Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατεψυγμένα σε συνδυασμό με φυσικό κύκλο

Recommended Posts

Διάβαζα ότι πολλές φορές συνδυάζουν μεταφορά κατεψυγμένων με γονιμοποίηση και μεταφορά του ωάριου που παράγει η γυναίκα σε εκείνο τον κύκλο.

Το έχει δοκιμάσει καμία κοπέλα?

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Leuta, αυτό μου προτάθηκε και μένα. Περιμένω να αδιαθετήσω, για να επιχειρήσω αυτό το συνδυασμό στον επόμενο κύκλο μου.

Καλή επιτυχία!!! Θα περιμένω να μου πεις εντυπώσεις!! Σου εύχομαι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Μακάρι, κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά... Θα σε κρατώ ενήμερη. Προς το παρόν έχω καρααγχωθεί, γιατί δεν αδιαθετώ. Έκανα εξωσωματική τον Απρίλιο και μάλλον τα παλιοφάρμακα μου έκαναν τον κύκλο άνω κάτω.

Μακάρι, κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά... Θα σε κρατώ ενήμερη. Προς το παρόν έχω καρααγχωθεί, γιατί δεν αδιαθετώ. Έκανα εξωσωματική τον Απρίλιο και μάλλον τα παλιοφάρμακα μου έκαναν τον κύκλο άνω κάτω.

Σιγουρα φταίνε τα φάρμακα...εγώ που είχα περίοδο κάθε 40 ημέρες :rolleyes: μετά την εξωσωματικη μου ήρθε 1 φορά μετα πάλι αίμα σε 15 ημέρες...μετά πάλι σε 15 και μετα πάλι σε 15 :cool:............

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι που είχα κάθε 28-30 διανύω σήμερα τη 37η κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Τα φάρμακα λες, ε; Τουλάχιστον, αν ποτέ αδιαθετήσω και ξεκινήσω τη διαδικασία που λέγαμε, τα περισσότερα θα τα γλιτώσω.

Τα δικά σου νέα τα διάβασα σε άλλο thread. Τι προγραμματίζεις τώρα;

Εγώ πάλι που είχα κάθε 28-30 διανύω σήμερα τη 37η κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Τα φάρμακα λες, ε; Τουλάχιστον, αν ποτέ αδιαθετήσω και ξεκινήσω τη διαδικασία που λέγαμε, τα περισσότερα θα τα γλιτώσω.

Τα δικά σου νέα τα διάβασα σε άλλο thread. Τι προγραμματίζεις τώρα;

Κάνω υπομονή να περάσουν 3 μήνες :rolleyes: μήπως και φτιάξει το ενδομήτριο με τα ciclacur να δοκιμάσω με τα κατεψυγμένα...

Anna-hope εγώ κάθε φορά που κάνω εξωσωματικη ο κύκλος μου μετά μεγαλώνει για 2-3 μήνες και στον ακριβώς επόμενο κύκλο μετά τα φάρμακα το ενδομητριο μου δενμεγαλωνει ικανοποιητικά. Ξέρω ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός απλά σου τ λέω για να το προσεξεις. Δεν σου έχει έρθει καθόλου περίοδος από τότε πού εκοψες τα φάρμακα?

Anna-hope εγώ κάθε φορά που κάνω εξωσωματικη ο κύκλος μου μετά μεγαλώνει για 2-3 μήνες και στον ακριβώς επόμενο κύκλο μετά τα φάρμακα το ενδομητριο μου δενμεγαλωνει ικανοποιητικά. Ξέρω ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός απλά σου τ λέω για να το προσεξεις. Δεν σου έχει έρθει καθόλου περίοδος από τότε πού εκοψες τα φάρμακα?

Sanna μου, μου ήρθε κανονικά περίοδος την αποφράδα μέρα της αρνητικής χοριακής κι έκτοτε έχουν περάσει 37 μέρες. Σ' ευχαριστώ για την προειδοποίηση. Θα 'χω το νου μου...