Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΦΩΤΕΙΝΗ-ΑΛΙΚΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΕΛΙΑ.

ΚΑΙ ΛΕΩ "Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ. Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΤΗΣ ( εχω αναφερθει σε αλλο topic) ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ.

ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ( λες και η μανα μου γεννησε λαχανα!)ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ (λες και η μανα μου ειναι ουφο και δεν την ενδιαφερει τιποτα) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (λες και φταιω εγω που ειναι αγ^*(#&%($τη τοσο καιρο)!

ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΑΛΙΚΗ!

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΨΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ. ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΓΙΗΣ!

Διαφημίσεις

Καλά κούκλα μου! Δεν το πιστεύω ότι η πεθερά σου είναι τόσο μεγάλη ΓΑΪΔΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ :shock::shock:

Είναι δυνατόν άνθρωποι να φέρονται έτσι? Μακάρι να μην καταντήσω ποτέ έτσι στα γεράματά μου γιατί έχω δώσει "εντολή" να με τουφεκίσουν!

Μην μου στεναχωριέσαι nea mamaka ότι και να κάνει εκείνη, εσύ είσαι η μαμά της μικρής ΦΕΛΙΑΣ και εσύ θα την έχεις κοντά σου σε όλη σου τη ζωή! Τώρα η εν λόγω "κυρία" (ας πούμε κυρία) έκανε την ποινή της! Δεν θα χαρεί ποτέ πραγματικά το εγγόνι της και ας την φωνάζει όπως θέλει! Να εύχεσαι να έχεις υγεία εσύ και το παιδάκι σου και όλοι όσοι αγαπάς και ξέγραψέ την :evil::evil:

7adb2868d6.png

Καταρχήν, να σας ζήσει η Φέλια και να την καμαρώσετε όπως επιθυμήτε!

Κατά δεύτερον, όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο topic η πεθερά σου είναι τρελή. Μόνο που τώρα διαπιστώνω πως είναι κλινική περίπτωση. Κρίμα για τον σύζυγό σου, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ άσχημα για όλα αυτά. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να συνειδητοποίει, όχι μόνο πως ο γονιός του είναι ανόητος αλλά και μικρόψυχος.

nea mamaka γεια σου να χαιρεστε τη μικρουλα σας φελια και οπως επιθυμειτε να την καμαρωσετε.Δεν σου κρυβω οτι ειχα αγωνια για την εξελιξη αφου ειχα διαβασει το τοπικ σου το αλλο.Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου εσυ εκανες αυτο που νιωθεις σαν μανα ,οποιος δεν ικανοποιηθηκε ξυδακι.Πρεπει να μαθουν καποτε αυτες οι κυριες οι οποιες τυγχανει να εινα μαναδες των συζυγων μας ,οτι δεν μπορουν να κυριαρχουν στους παντες και στα παντα εφ ορου ζωης Απο τη στιγμη που τα παιδια μας φτιαχνουν την δικη τους οικογενεια αποφασιζουν τα ιδια στο σπιτι τους.

.png .png

να σου ζησει η ζουζουλινα σου με το τελειο ονομα να ειναι γερη και ευτυχισμενη οσο για την ορκα που περιγραφεις κακως κλαις για τα συμπτωματα τρελλας που εχει ως προεδρος επιτιμος κιλλερ πεθερων εχω να σου πω οτι επειδη εχω και εγω μια ιδια ορκα στην βαφτιση ηρθε τουριστρια δεν μου μιλησε και δεν κρατησε το παιδι ουτε για πλακα εχω δυο ζευγαρι τρεντυ ρομπουλες αυτες τις λευκες με τα μανικακια που δενουν πισω να σου δωσω μια να την στειλεις εκδρομουλα στο δρομοκαικιο να ησυχασεις α!! επισης εχω μπολικα αποθεμαξα ξυδι πρωτης ποιοτητας να σου στειλω και απο αυτο να την κερασεις εκ μερους μου φωναζε το παιδι οσο πιο συχνα μπορεις φελια και αστην να σκαει ειναι η εκδικηση σου σε πιατο κρυο

φιλια στην ομορφη φελια

Διαφημίσεις

Αγαπημένη μανούλα της νεοφώτιστης Φέλιας!!! τέλειο όνομα!!!! να σας ζήσει η κορούλα σας, πάντα γερή και τυχερή στην ζωή της....

Δεν έχω συνήθως πολύ χρόνο για να απαντήσω σε αρκετά θέματα που και με ενδιαφέρουν αλλά και πραγματικά στεναχωριέμαι που τα διαβάζω αλλά νομίζω ότι η δική σου περίπτωση χρίζει απαντήσεως.... σίγουρα είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί συμπεριφέρεται έτσι αυτή η γυναίκα αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι να την αφήσεις στην ησυχία της και να συνεχίσεις την όμορφη ζωή σας με το παιδάκι σας και τον άνδρα σου, γιατί μάλλον μεγαλύτερες πίκρες θα σου δώσει παρά χαρές η συγκεκριμένη ¨μανούλα¨!!!! δεν μου αρέσει να κρίνω κάποιον χωρίς να τον ξέρω προσωπικά αλλά εφόσον σας δίνει στεναχώριες σε μία τόσο σημαντική μέρα της ζωής σας μάλλον μόνον τον εαυτό της σκέφτεται και κανέναν άλλο..... να είστε πάντα ευτυχισμένοι και εύχομαι κάποια μέρα να μας γράψεις ότι έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις σας και το μωράκι σας έχει μία υγιή γιαγιά!!!!

ΦΕΛΙΑ ΦΕΛΙΑ ΦΕΛΙΑ

Το λεω δυνατα μπας και το ακουσει η ''κυρια'' πεθερα.

nea mamaka δεν αξιζει καν να ασχολεισαι. Προφανως μονο τον εαυτο της σκεφτεται. Ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα.

Να σου ζησει η ΦΕΛΙΑ :D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Να σας ζήσει η μικρή Φέλια και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!

Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι γιατί το'χω ζήσει να σου χαλάνε τη μέρα που περιμένεις με λαχτάρα.Προσπάθησε όμως να μην στεναχωριέσαι.Δεν αξίζει.Απλά αγνόησέ την.

ΦΕΛΙΑ! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

Να έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι έχεις μια κοράκλα με ένα υπέροχο όνομα!

τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες... ποτέ μη σώσει και σας μιλήσει, καλύτερα για σένα :lol:

να σας ζήσει η νεοφώτιστη :D

Διαφημίσεις

Την ανακάλυψε τελικά την εκκλησία η πεθερά? :lol:

Ελπίζω να μην ήρθε μαυροφορούσα!!!

Μη δινεις σημασία καλή μου... άστη να λέει, απ' το ένα σου αυτί να μπαίνουν και απ' το άλλο να βγαίνουν...

Να σου ζήσει η πιτσιρίκα! Το Φέλια είναι υπέροχο όνομα, είμαι σίγουρη ότι και η μικρή σου είναι το ίδιο υπέροχη! Να τη χαίρεσαι! Τιποτε αλλο δεν έχει σημασία.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Νομίζω πως κάποιος πρέπει να μιλήσει κι από την μεριά της πεθεράς μιας νέας μαμάκας!

Τι σας πείραξε καλέ η γυναίκα? Επειδή κρατώντας στα χέρια της την πρόσκληση της βάπτισης σκέφτηκε να οργανώσει και ένα μνημόσυνο του παρά πέντε για τον αδικοχαμένο 103 ετών πατέρα της? Ευκαιρία ήταν να συνδυαστούν τα δύο κοσμικά γεγονότα αφου οι καλεσμένοι ήταν οι ίδιοι! Τους καλεσμένους δεν τους σκέφτεστε? Γιατί να τους τραβολόγαγε άλλη μέρα για τον παππού?

Άσε που θα έκανε έκπτωση και ο ανθοπώλης!

happy0034.gif

Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται. Η εκκλησία ίδια , οι καλεσμένοι ίδιοι, η διοργανώτρια ίδια και σε διπλό ρόλο guest star, οι πρωταγωνιστές μόνο αλλάζουν και η διακόσμηση. Άλλωστε ενημέρωσε όλους πως πρέπει να έχουν μια δεύτερη αλλαξιά και να μην ξεχάσουν να αφήσουν τα κόλυβα στο αυτ/το πριν αρχίσει η βάπτιση. Τι άλλο θέλετε?...λυσσάρες!

Που είναι το κακό λοιπόν?

......στις 10 κλαίμε τον πεθαμένο sad0049.gif

και... sad0071.gif

στις 11 έξω ντέρτια και καημοί party0032.gif

.png.png

........Αλλά εσείς φροντίσατε να της την σπάσετε και να κλείσετε άλλη εκκλησία.......και την εκθέσατε σε όλους.....και ενώ περίμενε πως και πως την βάπτιση της μονάκριβης πρώτης της εγγονής για να ακούσει το όνομά της, εσείς της δώσατε και δεύτερο όνομα, της συμπεθέρας!!!

Ε όχι αυτό πάει πολύ!!!mad0257.gif

Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό!!?...στο δικό σας παιδί?..... αυτή είναι Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!

Τι να κάνει η χριστιανή?.....σιγόβραζε μες την εκκλησία mad0090.gif μέχρι που δεν άντεξε άλλο...

mad0233.gif

έπρεπε να σας τα πει έξω απ΄τα δόντια mad0260.gif

μπροστά σε όλους για να σας δώσει ένα μάθημα

.....έμα άνθρωπος είναι κι αυτή

...ή μήπως όχι?

evilgrin0041.gif

.png.png

nea mamaka, να σας ζήσει η νεοφώτιστη κορούλα σας!!! :D

Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, η Φέλια σας!!!

.......μην αφήνεις ανθρώπους που δεν αξίζουν να σου χαλάνε την ευτυχία! :wink:

.png.png

Διαφημίσεις

Καλά.... LouLou δεν μπορώ να κρατήσω την κοιλιά μου από τα γέλια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωριωνομανούλα θα τρελαθείς άμα τη γνωρίσεις! μαζί και η vera φοβερό δίδυμο! :D

Και εγώ και εγώ για καφέ!!! Πότε θα πάμε MALL???? :wink::wink:

7adb2868d6.png

Το ξέρεις το τραγουδάκι που λέει :"Η μάνα σου είναι τρελήηηη!!!!!!...". Τραγούδα το στον σύζυγό σου όταν είναι και εκείνη μπροστά. Μετά μέτρα πόσα χρώματα αλλάζει ανά δευτερόλεπτο....! happy0071.gif

να σας ζήσει η μικρή!!!

τέλειος συνδιασμός ονομάτων.. :lol::lol:

τί μου θύμισες τώρα :?:? πριν από 2 χρόνια βάφτισα ένα κοριτσάκι.είχαν τσακωθεί όχι μόνο τα συμπεθέρια αλλά και το ζευγάρι μεταξύ τους για το όνομα :shock: άστα.μέχρι να αρχίσει το μυστήριο δεν ήξερα τί όνομα θα έλεγα.χι,χι

και όσο για το κλίμα που επικρατούσε,,χάλια :twisted::twisted:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Αχ! καλη μου...τις ιδιες ακριβως στιγμες απειρου καλους εζησα και εγω στην βαφτιση της κορης μου για τον ιδιο ακριβως λογο....

Τολμησα να βγαλω πρωτο το ονομα της νεκρης μητερας μου και δευτερο το δικο της....

Στραβωσε στην εκκλησια, δεν βγηκε σε καμια φωτογραφια και μετα στο τραπεζη ειχε γυρισει την πλατη της στους συγγενεις μου...ουτε καν τους χαιρετησε!!!!!!

Ειναι απιστευτα τρελες αυτες οι πεθερες! :?

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Να σας ζησει η Φελια,να ναι φωτισμενη και ευτυχισμενη.

Οσο για την πεθερα σου,μην ασχολεισαι πια,η γυναικα ειναι στον κοσμο της.

Κοιτα το παιδακι σου και τον αντρα σου και μην σε νοιαζει κανεις και καμια πια.