Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διακοπές στον 8ο μήνα κάπου κοντά με καθαρή θάλασσα

Prinzessin

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας!

Μέσα με τέλη Ιουλίου λέμε να ξεκλέψουμε ένα 10ήμερο και να κάνουμε λίγα μπανάκια. Ο γυναικολόγος μου είναι σύμφωνος με την προυπόθεση να μην μπώ σε καράβια, μιας και θα μπαίνω στον μήνα μου, ΠΗΤ 23 Αυγούστου. Έχετε να προτείνετε κάτι κοντά με καθαρή θάλασσα..? Μου προτείνανε ωραίο ξενοδοχείο στο Σούνιο, αλλα μου φαίνεται ακριβό....Το Club Αγία Άννα στην Ευβοια ενδεικνυται για την περίπτωση η ειναι μακρια? Ξυλόκαστρο? Σπάω το κεφάλι μου να ναι κάτι σε 2ωρο απόσταση, ώστε σε περίπτωσηανάγκης να γυρίσω άμεσα, αλλά και το νερό της θάλασσας να ναι καλό...

Σας φιλώ και ευχαριστώ!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας!

Μέσα με τέλη Ιουλίου λέμε να ξεκλέψουμε ένα 10ήμερο και να κάνουμε λίγα μπανάκια. Ο γυναικολόγος μου είναι σύμφωνος με την προυπόθεση να μην μπώ σε καράβια, μιας και θα μπαίνω στον μήνα μου, ΠΗΤ 23 Αυγούστου. Έχετε να προτείνετε κάτι κοντά με καθαρή θάλασσα..? Μου προτείνανε ωραίο ξενοδοχείο στο Σούνιο, αλλα μου φαίνεται ακριβό....Το Club Αγία Άννα στην Ευβοια ενδεικνυται για την περίπτωση η ειναι μακρια? Ξυλόκαστρο? Σπάω το κεφάλι μου να ναι κάτι σε 2ωρο απόσταση, ώστε σε περίπτωσηανάγκης να γυρίσω άμεσα, αλλά και το νερό της θάλασσας να ναι καλό...

Σας φιλώ και ευχαριστώ!!!!!

Για δες τιμες και στο kinneta beach. Κιννετα.

Όλα είναι μια ιδέα...

Ναυπλιο, αλλα σε ποια παραλία κοντά? Το μόνο που ξέρω είναι το Τολό, το οποίο σαν παραλία δε μας άρεσε ιδιαιτέρως....Ξυλόκαστρο θα το ψάξω, μου αρέσει και μένα σαν ιδέα, αρκεί να σταθούμε τυχεροί και να μη σηκώσει κύματα...Κινέτα είναι κοντά, από παραλία είναι καθαρά, γιατί δεν έχω ιδέα...

Μου πανε και για Κυλλήνη, είναι μακριά?

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κορίτσια μου πανε για το Λευκαντί στην Εύβοια! Έχει καλή παραλία? Το προτείνετε σαν κοντινό προορισμό λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης?

Σας φιλώ και ευχαριστώ πολύ πολύ!

Λευκαντι δεν με ενθουσιασε οταν πηγα αλλα ηταν πριν απο πολλα χρονια.

Την Κυλληνη που ρωτας παραπανω την προτεινω 1000%

Οταν ημουν εγκυος μου προτειναν να παω ή Αγια Αννα Ευβοια ή στην Κυλλήνη. Μου ειπε ο γυναικολογος τουλαχιστον στην Κυλληνη εχεις την Πατρα κοντα αν συμβει κατι και εισαι κοντα κ στην Αθηνα χωρις τις στροφες της Αγ Αννας.

Οποτε Κυλληνη πηγα και μας αρεσε τοσο πολυ, που πηγαμε και τα επομενα 2 χρονια διακοπες εκει. Κι οντως στην παραλια ολο εγκυους και οικογενειες με μωρα βρισκεις. Ειναι 3 ωρες με το αυτοκινητο μεσω Πατρας. Αλλοι το κανουν και πιο λιγο αλλα εμεις επειδη εχει ολο λακκουβες ο δρομος (το μονο αρνητικο στην ολη υποθεση) πηγαιναμε αργα και στην ακρη, καναμε και 2 στασεις. Την πρωτη φορα ημουν 8 μηνων εγκυος πηγαινα στον 9ο.

Παντως φιλη μου που πηγε κ Αγια Αννα, ειπε οτι ειναι επισης τελεια.

ΥΓ Κοιτα να πας καπου που να σου αρεσει, να ξεσκασεις, πρεπει να γεμισεις μπαταριες!!! Καλα να περασεις

Το club στην Αγία Αννα εχει πολυκοσμία..Δεν σε ξέρω βέβαια, αλλά όταν το επισκέφτηκα πέρυσι για να κόψω κίνηση, με έπιασε η ψυχή μου..Πολύ φύση, ΄πολύς κόσμός, πιτσιρικαρία, ούρες κι αναμονή παντού, φασαρία, χνωτίλα..Δεν μου άρεσε, δεν ήταν φρέσκο..Και μέχρι την θάλασσα έχει περπάτημα, περνάς και δρόμο..Ασε τις στροφές μέχρι να φτάσεις..Θα γεννήσεις στο αμάξι, μην το κάνεις