Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Recommended Posts

Καλημέρααααααα :)

Χαίρομαι ιδιαίτερα που έγινα κι εγώ μέλος της παρέας.

Πριν παραθέσω την απορία μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διάβασα όλα τα σχετικά θέματα του φόρουμ, απλά αναζητώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Προσφάτως ανακάλυψα ότι έχω ένα ινομύωμα 10εκ.

Ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε ότι πρέπχίει να αφαιρεθεί γιατί δεν έχω γίνει ακόμα μητέρα.

Θα μπορούσε κάποια με ανάλογη εμπειρία να μου συστήσει γιατρό σε Δημόσιο Νοσοκομείο( διότι τα οικονομικά μας πια είναι ολίγον τι χάλια!)? Ανοικτό Χειρουργείο Ή Λαπαροσκόπηση?? Υπάρχει Κόστος?????

Είμαι από Επαρχία και θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Σας ευχαριστώωωω ;)

Διαφημίσεις

Εχω κανει δυο φορες χειρουργειο σε οινομυωματα

πηγα ομως σε ιδιωτικο με την ασφαλεια μου

ουτε εγω ειχα κανει παιδακι

εγινε κ τις δυο φορες με καισαρικη

το πως θα γινει θα το αποφασισει ο γιατρος

αναλογα σε ποιο σημειο βρισκεται

θα σου ελεγα να μην το καθυστερησεις γιατι οσο μεγαλωνει

κ ακουμπαει σε οργανα ειναι πιο δυσκολο μετα το χειρουργειο

για γιατρο σε δημοσιο ομως δεν ξερω να σου πω

τωρα ομως με το εοππυ νομιζω οτι καλυπτει κ σε ιδιωτικο

ψαξτο!!!

Το χαμογελο σου

ολη η ζωη μου.....

Αννα μου καλημερα!

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω για γιατρο του δημοσιου, αν και αμα διαβασεις την ιστορια μου επειδη ειμαι ομοιοπαθουσα εχω γυρισει ουκ ολιγους αλλα κανενας απο τους δημοσιους δε με γεμισε!!! Εγω εχω ενα λιγο μικροτερο, 7,5 εκατοστα και μετα απο γυροβολια σε 6 γιατρους (μεσα σε αυτους Δια@@@ης στο Ελενας και Παπ@@@υκος στο Αλεξανδρας) κατεληξα στη Χατζηραφαηλ Βασιλικη που χειρουργει στην Ευρωκλινικη Αθηνων! Εμενα δεν με εχει βαλει να το βγαλω ακομη μιας και ειναι εξωτερικο στη μητρα, αλλα σε 2 εβδομαδες περιπου θα κανουμε υστεροσκοπηση για ενα πολυποδα που φανηκε στη σαλπιγγογραφια και αν δει οτι χρειαζεται και αυτο αφαιρεση θα κανονισουμε για λαπαροσκοπηση!

Αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι η γιατρος μου μου ειπε οτι λαπαροσκοπικα βγαζει μεχρι 13 εκατοστα, οποτε σιγουρα και το δικο σου βγαινει λαπαροσκοπικα! οποτε κοριτσακι μην μπεις σε ενα ανοιχτο χειρουργειο τσαμπα, ψαξτο καλα και προχωρα σε λαπαροσκοπηση!

Αληθεια εσενα που ακριβως ειναι στη μητρα? Ειναι εξωτερικο κι εσενα? Εχεις κανει σαλπιγγογραφια να δεις ποσο επιρεαζει το ενδομητριο?

Οτι θελεις ρωτα με! Καλη επιτυχια οτι κι αν κανεις!!!!