Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαρος μωρου + Πλακουντας στην 34η εβδομαδα

Recommended Posts

Σημερα πηγα για τον τελευταιο υπερηχο και στις 34+4 το βαρος του μωρου ειναι 2250 γμ. καλα ειναι? Τα δικα σας ποσο ηταν σε αυτην την εβδομαδα? Μπορει να καταλαβει κανεις αν θα βγει το μωρο μεγαλο η μικρο οταν γεννηθει με βαση το βαρους που εχει παρει μεχρι τωρα?

Επισης ο πλακουντας ειναι ακομα 0, νομιζα οτι θα ειχε ωριμασει μετα απο τοσο καιρο. Παιζει καποιο ρολο αυτο γενικοτερα?

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να δει αλλον υπερηχο μετα το doppler. Τωρα απλα θα περιμενουμε, απο 7 Σεπτεμβριου που θα μπω στην 37η εβδομαδα. Εχω αλλο ενα ραντεβου οταν θα ειμαι 38η και κατι εβδομαδα και αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε να παω να με κοιταξει. Αλλα χωρις υπερηχο γιατι δεν εχει στο ιατρειο του, τους κανω αλλου.

Παντως αυτο με τον πλακουντα πολυ με προβληματιζει :roll:

binvp2.png ZVLBp2.png

Παντως αυτο με τον πλακουντα πολυ με προβληματιζει :roll:

:lol::lol::lol::lol:

Σε προβληματιζει γιατι δεν ξερεις οτι ιδανικοτερο απ' το 0 δεν υπαρχει. Ο πλακουντας, που μεσω αυτου τρεφεται το μπεμπονι εχει 4 σταδια γηρανσης, απ' το 0 μεχρι το 4. Οταν φτασει στο 4 σημαινει πως τα εχει φτυσει. Στο 3 σημαινει οτι τροφοδοτει μεν το παιδι αλλα δεν θα κρατησει πολυ. Το 1 και το 2 ειναι μια χαρα. Το 0 σημαινει οτι ο πλακουντας σου ειναι νεουδι ακομη και τρεφει το μωρο μια χαρα. Σε καλυψα;

Α, το βαρος του μωρου ειναι σουπερ!

Διαφημίσεις

lenaki πω πω εφτασες τοσο? Θελεις να αλλαξουμε?:lol:

Το χαρτι της εξετασης γραφει αγγειολογικος ελεγχος εμβρυου και πλακουντιακης κυκλοφοριας. Επισης κοιταζουν την φυσιολογικη αναπτυξη, το αμνιακο υγρο και την ομφαλικη και μεση εγκεφαλικη αρτηρια.

binvp2.png ZVLBp2.png