρειαστώ και εσένα να με βοηθήσεις αύριο. Αν τελειώσουμε νωρίς τις δουλειές μας θα πάμε και στις κούνιες. Σου αρέσουν οι κούνιες? Μπλα μπλα μπλα μέχρι να πάει στο κρεββάτι του και να κοιμηθεί έχοντας μια ωραία εικόνα στο μυαλό του, τις κούνιες - την επίσκεψη στην γιαγιά ή σε ένα φίλο.

Όσο αφορά τα κακά που είπε η Μαρια2010 είναι μικρά ακόμα και μπερδεύουν τα αέρια με τα κακά τους .. ναι μεν αισθανόταν πίεση- άρα σκέφτηκε ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα- μέχρι να το πει η πίεση έφυγε - προφανώς αερίστηκε. Ίσως από την άλλη απλά να ήθελε να επισκεφτεί μια τουαλέτα για σιγουριά.

Μεγαλώνουν γρήγορα και όλα αυτά θα σας λείπουν σύντομα.

Τα δίχρονα είναι σαν τους άντρες, θέλουν να νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο. Εδώ μπαίνει το παραμύθιασμα στην μέση. Πάμε για ύπνο - δεν θέλω. Το ξέρω ότι δεν θέλεις αύριο όμως έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα . Αυτό- εκείνο - το άλλο. Η μαμά είναι κουρασμένη και θα χρειαστώ και εσένα να με βοηθήσεις αύριο. Αν τελειώσουμε νωρίς τις δουλειές μας θα πάμε και στις κούνιες. Σου αρέσουν οι κούνιες? Μπλα μπλα μπλα μέχρι να πάει στο κρεββάτι του και να κοιμηθεί έχοντας μια ωραία εικόνα στο μυαλό του, τις κούνιες - την επίσκεψη στην γιαγιά ή σε ένα φίλο.

Όσο αφορά τα κακά που είπε η Μαρια2010 είναι μικρά ακόμα και μπερδεύουν τα αέρια με τα κακά τους .. ναι μεν αισθανόταν πίεση- άρα σκέφτηκε ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα- μέχρι να το πει η πίεση έφυγε - προφανώς αερίστηκε. Ίσως από την άλλη απλά να ήθελε να επισκεφτεί μια τουαλέτα για σιγουριά.

Μεγαλώνουν γρήγορα και όλα αυτά θα σας λείπουν σύντομα.

Αχ γλυκια μου ποσο αθωα εισαι;δεν τον ξες καλα.....ξερει να ξεχωριζει τα παντα..καθε φορα που αεριζεται μου λεει...στο αυτι..μαμα τι εκανε ο πωπως μου;;που πουκ;;;;και οταν θελει κακα τρχει σαν αφινιασμενο και τα κανει γιατι τα σιχαινεται.....αρα με δουλευε κανονικα και με τον νομο....αλλα εχεις δικιο για το μπλα μπλα ...ετσι ειναι...πολυ μπλα μπλα μεχρι να βγαλουμε τριχουλες στη γλωσσα....ολοι με μια ελπιδα ζουμε...φαση ειναι και θα περασει.:D

Γεια σας.σας μιλάει μια κουρασμένη εξαντλημενη κτλ κτλ μαμα ενός 2χρονου αγοριού που περνάει τη φάση του οχι απο τότε που ήταν 5μηνων(πιο αλήθεια δεν γίνεται)και ακόμα συνεχίζουμε.ειμαι εξαντλημενη στα πρόθυρα πανικού.δεν ξέρω τι να κανω.προικισμενος δεν ειναι παιδι θαύμα δεν ειναι,ούτε χαρισματικός.θα έλεγα οι ειναι ένα αρκετά έξυπνο παιδι με πολυ έντονη προσωπικότητα γεμάτος ενέργεια.

Πιο ειναι το πρόβλημα?η τεραστιαααααααααααα περιέργεια για τα πάντα.θεωρει τα πάντα πειρασμό.δεν μπορω ούτε να μαγειρεψω έρχεται απο πίσω μου παίρνει καρέκλα ανεβαίνει ανοίγει τη βρύση παίρνει λαχανικά πατάτες κτλ μαχαίρι και αρχίζει να κόβει ...πάω να σκουπίσω τα ίδια κ αυτός.παω τουαλέτα απο πίσω ανεβαίνει στο νυπτηρα παίρνει οδοντοπαστες οδοντοβουρτσες και πάλι ανοίγει τη βρύση έπειτα ο χαμός νερά παντού.κατεβαινουμε στην αυλή?ουρλιαζει να του δώσω το κλειδί να βάλει μπρος το αμαξι(φταίει ο πατέρας )ανεβαίνει στο μηχανακι παίρνει το αλυσοπριονο και προσπαθεί α βάλει μπρος (βγάλαμε τη βενζίνη,έβαλε μπρος μια μέρα)ανεβαίνει τη σκάλα,σε δέντρα γενικά ειναι για τα χωράφια...αυτά ειναι λίγα απο αυτά που κάνει.απο το πρωί μέχρι το βράδυ παλεύω μαζι του.δεν ακούει τίποτα και κανέναν.δεν φοβάται ούτε καν τις ψαλίδες τα ζουζουνια(εγω τα τρεμω).τον αποτρέπει απο το ένα παει στο χειρότερο.με κοροϊδεύει.με πιάνει υστερία και γελάει άλλοτε καλεί.νοιωθω πως δεν αντέχω άλλο.δεν ξερω πως να το χειριστω.ΒΟΗΘΕΙΑ ,,,,!,,,

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.φιλια