Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταξιδι παιδιού χωρισμένων γονιών

Recommended Posts

Καλημέρα,

Θέλω να ταξιδέψω με τα παιδιά στον Καναδά. Είμαι χωρισμένη. Πρέπει με κάποιο τρόπο να συνενέσει και ο πατέρας?

Διαφημίσεις

Nαι, νομίζω πως με υπεύθυνη δήλωση πρέπει να φαίνεται ότι συμφωνεί ο πατέρας στο ταξίδι του παιδιού στο εξωτερικό.

it's never too late to start all over again

Ναι θα πρεπει να κανετε ενα χαρτι στην αστυνομια πως συμφωνει να φυγουν τα παιδια στο εξωτερικο.....μαζι σου!

Επισης να ξερεις πως αν δεν εχουν τα παιδια διαβατηρια θα πρεπει και εκει να υπογραψει και ο ιδιος για να βγαλουν!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Για να φύγει το ανήλικο εκτός χώρας, με αλλοδαπό διαβατήριο, χρειάζεται τη πλήρη συγκατάθεση του άλλου γονέα για την απόκτηση του διαβατηρίου.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Για να φύγει το ανήλικο εκτός χώρας, με αλλοδαπό διαβατήριο, χρειάζεται τη πλήρη συγκατάθεση του άλλου γονέα για την απόκτηση του διαβατηρίου.

Εμεις παντως που προσφατα βγαλαμε διαβατηριο στην αδερφη μου για να ταξιδεψει εξωτερικο με την μαμα μου....χρειαστηκαν υπογραφες και συγκαταθεση και απο τους 2 γονεις....και ας ειχε η μαμα μου την αποκλειστικη επιμελεια....μιλαω για ελληνικο διαβατηριο!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Εμεις παντως που προσφατα βγαλαμε διαβατηριο στην αδερφη μου για να ταξιδεψει εξωτερικο με την μαμα μου....χρειαστηκαν υπογραφες και συγκαταθεση και απο τους 2 γονεις....και ας ειχε η μαμα μου την αποκλειστικη επιμελεια....μιλαω για ελληνικο διαβατηριο!

Καλά σίγουρα, απλά εγώ μίλησα για την έκδοση ξένου διαβατηρίου...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλημέρα,

Θέλω να ταξιδέψω με τα παιδιά στον Καναδά. Είμαι χωρισμένη. Πρέπει με κάποιο τρόπο να συνενέσει και ο πατέρας?

Εφόσον έχεις την επιμέλεια των παιδιών και αυτά έχουν διαβατήριο, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να φύγεις. Αν δεν έχουν διαβατήριο και δε συναινεί ο πατέρας στην έκδοση διαβατηρίου, τότε θα πρέπει να ζητήσεις δικαστικά την έκδοση.