Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κανει εμετο το βραδυνο γαλα

Recommended Posts

Καλημερα και καλο χειμωνα σε ολους και ολες ( :wink: μη με βρισετε που λεω απο τωρα καλο χειμωνα, αλλα εμενα τελειωσαν οι διακοπες μου...)

Η μικρη μου εχει 2 βραδυες τωρα που μολις πινει το τελευταιο γευμα της ημερας, το κανει εμετο.

Κοντευουμε 3 μηνες που πινει ξενο γαλα (της δινω το almiron2) και ποτε ως τωρα δεν ειχε εμφανισει προβλημα, μολονοτι θηλαζε και αποκλειστικα 7 μηνες και το χα φοβηθει στην αρχη, οτι μπορει να μην θελει το ξενο.

Προχτες ολη μερα εφαγε κανονικα τα γευματα της και το βραδυνο της αρχιζε να το τρωει με ορεξη. Καποια στιγμη βγαζει το μπιμπερο και κανει απανωτα 2 ρουκετες, μονο γαλα. Υπεθεσα οτι για καποιο λογο δεν ειχε χωνεψει τα προηγουμενα γευματα καλά ή ότι ηταν ματιασμενη(μη με παρεξηγειτε :oops: αλλα πιστευω στο ματι και ειχα σοβαρο προβλημα ως παιδακι μ αυτο το θεμα), γιατι μολις εκανε εμετο ηταν μεσα στη χαρα, σαν να ξαλαφρωσε. Κοιμηθηκε κανονικα και το πρωι ηπιε ωραιοτατα το γαλα της.

Χτες επιστρεψαμε απο τις διακοπες και γενικα ειχε μια νευρικοτητα, την οποια απεδωσα στην αναγκη της να προσαρμοστει ξανα στο διαμερισμα και στα δοντακια της τα οποια την ενοχλουν περιοδικα. Εφαγε κανονικα τα γευματα της και στο βραδυνο παλι το ιδιο.Ρουκετα. Μετα τον εμετο εδειχνε εξαντλημενη γιατι γκρινιαζε και πολυ ωρα πριν φαει, κομηθηκε ομως κανονικα αμεσως μολις την εκανα ενα μπανακι.

Τι να υποθεσω οτι συμβαινει? Σημερα βεβαια εχω ευτυχως προγραμματισμενο ραντεβου με την παιδιατρο, αλλα ηθελα να δω μηπως εχει συμβει σε καμια σας...

Ευχαριστω

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

Καλημερα το προηγουμενο γευμα απο το γαλα τι ειναι; μηπως της πεφτει βαρυ και δεν μπορει να το χωνεψει γιατι αφου πινει το γαλα το πρωι χωρις προβλημα δεν ειναι το προβλημα στο γαλα.μαλλον θα πρεπει να της δινεις να τρωει κατι πιο ελαφρυ.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Το απογευματινο της ειναι γιαουρτι. Αυτη τη ρουτινα ακολουθει εδω και παρα πολυ καιρο και δεν εχει παρουσιασει ποτε ξανα προβλημα. Αλλωστε τα γευματα της απεχουν τουλαχιστον 4 ωρες το ενα πο το αλλο. Χτες μαλιστα επειδη γυρισαμε απο διακοπες και ημουν ανοργανωτη, δεν ειχα γιαουρτακι και της εδωσα παλι γαλα για απογευματινο. Αρα εφαγε δυο διαφορετικα γευματα πριν το γευμα-ρουκετα. Το σκεφτηκα και γω οτι μπορει να μην ειχε χωνεψει, αλλα δεν εκανα κατι διαφορετικο με τα γευματα της. Επισης τα κακακια της ειναι κανονικα, επομενως απεκλεισα και το ενδεχομενο να κρυωσε... :?

το πιο πιθανο ειναι λογο αλλαγης περιβαλοντος, ισως απο την ταλαιπωρια ολης της ημερας το βραδυ να της βγαινει η κουραση αλλωστε μην ξεχνας οτι ειναι μια μικρη πριγκιπησα. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να πινει το γαλα ολες τις ωρες και να μην το βγαζει εκτος απο το βραδυ. μαλλον θα σας αλλαξει το γαλα και θα σας δωσει καποιο πιο ελαφρυ.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

τι να σου πω αθηνα μου... σημερα το πρωι, το ξανακαταβροχθησε. δεν δειχνει να μην το θελει ή να πινει λιγοτερο... αντιθετως...

Απλα εχω προβληματιστει, γιατι ουτε ως βρεφος των πρωτων μηνων δεν εκανε εμετο. Μονο κατι γουλιτσες εβγαζε. Το θεαμα με σοκαρε λιγο...

Διαφημίσεις

Μηπως το πινει λαιμαργα και το κανει εμετο?Το κανει αυτο η δικη μου καποια βραδια.

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλημερα!

Πηγαμε χτες στην παιδιατρο και μας ειπε οτι επειδη ειδε λιγο ερεθισμενο το λαιμουδακι της, πιθανον θελει να βγαλει φλεματα και την αηδιαζει το γαλα, με αποτελεσμα να το κανει εμετο. Μου συνεστησε για 2 μερες να της το δινω πιο αραιο, οπερ και εκανα χτες και ολα καλα ευτυχως.

Σας ευχαριστω ολες :D:wink:

Περαστικα σας! ελπιζω να πανε ολα καλα.παντως ο πονολαιμος ειναι οντως σπαστικος ειμαι στην ιδια κατασταση και την καταλαβαινω (μεγαλη ειμαι και δεν αντεχω φαντασου η μικρουλα)

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png