Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ - χειρούργος νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Γνωρίζει καμμία κοπέλα τον χειρούργο Σπηλιώτη είναι Διευθυντής Β' Χειρουργικής στο νοσοκομείο Μεταξά.

Αντιμετωπίζει η μητέρα μου σοβαρό πρόβλημα υγείας μας είπαν ότι είναι πολύ καλός χειρούργος (στην κοιλιά)...Εάν γνωρίζει κάποιος θα μας βοηθήσει πολύ!

ευχαριστώ πολύ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Για τον Σπηλιώτη δεν ξέρω να σου πω αν και τον ξέρω( δουλευω 11 χρόνια στο Μεταξά)δεν έχω ακούσει κάτι....

Θα σου πρότεινα όμως απο προσωπιθκή και όχι μόνο εμπειρία να δείτε τον Κονδύλη.

Ο άνθρωπος απλά είναι φοβερός οχι μόνο ως επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος...και το λέει ολόκληρη η Ελλάδα(οπου και περνάει δυστηχώς απο το Μεταξά).

Είναι στην Α΄Χ.

Ευχομαι τα καλύτερα.

Και πρέπει να σου πω και σε όλους δλδ, οτι το διευθυντής δεν πρέπει να λέει τπτ και σε κανέναν.

Εχω δει "διευθυντές" και "καθηγητές" αλλά και ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Διαφημίσεις

Kαταλαβαίνω τί εννοείς..έχουμε και εμείς παρόμοια εμπειρία γι αυτό και ψάχνουμε τώρα κάποιον καλό ογκολόγο!Ο Κονδύλης που λες είναι χειρουργος-ογκολόγος στο ίδιο νοσοκομείο?Ο Σπηλιώτης κάνει μία καινούργια μέθοδο στην κοιλιά σαν καυτηριασμό των κυττάρων!!??..

Ακριβώς.Στο ίδιο νοσοκομείο.Και είναι φοβερός επιστήμονας.Οτι σου πει είναι νόμος και πάνω απόλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δεν το λέω τυχαία.Το νοσοκομείο είναι ογκολογικό και έχει πολύ καλούς γιατρούς και λοιπό προσωπικό.Απλά ο Κονδύλης έχει όνομα και θα το διαπιστώσεις.Και σου το λέω οχι μόνο ως εργαζόμενη εκεί αλλά και ώς "ασθενής"

σε ευχαριστώ πολύ,μήπως μπορέις να μου στείλεις το τηλέφωνο του?

εύχομαι και σε εσένα να είναι περαστικά..όλα να πάνε καλά!!

Και να ξέρεις πως ο ίδιος αν δεν μπορεί να αναλάβει γιατί δεν είναι η αρμοδιότητά του θα σε στείλει αλλόυ που θα ξέρει.Ο ίδιος θα σου πει ποιος είναι ο συνάδελφος στο Μεταξά ή και αλλού που θα ξέρει καλύτερα.

Θα πάρεις το 2132079100 στο κέντρο θα ζητήσεις την ΑΧ.Θα σε συνδέσουν και θα ζητήσεις τον Κ.Κονδύλη.(αν πάρεις σήμερα ζήτα το μικροχειρουργικό μικροεπεμβάσεις εξωτερικά ιατρεία( στο κέντρο) κάθε Τετάρτη κ Παρασκευή κάνει εξωτερικά).Θα μιλήσεις μαζί του και θα δείς.

Ευχομαι όλα να πάνε καλά και αν μπορώ να βοηθήσω κάπου αλλού μην διστάσεις στιγμή να μου το πείς.Περιμένω νέα.

Ευχαριστώ για την ευχή εγω ευτυχώς κάτι σγρομπαλάκια που είχα κάτω απο το στήθος και μου λέγανε διάφορα(μέχρι οτι οταν κάνω παιδιά θα μεταλλαχθούν σε καρκίνο) ο Κονδύλης με έσωσε απο άσκοπο νυστέρι.

Διαφημίσεις

Μακάρι..έχουμε ήδη πάρει 2 γνώμες, μία του Σπηλιώτη και μία απο έναν άλλο γιατρό που σύστησε τον Σπηλιώτη( ότι πρέπει να κάνει χειρουργείο )να φανταστείς ο χειρούργος που την χειρούργησε ( Αρεταιείο )την 1η φορά στην κοιλιά πάλι( καρκίνος στο συκώτι είχε πιάσει λίγο πνεύμονα κ περικάρδιο..),δεν θέλει τώρα χειρουργείο...:confused:δεν θεωρούμε ότι τελικά αυτός που μας τον είχαν συστήσει για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ γιατρό που ασχολείται με το ύπαρ,είναι τελικά και τόσο ΚΑΛΟΣ!!:confused:

Κοιταξε...όταν κάποιος σου συστήνει ενα γιατρό είναι απο προσωπική εμπειρία.ΟΜΩΣ ο ίδιος γιατρός για τον ενα μπορεί να είναι ο σωτήρας κ για τον αλλον...αυτό δεν σημαίνει οτι ογιατρός δεν είναι καλός απλά η κάθε περίπτωση είναι μοναδική.ακόμα κι αν η πάθηση είναι η ίδια σε δυο διαφορετικούς ασθενείς μια τοσο δα μικρή λεπτομέρεια αυτομάτως πρέπει να ντιμετωπιστεί αλλιως(κάτι που οι περισσότεροι γιατροί δεν κάνουν.Ακολουθούν την πεπατημένη)Και οι γιατροί δυστηχώς(αυτό τείνει στους νεότερους να εξαλειφθεί)δύσκολα θα σου πουν δεν έχω τη γνώση πήγαινε στον τάδε συνάδελφο...

ΧΩΡΙΣ και ξαναλέω ΧΩΡΙΣ αυτό να ισχύει για όλους κ χωρίς να σημαίνει οτι δεν είναι σωστοί επιστήμονες(εκεί που ξέρουν).

Παρ'όλα αυτά για να μην μπαίνουμε σε άλλα,πραγματικά οτι σου πει ο Κονδύλης είναι ΑΥΤΟ!!!

Κοιταξε...όταν κάποιος σου συστήνει ενα γιατρό είναι απο προσωπική εμπειρία.ΟΜΩΣ ο ίδιος γιατρός για τον ενα μπορεί να είναι ο σωτήρας κ για τον αλλον...αυτό δεν σημαίνει οτι ογιατρός δεν είναι καλός απλά η κάθε περίπτωση είναι μοναδική.ακόμα κι αν η πάθηση είναι η ίδια σε δυο διαφορετικούς ασθενείς μια τοσο δα μικρή λεπτομέρεια αυτομάτως πρέπει να ντιμετωπιστεί αλλιως(κάτι που οι περισσότεροι γιατροί δεν κάνουν.Ακολουθούν την πεπατημένη)Και οι γιατροί δυστηχώς(αυτό τείνει στους νεότερους να εξαλειφθεί)δύσκολα θα σου πουν δεν έχω τη γνώση πήγαινε στον τάδε συνάδελφο...

ΧΩΡΙΣ και ξαναλέω ΧΩΡΙΣ αυτό να ισχύει για όλους κ χωρίς να σημαίνει οτι δεν είναι σωστοί επιστήμονες(εκεί που ξέρουν).

Παρ'όλα αυτά για να μην μπαίνουμε σε άλλα,πραγματικά οτι σου πει ο Κονδύλης είναι ΑΥΤΟ!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Να είσαι καλά!!