Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γνωρίζετε κάτι επ αυτού? το παίρνει κάποιο μωράκι?

Πήγαμε χτες στον παιδίατρο για το εμβόλιο μας και του είπαμε το "πρόβλημα" ότι ο μικρός πίνει 300μλ γάλα στις 10,30 το βράδυ και ξυπνάει κάποια στιγμή μεταξύ 5,00 και 6,30 το πρωί σαν λυσσασμένος για να φάει άλλα 300μλ

(είναι δε πιθανό και κάποια απ τα ενδιάμεσα ξυπνήματα του στις 2,3,4 τη νύχτα να είναι από πείνα)

μας είπε να δοκιμάσουμε το νέο γάλα της Almiron Good Night, που υποτίθεται ότι κρατάει καλύτερα το βράδυ το παιδί

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αρχικά το Almiron 1 του είχε προκαλέσει δυσκοιλιότητα και δεν ξέρω κατά πόσο ένα γάλα της ίδιας μάρκας θα του ταιριάξει

Το έχει δοκιμάσει κανένας? είδε αποτελέσματα? παρατήρησε μήπως κάτι με δυσκοιλιότητα?

Διαφημίσεις

η μαρκα δεν εχει τοση σημασια γιατι τωρα που του βαζω στην κρεμα almiron pepti γιατι εχει αλλεργια δεν εχει προβλημα.αλλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μαλλον προκαλει δυσκοιλιοτητα

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν...

...εμείς ανήκουμε στη σπάνια φυλή που το Almiron ΔΕΝ μας έκανε δυσκοιλιότητα, σε αντίθεση με το "εγγυημένο για να μην έχετε δυσκοιλιότητα" που είχε κάνει το παιδί παντζάρι από το σφίξιμο!!!

Μόλις αρχίσαμε τα γεύματα, αρχίσαμε και το βραδυνό ξύπνημα... μια στις 2.00, μια στις 3.00, μια στις 4.00...όχι μέσα στο ίδιο βράδυ εννοείται, αλλά σε διαδοχικά, με αποτέλεσμα να ζούμε στιγμές που ούτε κατά την εδραίωση του θηλασμού δεν ζήσαμε!!!

Το πάλεψα με τη συνείδηση της μάνας που έλεγε μη βαρύνει το στομαχάκι του παιδιού της και με τη λογική της παιδιάτρου που έλεγε ότι το παιδί πεινάει, και τελικά είπα -για τα μάτια του κόσμου- να το δοκιμάσω το "Good Night", μπας και δούμε καμμία άσπρη... night και το παιδί και εμείς.

Ένα θα πω... η μετάβαση μητρικό - ξένο είχε γίνει μια χαρά ...το "Good Night" ούτε να το φτύσει! Μυρίζει κάπως το πατατάλευρο που έχει, είναι μπλιαχ σα γεύση...? Δε ξέρω τί φταίει. Απλά δεν το πίνει. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Την ξυπνάω λοιπόν και εγώ γύρω στις 12.00, ρουφάει 240ml χωρίς να σταματήσει και κοιμάται μέχρι το πρωί πουλάκι.

Κι εμενα κουραζόταν πολύ με αυτό το Good night. Είχα παρατηρήσει ότι γινόταν πιο συμπαγες και κουραζόταν πολύ να το ρουφάει και δεν διαλυόταν καλά. Μέχρι να τελειώσει το κόυτί έβριζα κάθε βράδυ :mad: