Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

η φιλη μας η kitty4 χρειαζεται τη βοηθεια μας!

Recommended Posts

η kitty4 λοιπον η οποια βρισκεται σε διακοπες & δεν εχει η/υ με πηρε χθες λεγοντας μου τα εξης:

η μικρη της η οποια ειναι τωρα 9 μηνων ολη τη μερα τρωει ικανοποιητικα 3 γευματα στερεας τροφης & ενδιαμεσα πριν κοιμηθει πινει το γαλα της. γαλα πινει πρωι & οσες φορες ξυπνησει το βραδυ!

εδω & 3 μερες η ιδια εβγαζε το γαλα με το χερι - γυρω στα 150 μλ τη φορα κατα τις 1000 το πρωι. θελει να φτιαξει αποθεμα επειδη σε 1 μηνα γυρναει στη δουλεια!

την 4η μερα ομως δε μπορεσαι να βγαλει καθολου , ολη τη μερα το στηθος ηταν αδειο & το βραδυ το μωρο ξυπναγε καθε 2 ωρες δειχνοντας φανερα οτι πειναει.

1.δοντια δεν εχει βγαλει οποτε μπορει να φταιει αυτο....;

2.μηπως κανει αλμα αναπτυξης;

3.γιατι δεν μπορει να βγαλει γαλα, μηπως φταιει που το βγαζει με το χερι;

4. μηπως να παρει μαγια μπυρας;

τι γνωμη εχετε;;;;

ευχαριστω εκ το πρωτερων για τη βοηθεια! :roll:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγάζει τόσο πολύ με το χέρι :shock: !!

Μάλλον το μωράκι περνάει ανάπτυξη, γι'αυτο ξυπνάει συχνά, ή ίσως βγάζει δοντάκια. Αν το μωρό πριν ξυπνούσε λιγότερες φορές, σίγουρα το πρωί θα είχε πολύ γάλα, και έβγαινε πιο εύκολα. Αν έφαγε πολλές φορές τη νύχτα, τότε λογικό το πρωί να ήταν άδειο το στήθος. ΄

Αν θέλει να φτιάξει τράπεζα γάλακτος, καλύτερα να νοικιάσει ένα θήλαστρο πιστεύω.

Που ξυπνάει το μωρό συχνα, είναι φυσιολογικό. Δε χρειάζεται να ανυσηχεί!

:cool:

Αφού έχει μάθει και βγάζει τόσο γάλα με το χέρι, δεν φταίει αυτό, μάλλον κάτι από τα υπόλοιπα έχει σχέση. Πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν θήλαστρο και είναι αρκετά αποτελεσματικές. Αν κατάλαβα καλά,. θηλάζει μια φορά το πρωί και το βράδυ όποτε ξυπνάει. Ίσως να προσθέσει κανένα θηλασμό μέσα στην ημέρα (κατά προτίμηση σε ώρες που δεν θα συμπίπτουν με το ωράριο δουλειάς της), για να βοηθήσει λίγο την παραγωγή της;

Για την άντληση με το χέρι, διάβασε τα βασικά από εδώ

http://www.thilasmos.gr/Marmet.htm

και συζήτησε μαζί της μήπως πρέπει να διορθώσει κάτι ή να βελτιώσει.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

η δεσποινουλα μου ειναι 8μιση μηνων.θηλαζει σχεδον το βραδυ καθε 2 με 3ωρες απο τοτε πουξεκινησαμε τη στερεατροφη.θηλαζει ξημερωματα κατα τις 6 μετα λιγο στις 9 λιγο πριν το μεσημεριανο(ποιο πολυ για παρηγορια το κανει παρα απο πεινα) και τελος το βρδυ κατα τις 9μιση με δεκα.μετα ξυπναει σχεδον ολητη νυχτα

και εγω το σεπτεμβρη ξεκιναω δουλεια λλα θα προσπαθησω να τη προσαρμοσω στο προγρμμα μου δηλ τοπρωι στις 6μιδη και μετα κατα τις 3 αφου εχω γυρισει...

και εμεις δοντια δεν εχουμε αλλα απο παραπονο και σαλια φουλ

επισης με το σwing μολις αντλησα την ελαχιστη ποσοτητα των 50 μλ αλλα οποτε η δεσποινυλα θηλαζει το γαλα τρεχει απο το στομα

νομιζω οτι ολα οσα της συμβαινουν ειναι φυσιολογικα απλα να προσπαθει να θηλαζει λιγο παραπανω κατα τη διαρκεια της ημερας ισως!!!!

και εμενα το στηθος μου πλεον δεν ειναι πρησμενο...απλα προσπαθω να μην αγχωνομαι

οταν ζηταει γαλα η μικρη αυτο ερχεται...

ασε που εγς επειδη θηλαζω λιγο περισοτερο απο το δεξι νομιζω οτι το αριστερο ειναι τζουφιο...!!!! :lol::lol::lol:

1kOup2.pngTxJmp3.png

σας ευχαριστω παρα πολυ!

δεν εχω επικοινωνησει ακομα για να μαθω τα τελευταια νεα & να μεταφερω τις συμβουλες σας!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες να μν μπορεί να βγάλει γάλα...

Ίσως με θήλαστρο να τα πάει καλύτερα αλλά και πάλι πόσο γάλα θα χρειάζεται η μικρή που τρώει κανονικά πλέον;

Επίσης από 11 μηνών μπορεί να πίνει και κατσικίσιο εν απουσία της μαμάς...

WLn5p2.png

ευχαριστώ felinidoc θα της το πω!

μάλλον το μωρο βγάζει δόντια και ειναι ανήσυχο!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!