Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευχαριστώ το Θεό που μου χάρισε ένα τέτοιο πλάσμα...

Recommended Posts

Είμαι τόσο συγκινημένη πραγματικά, και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας...

Η μητέρα μου ήρθε να περάσει τις γιορτές μαζί μας, και τη Δευτέρα του Πάσχα ενώ εμείς λείπαμε από το σπίτι, έγινε το ατύχημα...

Ενώ της είχε φτιάξει το φαγητό της και το είχε αφήσει να κρυώσει στο πιατο, η μικρή το αρπαξε πάνω απο τον πάγκο και χυθηκε επάνω της. Η μητέρα μου, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς πρεπει να κάνει, πάνω στον πανικό της δεν έβγαλε αμέσως τα ρούχα του παιδιου με αποτέλεσμα: έγκαυμα 2ου βαθμου σε όλο το στέρνο μέχρι το στομάχι.

Να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω... σήμερα πέρασαν 10 μέρες από το περιστατικό. Μόλις βγάλαμε τα καύκαλα και αρχίσαμε να κοιμόμαστε πάλι φυσιολογικά.

Προσπαθώ να κατανοήσω τη δύναμη και την υπομονή του παιδιού μου κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης και ενώ το έζησα, ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στο σπίτι και την αντίκρισα σε αυτή την κατάσταση, που ζητούσε την αγκαλια μου και έκλεγε, πόσο ηρέμησε μόλις της εξήγησα τι συνέβη και πως θα το φροντιζε η μανούλα και θα περνούσε.

Πόσο υπομονετικά ξάπλωνε να καθαρίσω την πληγή και να βάλω τα φάρμακα, κλείνοντας τα ματάκια της από τον πόνο, ήξερα πόσο υπέφερε και έκανε υπομονή ενώ ένιωθα κάθε φορά να σπάει η καρδιά μου...

Που βούρκωνε κάθε φορά που έπινε την απάισια παχύρευστη αντιβίωση, αλλά μου έλεγε πως μετά θα πιει νεράκι και θα φύγει...

Κάθε φορά κοίταζε το κορμάκι της στον καθρέπτη και μου έλεγε πως δεν είναι τίποτα, και θα φύγει το μιμάκι σε λίγες ημερες.

Πως για 10 μέρες κόψαμε και φόραγε τα ρούχα της ανοιχτά για να μην ακουμπούν στην πληγή, και η ίδια πρόσεχε τόσο μα τόσο πολύ να μην αγγίζει με τα χεράκια της το σημείο για να περάσει γρήγορα...

Και σήμερα στο μπανάκι που είχε να κάνει τόσες μέρες, μου έλεγε ποσο της αρέσει και έκανε υπομονη μέχρι να καθαρίσω όλο το σημείο απο τα καύκαλα, και χαιρόταν που θα φυγει απιτελους το μιμι της...

Αχ Θεε μου, πόσο τυχερη νιώθω που έχω δίπλα μου αυτό το υπέροχο πλασματάκι, τόσο μικρό μα με τόσο μεγάλη καλοσύνη & δύναμη ψυχής που θα ζήλευε ο κάθε ενήλικας, και που με κάνει να νιώθω και εγώ πιο δυνατή να αντιμετωπίσω τα πάντα για αυτήν και την οικογενειά μας...

Σ' ευχαριστώ ψυχούλα μου, σ'ευχαριστώ...

Sk6Gp3.png

Διαφημίσεις

πολυ στεναχωρηθηκα με το μηνυμα.το μικρουλακι σας ποσο θα υπεφερε.μαναρι μου.και τοσο δυνατο παιδακι.δεν ειναι μονο να το εχει καποιο παιδακι και να ειναι τοσο δυνατο ειναι και πως το μαθαινουν και οι γονεις .ευχομαι να μην περασει ποτε αλλο πονο στην ζωουλα του το κοριτσακι σας.θα μεινει σημαδι ?ξερεις?ρωτησες τον γιατρο?

eQMGp2.png

Ψυχούλα μου:cry:...Σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να μην ξανά ταλαιπωρηθεί το αστεράκι σας!Καλή ανάρρωση και ελπίζω να μην μείνει κανένα σημάδι.Δώστης μία αγκαλια και ένα φιλή από μένα;)!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου, πραγματικά στενοχωριέμαι γιαυτό που συνέβει. δεν υπάρχει πιο βασανιστικό από το έγκαυμα..πόσο μάλλον σε ένα παιδάκι.το αστεράκι σου είναι πολύ δυνατό...δεν έχω λόγια..έχεις κάνει καλή δουλειά και συ!πως έιναι σήμερα το παιδί?θα φύγουν τα σημάδια έτσι?κουράγιο.η μητέρα σου φαντάζομαι θα έχει αρρωστήσει.περαστικά σου εύχομαι ολόψυχα!

Τελικα τα παιδακια εχουνε μια απιστευτη δυναμη και μια απιστευτη ικανοτητα να καταλαβαινουνε την αγωνεια μας και τη στεναχωρια μας .Περαστικα στο παιδακι σου και ευχομαι γρηγορη αναρωση .

QRyOp2.png

περαστικά σας και μπράβο στο κοριτσάκι σου που είναι τόσο δυνατό κι υπομονετικό!!!

εμένα ο γιος μου δίνει μάχη και χαλάει τον κόσμο κάθε φορά που θα προσπαθήσω να του βάλω ορρό στη μύτη (αλλά με κάνει περήφανη για άλλους λόγους).

Καλημερα!!

Συγκινηθηκα ακομα και εγω με το παιδακι σου!

Ευχομαι περαστικα της και απο εδω και στο εξης να ερχονται στην ζωουλα της ολα τοσο ευκολα που να μην χρειαστει να κανει ποτε ξανα αυτη την υπομονη!

Νομιζω ομως πως και εσυ εισαι τοσο καλη μαμα ωστε το παιδακι αισθανεται πως οσο εσυ εισαι κοντα της ολα ξεπερνιουνται!

Συγχαρητηρια λοιπον και σε εσενα και στο μικρο σου θαυμα!

Διαφημίσεις

εύχομαι καλή ανάρρωση και πιστεύω οτι επειδή είναι μικρούλα δεν θα της αφήσει σημάδι.

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Περαστικά σας, το έχω περάσει το ίδιο με το γιο μου και ομολογώ ότι ήταν αρκετά συνεργάσιμος. Σαν σε όνειρο (εφιάλτη δηλαδή) θυμάμαι τη στιγμή που τηλεφώνησα στην παιδίατρο (φίλη από παιδιά) και άρχισε να ουρλιάζει: έκαψες το παιδί, δεν το πιστεύω, έκαψες το παιδί

Πήγαν όλα καλά, ευτυχώς.

Να φροντίσεις μόνο να της βάζεις μία ειδική κρεμούλα, όταν με το καλό γίνει καλά, για να μην μείνει σημάδι. Και όχι ήλιος το καλοκαίρι αυτό, γιατί θα διαφοροποιηθεί το χρωματάκι. Εμένα ο δερματολόγος το Παίδων μου είχε προτείνει μία κρέμα με συστατικό από σαλιγγάρι.

Πραγματικά είσαι πολύ τυχερή που έχεις ένα τόσο καλό, γλυκό αλλά και δυνατό μωρό!!! Να το χαίρεσαι και ο Θεός να σου το προσέχει πάντα... και το δικό σου και όλα τα παιδάκια του κόσμου!!!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Παντως κοριτσια ειναι πολυ μεγαλο σοκ να βλεπεις το παιδι σου να ταλαιπωρειτε τοσο . Δυστηχως και εμεις προσφατα ειχαμε κατι παρομοιο , οταν η μικρη μας εφαγε το καθαριστικο τουαλετας (το 3εκολισε μεσα απο τη λεκανη) την τρεχαμε στο νοσοκομειο και δεν θα 3εχασω ποσο τρομα3ε και ουρλιαζε οταν της κανανε πλυση στομαχου και επειτα τι περασε για να της βαλουνε ορους και να της παρουνε αιμα αλλα και τι υπομονη εδει3ε μετα οταν νοσηλευτικαμε για 1 βραδυ οταν δεν της δινανε της καιμενουλας φαγητο μεχρι να βεβαιωθουνε οτι οι ε3ετασεις ητανε καθαρες .Και το μονο που ρωτουσε ειναι που ειναι ο Ντινος ο αδελφουλης την επομενη . Και να μην παραλειψω οτι ο πιτσιρικας το βραδυ που γυρησαμε σπιτι (εμεινε ο αντρας μαζι της και εγω γυρησα σπιτι με τον μικρο γιατι ειμαι και εγκυος ) οπου με πιανει και μου λεει " μαμα να 3ερεις οτι ο κωνσταντινος (ο εαυτος του ) φοβηθηκε και τρομα3ε πολυ για τη Μαρια μας αλλα μην ανυσηχεις " .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Συγκινήθηκα πολύ! Να είναι πάντα καλά το παιδάκι σου κι εσύ για να το φροντίζεις! Είμαι σίγουρη όμως ότι είσαι πολύ καλή μητέρα και δημιουργείς ασφάλεια στο κοριτσάκι σου, γι'αυτό φέρεται σαν αγγελούδι! Δεν είναι πάντα θέμα τύχης το καλό και υπομονετικό παιδί. Παίζουν μεγάλο ρόλο οι γονείς! Και μάλλον όταν το κοριτσάκι σου σε έχει κοντά του δεν φοβάται τίποτα, ακόμα κι αν πονάει το αντέχει και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή της δείχνεις πολλή αγάπη, καλή μου! Να είσαστε πάντα ευτυχισμένες!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σας λόγια...

Το μωρό μου είναι καλύτερα, βέβαια ακόμα θέλει λίγες ημέρες για να θρέψει εντελώς, αφού είναι ένα σημείο που μάλλον αργεί λίγο παραπάνω, αλλά όλα πάνε καλά.

Ο γιατρός είπε πως μάλλον δεν θα μείνει σημάδι, λόγω του οτι είναι σε μικρη ηλικία, αλλά θα φαίνεται για καιρό πιο ροζ σε σχέση με το υπολοιπο δερμα. Επίσης μου ειπε πως θα πρέπει να μην το δει το σημειο αυτο ήλιος για 2 χρόνια.

Ευχομαι ποτέ πάλι να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι μου έτσι, και κανένα άλλο παιδάκι στο κόσμο...

Sk6Gp3.png

Πολύ συγκινητικο το μήνυμά σου.

Εισαι όντως πολύ τυχερή που έχεις ένα τέτοιο πλασματάκι! Λίγα παιδια θα ήταν τόσο υπομονετικά ενω πονάνε!Εδώ εμεις δεν έχουμε υπομονη! Με το καλό να αναρρώσει πλήρως και να το καμαρώνεις καθε στιγμή!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

• 2 months later...

μανουλες!!! πως γινετε καθε φορα που φιλαω την μπεμπα μου να αισθανομαι το στομα μου γλυκο! απιστευτο,πανεμορφο τελειο και αληθινο!!!!

την αγαπω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟ πολυ που θα σκασω!

ειναι πρωτη φορα που νιωθω τα φιλια γλυκα!!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΟΣΣΣ! :D

9Yokp3.png