Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1η εξωσωματική μετά από 3 μήνες...


Recommended Posts

Να λοιπόν που ξαναμπαίνω......

Αδυνατώ να πιστέψω πως η κακή μου τύχη τα τελευταία δύο χρόνια δεν λέει να ξεκουμπιστεί από την ζωή μου. Κι ενώ λοιπόν το πήρα απόφαση να κανω εξωσωματική....κι ενώ πήρα την έγκριση από την επιτροπή....(τέλη Μαρτίου).....κι ενώ αγορασα τα φάρμακα και με περιμένουν στο ψυγείο..... ένας υπέρηχος μας φέρνει πίσω και είμαι αναγκασμένη να υποστώ υστεροσκόπηση που σίγουρα θα γίνει επεμβατική και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω την εξωσωματική μέχρι τέλη Ιουνίου όσο και να χτυπιέμαι....

Και σας ερωτώ, ρε κορίτσια! Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Απλά δεν παίρνω πίσω το 350αρι από το ικα ή θα έχω πρόβλημα με τις επόμενες εξωσωματικές που μακάρι να μην χρειαστεί να τις κάνω;Εχει τύχει σε καμία σας να καθυστερήσει την εξωσωματική;;;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μπορεί να είσαι τυχερή τελικά και όχι άτυχη. Γιατί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα μπορούσε μην επιτευχθεί η εμφύτευση του εμβρύου. Σαφώς είναι καλύτερα η υστεροσκόπηση προηγείται της εξωσωματικής.

 

Με το ΙΚΑ δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Θα χάσεις μάλλον την επιστροφή των χρημάτων, αλλά όχι τα φάρμακα της επόμενης προσπάθειας. Απλώς, αν δεν πετύχει η πρώτη εξωσωματική, τσέκαρε μέχρι πότε μπορείς να προχωρήσεις στη δεύτερη. Πάρε τα φάρμακα και άστα να κάθονται.

Link to comment
Share on other sites

Doram μου, θα ήμουν τυχερή αν δεν είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου καμία υστεροσκόπηση. Από την στιγμή όμως που έχω κάνει δυο τον προηγούμενο χρόνο και μάλιστα διαγνωστικές κι ενώ πίστευα ότι ήμουν πεντακάθαρη και έτοιμη για εξωσωματική παρουσίάστηκε πρόβλημα εκεί που δεν το περίμενα, ε μάλλον, άτυχη θα με χαρακτήριζα. Οπως και να έχει....όλα είναι του Θεού θέλω να πιστεύω....

 

οσο αφορά την εξωσωματική δεν ξέρω πώς να κινηθώ. Αν κάποια κοπέλα αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με τη χρονική προθεσμία στις προσπάθειες ας μας πει!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Link to comment
Share on other sites

παιρνεις την εγκριση απο την επιτροπη, παιρνεις τα φαρμακα για την πρωτη σου προσπαθεια και μετα το τετραμηνο,τα φαρμακα για την δευτερη σου προσπαθεια...το ποτε θα τις πραγματοποιησεις ουσιαστικα δεν αφορα καποιον,παρα μονο στο κομματι των 350 ευρω απο το ικα...αν πχ κανεις προσπαθεια οταν εχει ηδη ληξει η αποφαση της επιτροπης,τοτε δεν μπορεις να τα παρεις...

εαν παλι, καθυστερησεις και δεν πραγματοποιησεις καμμια προσπαθεια οσο υπαρχει η εγκριση,απλα ξαναπερνας απο επιτροπη...ο αριθμος των προσπαθειων ειναι 4,δεν χανεται καμμια...απαντησα η ρωτας κατι αλλο??

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

margi, έτσι όπως το θέτεις δίκιο έχεις. δυστυχώς πάμε να λύσουμε ένα θέμα και προκύπτει κάτι άλλο. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά με την πρώτη προσπάθεια και να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία.

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι doram. Πιστευα πως μετά από δύο επεμβατικές υστεροσκοπήσεις τα θέματά μου είχαν λυθεί και ότι ήμουν καθαρή από πολύποδες, ινομυώματα κτλ. Τελικά είχα λάθος.....Τώρα εμφανίστηκε κάτι σαν διάφραγμα, σύμφηση, ούτε αυτοί ξέρουν τι είναι. Θα κάνω την υστεροσκόπηση για να το δούμε, αν γίνεται να το λύσουμε και να προχωρήσω επιτέλους!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Link to comment
Share on other sites

Margi χαίρομαι που επανήλθες. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να την κάνεις μέσα σε 3 μήνες από την έγκριση της Επιτροπής αλλά για να πάρεις τα λεφτά μόνο.Ρώτα μήπως μπορείς να κάνεις κάτι για να πάρεις παράταση ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν τον ξέρουμε για να έχεις 100% πλήρη εικόνα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...