Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαρροή αμνιακού Υγρου;;;;

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι στην 7η εβδομαδα και σήμερα με έχει ανησυχήσει πολύ κάτι που έγινε το πρωί. Να σας πω ότι όλα ξεκίνησαν στις δηλώσεις της Λαγκάρντ που με έκαναν έξαλλη πρωί πρωί και στα ζενίθ των ορμονών μου άρχισα να τα βάζω με όλο το σύστημα, τους πολιτικούς κτλ...anyway πάνω στον παροξυσμό μου ένιωσα να φουντώνω πάρα πολύ και όταν ηρέμησα και πήγα τουαλέτα είδα το εσωρουχό μου να είναι σχεδόν ολοσχερώς βρεγμένο με διάφανο υγρό σαν νερό. Φοβήθηκα μήπως από την ένταση έσπασα τον αμνιακό μου σάκο και έφυγε το αμνιακό υγρό :( . Εντομεταξύ τέτοια υγρά (ίσως λιγότερα) νομίζω ότι έχω ξαναδεί πριν κανα-δυο εβδομάδες, 1-2 φορές αλλά δεν είχα δώσει σημασία τότε. Τον γιατρό μου τον πήρα και μου είπε πως αυτό μπορεί να συμβεί συνήθως σε πιο μεγάλες εγκυμοσύνες, αλλα δεν μου είπε και ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δεν μπορεί να γίνει....Μου είπε να πάω την Πέμπτη που είχαμε ούτως η άλλως ραντεβού και θα με δει. Με ανησυχεί πολύ όμως γιατί στο ιντερνετ είδα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και στις πρώτες εβδομάδες και ότι είναι πολύ επικίνδυνο :( Εσείς είχατε ποτέ τέτοια υγρά στις πρώτες εβδομάδες?????

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι στην 7η εβδομαδα και σήμερα με έχει ανησυχήσει πολύ κάτι που έγινε το πρωί. Να σας πω ότι όλα ξεκίνησαν στις δηλώσεις της Λαγκάρντ που με έκαναν έξαλλη πρωί πρωί και στα ζενίθ των ορμονών μου άρχισα να τα βάζω με όλο το σύστημα, τους πολιτικούς κτλ...anyway πάνω στον παροξυσμό μου ένιωσα να φουντώνω πάρα πολύ και όταν ηρέμησα και πήγα τουαλέτα είδα το εσωρουχό μου να είναι σχεδόν ολοσχερώς βρεγμένο με διάφανο υγρό σαν νερό. Φοβήθηκα μήπως από την ένταση έσπασα τον αμνιακό μου σάκο και έφυγε το αμνιακό υγρό :( . Εντομεταξύ τέτοια υγρά (ίσως λιγότερα) νομίζω ότι έχω ξαναδεί πριν κανα-δυο εβδομάδες, 1-2 φορές αλλά δεν είχα δώσει σημασία τότε. Τον γιατρό μου τον πήρα και μου είπε πως αυτό μπορεί να συμβεί συνήθως σε πιο μεγάλες εγκυμοσύνες, αλλα δεν μου είπε και ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δεν μπορεί να γίνει....Μου είπε να πάω την Πέμπτη που είχαμε ούτως η άλλως ραντεβού και θα με δει. Με ανησυχεί πολύ όμως γιατί στο ιντερνετ είδα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και στις πρώτες εβδομάδες και ότι είναι πολύ επικίνδυνο :( Εσείς είχατε ποτέ τέτοια υγρά στις πρώτες εβδομάδες?????

Αγαπητή kokko έχω ένα γιο 61/2 μηνών και εγώ είχα πολλά υγρά κατά τις πρώτες εβδομάδες και μάλιστα και πιο μετά. Γιατί αγχώνεσαι τόσο...Είναι λογικό να έχεις περισσότερα υγρά κατά την εγκυμοσύνη γιατί υπάρχουν έξτρα ορμόνες. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό....Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Αγαπητή kokko έχω ένα γιο 61/2 μηνών και εγώ είχα πολλά υγρά κατά τις πρώτες εβδομάδες και μάλιστα και πιο μετά. Γιατί αγχώνεσαι τόσο...Είναι λογικό να έχεις περισσότερα υγρά κατά την εγκυμοσύνη γιατί υπάρχουν έξτρα ορμόνες. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό....Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Γλυκειά μου ariel να σου ζήσει ο γιόκας σου και σ ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!!Ανησυχώ γιατί απότι διάβασα τα φυσιολογικά υγρά πρέπει να είναι υπόλευκα :mad: ενώ τα δικά μου σημερινά ήταν διάφανα και πολλά!!!Εσύ θυμάσαι αν κάποια από τα υγρά που είχες ήταν και διάφανα σαν νερό;

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν ειχα στην αρχη πολλα παντως γενικα σε ολη την εγκυμοσυνη εχω αυτο που περιγραφεις τελειως διαφανα σαν να ιδρωσα ενα πραγμα.Βασικα μη σε ανησυχει.Εχω τελειως διαφορετικα με την εγκυμοσυνη.Οποτε φυσιολογικο μου φαινεται που εχεις διαφανα.Δεν ειναι τιποτα και θα δεις δεν θα ναι καθε μερα.Καλη εγκυμοσυνη :)

lo5lp3.pngtumhp3.png

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν ειχα στην αρχη πολλα παντως γενικα σε ολη την εγκυμοσυνη εχω αυτο που περιγραφεις τελειως διαφανα σαν να ιδρωσα ενα πραγμα.Βασικα μη σε ανησυχει.Εχω τελειως διαφορετικα με την εγκυμοσυνη.Οποτε φυσιολογικο μου φαινεται που εχεις διαφανα.Δεν ειναι τιποτα και θα δεις δεν θα ναι καθε μερα.Καλη εγκυμοσυνη :)

Έλενα Β. απότι βλέπω κοντοζυγώνει η μεγάλη μέρα!Με κανέναν πόνο να έρθει το μωράκι σου :). Αυτό που λες σαν να ίδρωσα ένα πράγμα αυτό ακριβώς!Νιώθω ήδη πιο ήρεμη!!!Σευχαριστώ όσο δεν φαντάζεσαι!!!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Έλενα Β. απότι βλέπω κοντοζυγώνει η μεγάλη μέρα!Με κανέναν πόνο να έρθει το μωράκι σου :). Αυτό που λες σαν να ίδρωσα ένα πράγμα αυτό ακριβώς!Νιώθω ήδη πιο ήρεμη!!!Σευχαριστώ όσο δεν φαντάζεσαι!!!

Σ'ευχαριστω :) Μακαρι να μην πονεσω πολυ γιατι καθολου δεν γινεται :P

Μην ανησυχεις καθολου παντως να ξερεις εγω πριν ειχα παρα πολλα με την εγκυμοσυνη μονο τετοια διαφανα εχω.Και κατι αλλο.Να ανησυχησεις οταν "βραχει" πχ και το παντελονι σου ή εκει που καθεσαι πχ σεντονι τοτε να παρεις το γιατρο τηλ αυτο μου ειπε εμενα.Θυμαμαι μια μερα κοντεψα να τρελαθω ολο το πρωι ειχα τετοια στεγνωνε ξανα για ωρες αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα.Τωρα γιατι εχουμε τετοια διαφανα θα σε γελασω.Ακομα το εχω απορια

lo5lp3.pngtumhp3.png

Καλησπέρα, για την ιστορία να πω οτι μόλις ξαναδιαπίστωσα ενα σωρό νερό στο εσώρουχό μου!Και ό,τι είχα ηρεμήσει :cry: Μα τι στο καλό είναι πια αυτό τα υγρά;;;;;Που τα βρίσκω πια;;;Πάντως αν είναι από τον σάκο πάει, θα έχει αδειάσει όλος και το μωράκι μου τώρα θα είναι χωρίς υγρό :cry: Θα τρελλαθώ δεν ξέρω τι να κάνω :cry:

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Και εγω ειχα τετοια υγρα καθ'ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης και μου ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικα. Στο τελευταιο τριμηνο ηταν πιο πολλα αλλα δεν ανησυχησα γιατι θεωρησα οτι ηταν οκ. Τελικα ειχα διαρροη και προς την 38η εβδομαδα δεν ειχα σχεδον καθολου αμνιακα και γεννησα με καισαρικη μολις διαπιστωθηκε.

Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει προβλημα αλλα καλου κακου μη το αφηνεις στην τυχη και εχε το νου σου.

Έφυγα κατευθείαν για το Ρεα και μόλις γύρισα. Ήθελα να κάνω υπέρηχο να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά!Τελικά μου έκαναν ένα τεστ με μια ταινία που ανάλογα με το χρώμα δείχνει αν είναι αμνιακά τα υγρά ή όχι.Το τεστ βγήκε αρνητικό για αμνιακό υγρό αλλά η γιατρός που μου το έκανε μου είπε ότι δεν δείχνει 100% (δλδ αν δείξει ότι είναι τότε είναι αλλά αν δεν δείξει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι...). Μίλησε με τον γιατρό μου η γιατρός αυτή (στενοχωρήθηκα γιατί δεν ήθελα να τον ενοχλήσω τέτοια ώρα, δεν τον είχα πάρει να του πω ότι θα πάω κιόλας στο ΡΕΑ και με πρόλαβε η άλλη γιατρός :oops:) και του είπε ότι έχω υγρά αλλά της φαίνονται θετικά για κολπίτιδα και ο γιατρός μου της είπε να μου κάνουν μια καλλιέργεια. Επίσης της είπε να μου πει να πάω αύριο για υπέρηχο :shock:. Μα γιατί δεν μου τον έκαναν σήμερα :confused:

Τι να πω δεν ξέρω αύριο θα έχω τα αποτελέσματα και από την καλλιέργεια και από τον υπέρηχο απλά μέχρι αύριο ποιος αντέχει :cry:?

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω ειχα τετοια υγρα καθ'ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης και μου ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικα. Στο τελευταιο τριμηνο ηταν πιο πολλα αλλα δεν ανησυχησα γιατι θεωρησα οτι ηταν οκ. Τελικα ειχα διαρροη και προς την 38η εβδομαδα δεν ειχα σχεδον καθολου αμνιακα και γεννησα με καισαρικη μολις διαπιστωθηκε.

Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει προβλημα αλλα καλου κακου μη το αφηνεις στην τυχη και εχε το νου σου.

Citron έχανες σε όλη την εγκυμοσύνη υγρα??? Στον υπέρηχο δεν φαινόταν τίποτα???Αλήθεια τι γίνεται στο μωρό όταν συμβαινει κάτι τέτοιο;

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Καλημέρα και από μένα, εγώ λέω μήπως ε'ιναι υδρώτας? γιατί κι εγώ έχω που και που αλλά καταλαβαίνω ότι είναι υδρώτας. Το πάθαινα και πριν την εγκυμοσύνη καμιά φορά. Για θυμήσου κοκκο μου μήπως το πάθαινες και από πριν. Εγώ πάντως λέω πως όλα θα είναι καλά και να δεις που όλο σου το άγχος θα φύγει σήμερα. Περιμένουμε νέα σου.......

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

εχω κι εγω πολλα υγρα διαφανή και άοσμα, ακριβώς όπως τα περιγράφετε, σαν να εχω ιδρώσει.

Βέβαια ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσύνη απο τον 5ο και μετά, και μετά απο έλεγχο με τις γνωστές ταινίες αλλά και υπέρηχο αποκλείσαμε το ενδεχόμενο διαρροής αμνιακών υγρών οποτε και ησύχασα.

Τωρα λοιπόν, επειδή ημουν υποψιασμένη, δεν ειπα τπτ στο γιατρό μου απο την αρχή, κάποια στιγμή τωρα στον 7ο του το ανέφερα και εκεινος ψυχραομότατος και χωρίς καν να με στείλει για εξέταση με τις "ταινιες" μου ειπε κολπιτιδα λόγω εγκυμοσύνης και μου συνέστησε τα κολπικα υπόθετα Lactal που ειναι κατι σαν "γιαουρτι" , επαναφερει το ph στην περιοχή, δεν μου έκανε καν καλλι'εργεια, αλλά όπως προείπα δεν ανησυχησε και καθολου, ηταν αταραχος, οποτε ηρεμησα κι εγω.

Οχι οτι δεν το σκεφτομαι που και που αλλά προσπαθω να το αφησω στο πισω μερος του μυαλού.

Μην αγχώνεστε πάντως, για να ειναι ψυχραιμοι οι γιατροί ξέρουν.

παντως ειναι και παρήγορο οτι δεν τα έχω μονο εγώ, με καθησυχαζει και αυτό.

Μια το ένα μια το άλλο μες το άγχος ειμαι, απο χθες μου εχει κολλήσει οτι δεν ακουω αρκετα τη μπουμπου......................

Αυτα απο εμένα,

καλημέρα και πάλι :)

db0ip3.png

Citron έχανες σε όλη την εγκυμοσύνη υγρα??? Στον υπέρηχο δεν φαινόταν τίποτα???Αλήθεια τι γίνεται στο μωρό όταν συμβαινει κάτι τέτοιο;

Εκανα συχνα υπερηχους και ηταν εντος φυσιολογικών οριων τα πρωτα 2 τριμηνα. Δεν ανεφερα - βλακωδως - ποτε τιποτα για τα υγρα γιατι τα θεωρησα φυσιολογικα και ετσι δεν εκανα το τεστ με την ταινια. Τον τελευταιο μηνα ομως ενιωθα οτι υπηρχε προβλημα αλλα επεσα σε απαραδεκτη κατασταση με υπερηχους στο Ιασω. Τελικα μου το εντοπισαν με ενα παμπαλαιο μηχανημα στο Έλενα και επρεπε εγω να το υποδειξω σε αυτον που εκανε τον υπερηχο στο Ιασω ξανα για να μου πει "Ωχ, εχεις δικιο, δεν εχεις καθολου αμνιακα. Πρεπει να πας αμεσα για γεννα"!!!!!:-(

Τι να πω. Μαλλον επεσα στην περιπτωση. Για αυτο επιμενω σε καλη επαφη με τον γιατρο και αναφορα οποτε νιωθετε οτι κατι μπορει να μην παει καλα, οσο υπερβολικο και εαν ακουγεται.

Το μωρο βγηκε μια χαρα, λιγο ζουπιγμένος και τσαλακωμενος γιατι δεν πρεπει να ηταν πολυ ανετα εκει μεσα αλλα μια χαρα. Η καισαρικη εγινε γιατι αφενός δεν ειχα υγρα, αφετέρου δεν ειχα καμια ενδειξη για ΦΤ, η θεση του μωρου ηταν λαθος και ειχε περα απο τον ομφαλιο στον λαιμο και τρεις κομπους ΠΑΝΩ στον ιδιο τον λώρο. Οποτε δεν ξερω εαν τα χαμηλα υγρα απο μονα τους ειναι ενδειξη για καισαρικη για οποιον αναρωτιεται.

Οταν τα χανεις λιγα λιγα (ή και μαζεμενα αλλα σε μικρη ποσοτητα) ο οργανισμος συνηθως μπορει και τα αναπληρωνει.

Τα αμνιακα υγρα μυριζουν οπως το σπερμα. Παρατηρησες κατι τετοιο;

Παντως οποσδηποτε ξεκουραση- μη κινεισαι πολυ πολυ μεχρι να δεις απο τι ειναι- αν και πιθανοτερο σε αυτη την εβδομαδα που εισαι να ειναι κολπικα υγρα.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Έκανα χθές υπέρηχο τελικά και ήταν όλα οκ, το υγρό ήταν εκεί. :-D Τώρα περιμένω και από την πλευρά της καλλίέργειας να δούμε τι θα δείξει!έχω ηρεμήσει είδα και το μωρούλι μεγάλωσε έγινε 11,6 ολόκληρα χιλιοστά :D

yTiOp3.png

nzfhp3.png

• 1 year later...