Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γραμμές στις παλάμες...

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια. σήμερα είχαμε πάει την μπέμπα μας (3 μηνών) στον παιδίατρο για εξέταση και ο γιατρός είπε στον βοηθό του ότι η μπέμπα έχει και δεύτερη γραμμή στην παλάμη και ζήτησε να δει τα χέρια μας. εντόπισε το ίδιο και σε εμένα αλλά όχι και στον άντρα μου. είπε ότι αυτό συναντάται στο 1 τοις 100 του πληθυσμού αλλά δεν μας εξήγησε κάτι παραπάνω. είπε μόνο ότι σε έναν μήνα πρέπει να την πάμε για επανεξέταση και καρυώτυπο. πρέπει να ανησυχώ; μπορεί καμία να βοηθήσει;

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Διαφημίσεις

όλοι έχουμε και δεύτερη και τρίτη. το θέμα είναι ότι δεν μας εξήγησε ακριβώς που ήταν το παράξενο σε εμένα και την μπέμπα. κοιτάω και ξανακοιτάω τις παλάμες μας και δεν μπορώ να καταλάβω. μπορεί να με βοηθήσει κάποια που της έχει διαγνωστεί παραξενιά στην παλάμη σε αυτή ή το παιδί της;

bpGZp3.png

ooAsp3.png

καλα εχω παθει σοκ :shock::shock::shock::shock: εγω εχω 3 σημαινει οτι εχω κατι? και ο μπεμπης μου 4 γραμμες :roll:

δεν τον περνεις ενα τηλεφωνο να σου εξηγησει να σου φυγει η αγωνια και εσενα και εμας! :?

Διαφημίσεις

κορίτσια ξέρετε τι έχω καταλάβει...στο τέλος θα τρελλαθούμε από όλη την πληροφορία που μας βομβαρδίζουν..από τόσες πηγές διαφορετικές!! γιατροί, τηλεόραση, βιβλία, γνωστοί κλπ κλπ..ακου κει γραμμές στην παλάμη..εγώ μπορεί και να έχω 15!! πλάκα κάνω αλλά 4 φαίνονται καθαρότατα..δεν χαιρόμαστε την εγκυμοσύνη μας με το άγχος καθε τρεις και λιγο ...δεν χαιρόμαστε τα μωράκια μας με το παραμικρό ανησυχία, δεν θα τα χαρούμε και πιο μεγάλα που είναι και φυσικό με τόσους κινδύνους, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Κ εμείς όταν πήγαμε το μικρό μου τον 2 μήνα στην παιδίατρο, αφού τον εξέτασε κ κοίταξε τις παλάμες του, είδε ότι έχει μια ίσια γραμμή από τη μια άκρη έως την άλλη. Το ονόμασε μονήρης χειρομαντική γραμμή, αλλά μας είπε ότι δεν είναι κάτι για να ανησυχούμε. Το σημείωσε απλά στο βιβλιάριο κ αυτό ήταν.

.png

Διαφημίσεις

Δεν μας το φωτογραφίζεις να καταλάβουμε τι εννοεί ο γιατρός, διότι μάλλον θα μας τρελάνει. Αφού τις έχεις και εσύ και είσαι μια χαρά κοπέλα τι εννοεί;

να 'στε καλά όλες! πολύ γέλασα διαβάζοντας τις ερωτησο-απαντήσεις σας. να πω την αλήθεια και εγώ είμαι μπερδεμένη. έχω μείνει όλη μέρα να κοιτάω μια τις δικές μου παλάμες και μια τις μπέμπας. κοιτάω και του άντρα μου για να δω τη διαφορά. μα τω θεώ δε βλέπω τίποτα. μπαίνω σε site χειρομαντείας να δω πως είναι οι γραμμές και πάλι δε βγάζω άκρη. στις 20 σεπτέμβρη μας έκλεισε ο γιατρός ραντεβού στο νοσοκομείο για καρυότυπο λέει αν και είχα κάνει αμνιοπαρακέντηση στην εγκυμοσύνη όπου όλα ήταν καλά και το μωρό είναι πανέξυπνο :idea: με τρομερές αντιδράσεις :wink: . τι μπορεί να έχει δηλαδή που φαίνεται μόνο στις παλάμες και δη από τις γραμμές; θα τρελλαθούμε τελείως μου φαίνεται...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Καλησπέρα.

Είμαι ειδικευόμενη μικροβιολογίας και από τις λίγες γνώσεις παιδιατρικής που έχω ακόμα, σε κάποιες τρισωμίες ( πχ σύνδρομο Down,) και άλλες χρωμοσωμικές διαταραχές υπάρχει μια αλλοίωση στις γραμμές των παλαμών, νομίζω εξαφανίζονται. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και πολύ πιο έντονα ευρήματα μορφολογικά στα παιδάκια που πάσχουν, δηλαδή δεν νομίζω πως φτάνει αυτό ακόμα και για να του μπει η υποψία του παιδιάτρου...

Αυτά με κάθε επιφύλαξη αφού δεν είμαι παιδίατρος.

Πάντως αφού, αν κατάλαβα καλά, έχεις κάνει αμνιοπαρακέντηση και το παιδάκι έχει ήδη κάνει καρυότυπο, η απάντηση ήδη υπάρχει. Άμα εκεί ήταν φυσιολογικό δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει, το DNA δεν αλλάζει.

Διαφημίσεις

ευχαριστώ χριστίνα 31. περιμένω πως και πως να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά να του διαβάσω το μήνυμά σου. έτσι να ανεβαίνουμε λίγο!!!!!!! φιλιά σε όλες.

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Καλα βρε dimidana,κι εσενα σου πε ο γιατρος κατι τοσο παραξενο,σας εστειλε για εξετασεις και δεν ρωτησες τον λογο;;;Εγω θα τον ειχα τρελανει στις ερωτησεις....Παντα οταν μου λενε κατι,ρωταω γιατι να το κανω αυτο ή εκεινο,θελω να ξερω τον λογο παντα!!

είναι δυνατόν να μη ρώτησα βρε frene; το θέμα είναι ότι έχουμε περάσει τόσα με το μωρό που προείχαν άλλα θέματα (έχω ανόιξει σχετικά θέματα π.χ. σχιστεία προσώπου και διάφορα άλλα καλά που μας έχουν βρει) και ο γιατρός δεν ήθελε να μας φορτώσει και με άλλα, όχι τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα που θα κάνουμε πάλι εξετάσεις. η πρόθεση ήταν καλή αλλά εμείς αγχωθήκαμε περισσότερο γι ' αυτό ρωτάω εσάς μήπως ξέρετε τίποτα μιας και ο γιατρός θεώρησε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε και γι ' αυτό.

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Καταλαβα....δεν νομιζω παντως οτι ειναι κατι ανησυχιτικο,ειδικα απο την στιγμη που εχεις κανει και αμνιο...Οποτε think positive και ολα θα παν καλα!! :D