Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξετασεις προγεννετικου ελεγχου και λιστερια ξερει καμια?

Recommended Posts

κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων προγεννετικου ελεγχου και εχω απορια σχετικα με μια τιμη στις ανοσολογικες εξετασεις για λιστερια....μεχρι να παω στο γιατρο μου αν μπορειτε να με βοηθησετε αν ξερετε... φυσιολογικες τιμες φυσιολογικες τιμες

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΛΙΣΤΕΡΙΑ IgM =Αρνητικα αρνητικα

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΛΙΣΤΕΡΙΑ IgG=1-2a(+)1/8004B(-) αρνητικα

το IgG με ανησυχισε λιγο !!!!!!!!μηπως καμια πιο εμπειρη γνωριζει κατι γιαυτο????

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Απο ότι θυμάμαι απο αυτά που μου είπε ο γιατρός, όταν σου βγάζει αρνητικά αντισώματα σημαίνει ότι δεν έχεις προσβληθεί ξανά απο την ασθένεια ( στη συγκεκριμένη περίπτωση τη λιστερια ) και θα πρέπει να προσέχεις γιατί αν προσβληθείς τώρα ο οργανισμός σου δεν θα έχει τα κατάλληλα αντισώματα για να το αντιμετωπίσει. Δεν είναι ανάγκη να ανησυχείς, απλά να προσέχεις να καταναλώνεις πολύ καλά πλυμμένα λαχανικά και καλά μαγειρεμένα φαγητά.

uNfhp2.png

4XvSp3.png

κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων προγεννετικου ελεγχου και εχω απορια σχετικα με μια τιμη στις ανοσολογικες εξετασεις για λιστερια....μεχρι να παω στο γιατρο μου αν μπορειτε να με βοηθησετε αν ξερετε... φυσιολογικες τιμες φυσιολογικες τιμες

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΛΙΣΤΕΡΙΑ IgM =Αρνητικα αρνητικα

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΛΙΣΤΕΡΙΑ IgG=1-2a(+)1/8004B(-) αρνητικα

το IgG με ανησυχισε λιγο !!!!!!!!μηπως καμια πιο εμπειρη γνωριζει κατι γιαυτο????

Οι εξετάσεις σου είναι τέλειες. Το IGG δείχνει ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν πέρασες λιστέρια τύπου 1-2α. Η λιστέρια έχει 2 τύπους, το 1-2α και τον 4β. Είσαι θετική στον πρώτο τύπο που σημαίνει ότι έχεις αντισώματα και δεν κινδυνεύεις να ξανακολλήσεις αυτόν τον τύπο. Το αρνητικό IGM σου δείχνει ότι στο παρόν δηλαδή σήμερα δεν νοσείς. Εσένα αυτό σε ενδιαφέρει να είναι αρνητικό δηλαδή να μην νοσείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Αυτά σου τα λέω με βεβαιότητα άλλωστε θα στα επιβεβαιώσει και ο γιατρός σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

σας ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!και εγω αυτο υποψιαζομουν αλλα ηθελα και επιβεβαιωση απο ποιο εμπειρες!!!!!ηρεμησα λιγακι ειναι η αληθεια!!!!!!αυριο θα παει και ο αντρας μου στο γιατρο να μας τα πει καλυτερα!!!!!